1 yıl bile dolmamış evliliğim bitiyor..

Gorumcem ve kv de öyle yaptı ama hayatta engellemezler onlar ogluslarini çünkü gökten zembille inmiş onların oğlu...benimkininde anası bacısı en doğru şeyi söyler aaa lutfen ama artık takan birini bulursa söyler....wala restimi çektim boşanıyorum dedim tabi bizim tek konumuz aile değildi esimlede çok problemimiz vardı ee sonra noldu tmm ben hersyii duzelticemler başladı....walla ben kafana koymuştum boşanacaktım nede olsa kaybedecek birseyim kalmamıştı....esim razi gelmedi sizin eşinizde eğer seviyorsa razi gelmez ve birşeyleri düzeltmek için elinden geleni yapar....kimse demiyor ailesinden vazgecsin sende bende geçmeyiz ama herkes haddini bilecek

Eşyalarını toplayıp gitme sakın esin olacak hıyarın eşyalarını toplayıp anasının evine gönder kapının kilidini değiştir ve dava aç. Hemen kurtul bu insanimsilardan

eşim bana daha dun dedi seni yalvartıcam ben kımseye yalvarmam diye
o asla gelmez.
eminim ki gelmez. annesi zaten onu bana karşı doldurur soğutur gelmesine de gerek kalmaz

ALLAH YARDIMCIN OLSUN VE LÜTFEN HAKLARINDAN VAZGEÇME. KİMSENİN YAPTIĞI VE SÖYLEDİĞİ YANINA KAR KALMASIN.

HA BİR DE GÜN DÖNER ALLAH ONLARA ÖYLE BİR GELİN VERİR Kİ(NASİPLERİNDE VARSA TABİ) ONLARA ETMEDİĞİNİ BIRAKMAZ VE SENİ MUMLA ARARLAR. AMA SEN BU ARADA ÇOKTAN SENİ HAKEDEN BİRİYLE MUTLULUĞA KARIŞMIŞ OLURSUN..

Bende bosaniorum bir anlik ofkeyle gaza gelme evden gitme esin terketsin evi mali mulkunu neyi varsa hepsini alana kadad bosama asla

yazık oldu
kurulan onca emeğe. allaha havale ediyorum.

eşim bana daha dun dedi seni yalvartıcam ben kımseye yalvarmam diye
o asla gelmez.
eminim ki gelmez. annesi zaten onu bana karşı doldurur soğutur gelmesine de gerek kalmaz
koca olmayı becerememiş erkek baştan fiyasko.nebileyim başka biri ile sırf anası sevdiği için evlense annesinin canı sıkılıp kızınca da boşayacaksa ben onun yapacağı evliliğin...

Üzülme arkadaşım böyle insanlar ne bu dünyada ne öbür dünyada mutlu olamazlar.. kendi pisliklerinde yaşasınlar hatta bogulsunlar..
Hepsi beraber yaşayıp kokuşsunlar kimse çekmez onları merak etme... o eşinde ben naptım diye karalar baglar....
Dik dur canım allah yardımcın olucak inşallah

Benim anlamadığım şu ki; annen sanırım bekar ve istediğiyle görüşebilir öyle değil mi? Kocaman kadın ve kendi hayatı. Biriyle görüşeceği zaman damadından ve onun ailesinden izin mi alacak??? İftira atmaları bir yana ama suçlar gibi anneni biriyle görmüşler ne demek ya?? Ne biçim bir konuşma tarzı bu?

Kendinizden taviz vermeyin gencecik karısını anasının bacisinin sözüyle aramayacaksa hiç aramasın....Ben bu insanlarda ki cüreti anlayamıyorum hangi hakla hangi sebeple milletin huzurunu kaçırıyorlar ya...ne demek anneye iftira atmak bu kadar mı kuculdunuz ....sizi anlıyorum içinizdeki hayal kırıklığını...kimse boşanmak için evlenmiyor...ne hayallerle ne emekler le kuruluyor bir yuva..yılmak öyle kolay değil.. siz elinizden geleni yapın artık yapabilcegim birsey alması dedikten sonra boşanmayı dusunun

saygı olmazsa ilişki de olmaz kardeşim zararın neresinden dönsen kardır. lütfen üzülme yeni hayat kur kendine

Eşiniz arkanızda dursa elele mücadele edin derdim ama maalesef eşiniz annesinin/kardeşinin ağzının içine bakıyor,ne derlerse doğru kabul ediyor.
Bu sebeple mücadele edilecek,düzelebilecek bir evlilik göremiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonrasında Rabbim iyilerle karşılaştırsın.

teşekkür ediyorum amin..

Görseler bile eşine ne yada onun ailesine ne kimi ne ilgilendiriyor madem görmüşler onların orda ne işi varmış onlar silivride ne arıyormuş diye sorarlar ama dimi

Yalnız konu biraz kopuk geldi bana. Durup dururken bana küstüler yazmışsınız illa ki bir sebebi vardır. Ama iftira atmalarına diyecek söz yok kişi kendinden bilir işi kendileri ne halt yiyorlar da başkalarını da kendileri gibi görüyorlar. Eşiniz ayrı problemli annesinin eteğinin altına girip karısını gözü görmeyen erkeker keşke hadım edilseler hiç üreyip çoğalmasalar !!

yooookk.
ben o eve gitmem.
bugün eşyalarımı bile almadan iş çıkışı direk babama gidiyorum
eşyalarımı daha sonra da alırım
o eve gitmicem
Ayy Allah sabır versin size onlarada biraz insanlik vicdan merhamet versin. Çok zor bi evlilikmis zaten yani insanlara iyiki bi bitiyo bi kadın daha kendini esaretten kurtardı dedirtecek cinsten. Bi yuva bin bir hayalle kurulurken bin bir hayal kırıklığına donüsebiliyo. Ama bence şükret ki cocugun olmadan 6 yilin degilde 6 ayin heba oluyo ve ispatlayabilirsen o annene atılan iftirayida mahkemeye sun. Sürünsünler kendi pismanliklariyla ailece. Ayrıca eşyalarıni bu gün alsan daha iyi olur sanki cunku almazsan terkettiğini idrak edemezler ve belkide o insan müsveddeleri sırf sana inat eşyalarını kendileri kapıya koyar canin daha çok yansin diye bu yuzden onlara fırsat verme once kendini topla sonra hemen eşyalarını topla hatta git yetim falan sevindir ki erkenden bu mahlukatlardan kurtuluyosun. Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…