Gorumcem ve kv de öyle yaptı ama hayatta engellemezler onlar ogluslarini çünkü gökten zembille inmiş onların oğlu...benimkininde anası bacısı en doğru şeyi söyler aaa lutfen ama artık takan birini bulursa söyler....wala restimi çektim boşanıyorum dedim tabi bizim tek konumuz aile değildi esimlede çok problemimiz vardı ee sonra noldu tmm ben hersyii duzelticemler başladı....walla ben kafana koymuştum boşanacaktım nede olsa kaybedecek birseyim kalmamıştı....esim razi gelmedi sizin eşinizde eğer seviyorsa razi gelmez ve birşeyleri düzeltmek için elinden geleni yapar....kimse demiyor ailesinden vazgecsin sende bende geçmeyiz ama herkes haddini bilecekyok işte bizde tam tersi
ona göre annesi bitanedir.
ya bizde nerdeyse 60 yaşında kadın kv instagram açmış eşimi takip etti sonra eşimin tek olduğu bütün fotoları beğendi benımle olanları begenmedı bunu gorunce komığime gitti açıkcası
sonra birden bre eşimi engelledi bence benimle olan fotolarıını görmemek için.
eşim bana daha dun dedi seni yalvartıcam ben kımseye yalvarmam diyeGorumcem ve kv de öyle yaptı ama hayatta engellemezler onlar ogluslarini çünkü gökten zembille inmiş onların oğlu...benimkininde anası bacısı en doğru şeyi söyler aaa lutfen ama artık takan birini bulursa söyler....wala restimi çektim boşanıyorum dedim tabi bizim tek konumuz aile değildi esimlede çok problemimiz vardı ee sonra noldu tmm ben hersyii duzelticemler başladı....walla ben kafana koymuştum boşanacaktım nede olsa kaybedecek birseyim kalmamıştı....esim razi gelmedi sizin eşinizde eğer seviyorsa razi gelmez ve birşeyleri düzeltmek için elinden geleni yapar....kimse demiyor ailesinden vazgecsin sende bende geçmeyiz ama herkes haddini bilecek
yazık oldu
kurulan onca emeğe. allaha havale ediyorum.
koca olmayı becerememiş erkek baştan fiyasko.nebileyim başka biri ile sırf anası sevdiği için evlense annesinin canı sıkılıp kızınca da boşayacaksa ben onun yapacağı evliliğin...eşim bana daha dun dedi seni yalvartıcam ben kımseye yalvarmam diye
o asla gelmez.
eminim ki gelmez. annesi zaten onu bana karşı doldurur soğutur gelmesine de gerek kalmaz
Eşiniz arkanızda dursa elele mücadele edin derdim ama maalesef eşiniz annesinin/kardeşinin ağzının içine bakıyor,ne derlerse doğru kabul ediyor.aynen.
iftira olmayabilir de başkasını annemde sanmış olabilirler ama direk annem sanıp annen silivride başka bi adamla görülmüş ne demek.. emin olmadan kendi gözleriyle görmeden..
olmadı bu evlilik. ailesi mahvetti herşeyi.
kv anneme benden nefret ettiğini söylemiş ve boşansınlar gerekirse demiş sonra da eşime annem için bikahvenin annesi boşanmanızı istiyor demiş.
inşallah...Ayrılırsınız ayrılmazsınız bilemem ama atılan iftira ve yıkılan bir yuva varsa iflah olmazlar !
Bunu bilir bunu söylerim.
teşekkür ediyorum amin..Eşiniz arkanızda dursa elele mücadele edin derdim ama maalesef eşiniz annesinin/kardeşinin ağzının içine bakıyor,ne derlerse doğru kabul ediyor.
Bu sebeple mücadele edilecek,düzelebilecek bir evlilik göremiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonrasında Rabbim iyilerle karşılaştırsın.
Görseler bile eşine ne yada onun ailesine ne kimi ne ilgilendiriyor madem görmüşler onların orda ne işi varmış onlar silivride ne arıyormuş diye sorarlar ama dimiÖncelikle Herkese Merhaba,
1 yılı bile dolmamış evliliğimin bitiş günlerindeyim. Eşimin ailesiyle büyük kavgalar ettik. Ben görüşmüyordum yaklaşık 3 aydır ama son 1 aydır hiç görüşmüyorum telefonlarına bile çıkmıyorum. Gerçi onlarda sadece kavga etmek için arıyorlardı.
Dün eşimde benim ailemle konuşmama kararı aldı. Sonra uyumak için yatağa geçtiğimizde birden bire anneni Silivride biriyle görmüşler dedi. Annem küçük kız kardeşimle yaşıyor onu bırakacak kimsesi yok hayatta onu bırakıp silivriye gidecek bir insan değil.
ben kimin bu iftirayı attığını sordum söylemedi.Gece sinir küpüydüm. kv ve annemde kavgalı. Anneme iftira atacaklarını hiç düşünmemiştim. Sabah annemi aradım eşimin söylediğini söylemeden bir şekilde sordum sen hi hayatında silivriye gittin mi diye yoo hiç gitmedim dedi ve rahatlıkla. Yalan söylüyor gibi değildi yani.
Eşimi aradım. Benim anneme birdaha iftira atacak olursa mahvederim kimse benim anneme iftira atamaz şimdi arıyorum senin anneni dedim.
Sen annene sordun mu dedi evet sordum dedim
şimdi eşyalarını topluyorsun babanın evine gidiyorsun ve bir daha eve gelmiyorsun dedi.
bende kapattım.
şimdi işyerindeyim.
soracak olursanız eşinin ailesiyle neden kavgalısın diye:
görümcem bana instagramdan laf attı yok külkedisi yok kendini prenses sanma gibilerinden
ve kv ve görümce bana küstüler. görümce beni aradı durup dururken sen benden özür dileyeceksin sen kendini prenses mi sanıyorsun kardeşimi kandırabilirsin ama beni asla dedi ve senin ağzına s.carım o.pu k.ltak diye kufur etti gorumce bende yuzune kapattım ve kv mı aramıştım kv meğer onun yanındaymıs birlikte aramışlar ama bana yanında değilmiş gibi konuştu sonra bana iftira attılar guya ben sen kimsin ki demişim görümceme..
ama desem bile kufur edilir mi??? ben hayatımda böyle bişey görmedim.
kv da kızı istemiyor diye benımle gorusmuyor aılecek benden nefret etme kararı almışlar.
bana inat mı yapıyor nedir ama hafta sonu ikimizde evdeyiz her hafta sonu eşimi çağrıyor eskiden böyle yapmazdı bu olaylar olduğundan beri hadi gel senı beklıyorum hadi bize gel hastayım gelsene hep aynı ama
eşimin bu son sözünden sonra ben bugün eve gitmem, çunku bana annenı gorduklerını söylediler yanlısta gormus olabilirler haberın varmı dogru mu dıye sormadan dırek anneme ıftıra attılar.
bu evlılık bıtıyor. tesellilerinize çok ıhtıyacım var
Ayy Allah sabır versin size onlarada biraz insanlik vicdan merhamet versin. Çok zor bi evlilikmis zaten yani insanlara iyiki bi bitiyo bi kadın daha kendini esaretten kurtardı dedirtecek cinsten. Bi yuva bin bir hayalle kurulurken bin bir hayal kırıklığına donüsebiliyo. Ama bence şükret ki cocugun olmadan 6 yilin degilde 6 ayin heba oluyo ve ispatlayabilirsen o annene atılan iftirayida mahkemeye sun. Sürünsünler kendi pismanliklariyla ailece. Ayrıca eşyalarıni bu gün alsan daha iyi olur sanki cunku almazsan terkettiğini idrak edemezler ve belkide o insan müsveddeleri sırf sana inat eşyalarını kendileri kapıya koyar canin daha çok yansin diye bu yuzden onlara fırsat verme once kendini topla sonra hemen eşyalarını topla hatta git yetim falan sevindir ki erkenden bu mahlukatlardan kurtuluyosun. Çok geçmiş olsun canımyooookk.
ben o eve gitmem.
bugün eşyalarımı bile almadan iş çıkışı direk babama gidiyorum
eşyalarımı daha sonra da alırım
o eve gitmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?