1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Bunun adina evlilik mi diyorsunuz. Bitsin bence ne sacma sapan bir aileymis bunlar.. Allah dusmanima vermesin.. Bosanma surecinde alabildiginiz herseyi alin maddi manevi kapak olsun onlara... Sinirlendim yahu küfürlere bak terbiyesiz

Annen evli mi? Görmüşler derken?! Bekar kadına da mı laf söylüyor? Bu aile ne kadar iğrenç ya! Boşver kurtuluyorsun

"Babanın evine git" diyor siz hala "bugün o eve gitmem" diyorsunuz. Bu eşin hakettiği tamamiyle tüm irtibat yollarını kapatarak sizden mahrum kalmak. Hiçbir şekilde o eve gitmemelisiniz. Ancak öyle yola gelir. Affederseniz de daha kötüye gider her şey benden söylemesi.

kendin gitme evden onu gonder bosan tazminatini al.esyalarin vardir sonra alamazsin.kapiya dayanirlarsa ara polisi sikayetci ol.yada isten erken cik topla butun esyani bir igne bile birakma cik git.bir copun bile kalmasin.esyalarini almana sonra musade etmezler.

Tekrardan herkese merhaba
dün akşam babamda kaldım. eşim olacak insanda annesine gitmiş. aramadık hiç birbirimizi. bazı arkadaşlar sormuşlar annen biliyor mu diye.
eşim annemi arayıp boşancam bıktım istemiyorum dediği zaman annem bilmiyordu. annem beni aradı napıyosun eşinle aran nasıl diye sordu ben iyi dedim yalan söylüyorsun beni aradı boşancam eve gitmicem bıktım istemiyorum dediğini söyledi. bende anlattım.
ayrıca kv eşime benim annem için bikahvenın annesi sizin boşanmanızı ıstıyor oğlum demiş. eşimde bana 57 yaşında beni doğuran kadına mı inanıcam senin annene mi (boşanmamızı isteme konusunda) annem tabiki öyle bişey istemez her zaman bana iyi olun mutlu olun diyen kadın bana birgün bile boşan demedi!
sonuç itibariyle o ailesinde ben ailemde
aramaz gelmez pişman olmaz egoist bir tiptir ben yalvarmam ben özür dilemem modunda takılır

ayrıca ben eşimden bu iftirayı ona kim söylediğini sözlü olarak duyamadım bu yüzden instagrama iftira eden her kimse allah katında elbet karşılığı olacaktır allaha havale ediyorum yazmştım
tabiki kaynanamla yanyana olan yenge bana mesaj attı bu sözü kime yazdın niye diye. cevap vermedim ardından eşimi arayıp doldurmuş kızmış olmalılar ki eşim dün beni aradı
instagramda niye reklam yapıyosun sen diye başladı bugün o evden seni göndermezsem o.cocuguyum diye cümlesini tamamladı
onlar böle bişey konuşurlarken sorun yoktu ben isntagrama yazdım diye problem oldu ayrıldık bitti.

Aaaaa..
Eşin kafayı sıyırmış.

böyle daha olgunlaşmamış zeka yaşı yerlerde adamlar evlenince evlilikte böyle oluyo işte ömür boyu olmamış adamı oldurmaya çalışırsınız bence o yüzden yol yakınken bitsin

Çocuğun olmadan bittiğine dua etetmiyoruz. Teselliye ihtiyacın yok. Tesellilik bir durumun yok. Bu evlillikten eşin ve eşinin gereksiz yakınlarından kurtulman bir kayıp değil. Gönlün rahat olsun. Onları da allah ıslah etsin. İftira atmak çok çirkin bir davranış. Telefon aramalar, küfürler...nedir bu?!

Sevgili bikahve aslında çok şanslısın . İyi ki çocuk olmadan gördün gerçek yüzlerini. Eşin inanılmaz karaktersizmiş yahu. Ağzım açık kaldı adama. Boşanmanız isabet olacak, eminim senin için bundan sonrası çok daha hayırlı. Hayatta iyi insanlarla karşılaşmanı diliyorum.

Rezil herif, ne pahasına olursa olsun kurtul o adamdan

Ondan, ne koca ne baba bir halt olmaz

Çabuk çabuk arkana bakmadan kaç !

son gelişme
annem ve eşim bu sabah konuşmuş
eşim saat 8de eve gitmiş 12 ye kadar eve gitmemi beklemiş gelmediğimi anlayınca da annesine gitmiş.
karımı seviyorum tabiki eve gidicem demiş
bende buna güldüm

kv sana takık ayrıca görümce de takık bariz ortada seni çekemiyorlar
oğullarını dolduruşa getirmişler şimdi oğullarını sen aslansın sen birtanesin
%100 seni kötülüyorlar ve iş boşanmaya gelince kocan tutuşacak
bekle ve gör
bence yol yakınken kocanı tanımana sevindim ortada çocuk da yok

aynen öyle

son gelişme
eşim saat 8de eve gitmiş 12 ye kadar eve gitmemi beklemiş gelmediğimi anlayınca da annesine gitmiş.
bende buna güldüm
Enteresan bakalım şu saatten sonra nasıl bir duruş sergileyecek eşimi seviyorum pişmanım herşeye siz sebep oldunuz diyerek anne va ablasının üstüne yürümesini bekliyorum (umarım yani)

son gelişme
bende buna güldüm

eğer eşini sende istiyorsan burnunu iyicene sürtür gülüm

Hayretle okudum eşinin yaptıklarını inş duzelirsiniz diye içimden geçiriyodum ama çok cirkef bir aile ve onlara inanan akilsiz bir koca ... Allah sana ve annene sabır versin gerçekten hiç kimse bu kadar kötülügü kaldıramaz ne söylesen ne yapsan haklısın dönme sürünsun sendende annendende Özür dileyip ailesine rest çekmesi lazım başka türlü hatasını telafi edemez hoş oylede edemezde tabi son karar senin

Sonuç ayrılık olursa bu sefer hanımlıgından taviz ver bence
Kv dene de o şirret görümcenede şöyle okkalı bi mesaj at “ayagınıza taş değse bundan sonra benım ahımdan” de deki bundan sonra hayatta her karşılaştığı olumsuzluklarda seni ansınlar

Geçmis olsun öncelikle. Okurken bana yapılmış gibi canım yandı. Cok üzücü yaşadıklarınız.. ne size bunları yaşatan aileyi, ne de size sahip çıkmayan eşi affediniz. Allah gelsin hepsinin hakkından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…