Bi alt mesajda cevapladım o hiç pişman değil ben önce yuvam yıkılmasın diye bunla konuşayım dedim ama laf anladığı yok annesine hizmetçi arıyo üstelik umreye gitmeden öncede kızları gelmedi ben gittim 4 gün gece gündüz bulaşık yemek servis bide üstüne bulaşık makinesi aldım kendilerine hizmetçi arıyolar yani
zamanında yurtdışından biriyle nişanlandım. nikah yaptık formalite idi aslında nikah benm vize işlemleri için gerekti. anlaşamadık nikahtan iki ay sonra karşılıklı anlaşmalı boşanma davası açtık. evliliğin temelden sarsıldığı bir daha bir araya gelmenin mümkün olmadığı gerekçesiyle. tek celsede boşandık. hakim zaten kararlı duruşunuza bakıyo defalarca soruyo bir araya gelmeniz mümkün mü vs. evirip çevirmeden asla falan dersen etkili oluyo. benim eş yani aslında nişanlı türkiyede değildi bile avukatı vardı sadece. sen bir de şiddeti koyarsan dilekçene bence mahkeme uğraştırmaz fazla..
boşanma maksadıyla defol git derse nikah düşüyor evet çok kısa zamanda herşey tükendi bende tükendim önce bana ne büyük vaatlerde bulunmuştu kırk takla attı benle evlenebilmek için ama söylediği herşey yalan çıktı verdiği hiçbir sözde durmadı ve bi evin bi oğlu ailesi benden çok daha önemli onun için
Canim 1 yil dolmadan bosanmaya yeltenenlerdenim ben de..
Ama ne fırtınalar dan gectik anlatsam roman olur. 3. Yılımızı doldurduk. 3yila hangi kavgaları sığdırdı k sorma.aileler, kendi problemlerimiz....
Ama bosanamadik,dilekceler verildi geri alindi, o cesareti bulamadik seviyoruz birbirimizi. Sadece ikimizde uste cikma pesindeyiz bunu biliyoruz bunu kırmaya çalışıyoruz oyle ya da böyle hep dedim ki hatalarimizdan aldigimiz tecrube baska iliskilerde isimize yarayacagina, kendi iliskimde yarasin dedim. Torpulemeye çalışıyoruz hala birbirimizi. Bakalim Allah büyük.
Polisler niye hep böyle psikopat oluyorrr !!! Benimde sevgilim polis ve delirmiş gibi tavırları var kızınca sağı solu yumruklar telefon parçalar bazen ilerde sizin hesap bana şiddet uygulayabileceğini düşündüğüm için ayrılık kararı aldım... Hakkınızda hayırlısı olsun da özel değilse günlerinizde bide balayında neden tokat attı giyiminize falan mı kızdı
canım yaDuygularım çok değişken herşey bitti artık hiçbirşey hissetmiyorum diyorum sonra yine hüzün bugün eve gittim birkaç esyamı almaya (çeyizim sonradan benim kartıyla aldıklarım duruyo daha) evde iyiydim ama evden çıkarken çok kötü oldum bu kadar mı kolaymış dedim hiçmi sevmedi dedim hadi beni umursamıyo namus şereftemi yok bu adamda iki haftadır nerdeyim hiçmi merak etmiyo normalde çok kıskançlık üstelik bilmiyorum ya keşke neler olacağını bile bilsem keşke onun kalbini açıp içinden neler geçtiğini görebilsem Allah'a havale ediyorum ve tevekkül ediyorum Allah'a artık yapacak bişeyim kalmadı..
Duygularım çok değişken herşey bitti artık hiçbirşey hissetmiyorum diyorum sonra yine hüzün bugün eve gittim birkaç esyamı almaya (çeyizim sonradan benim kartıyla aldıklarım duruyo daha) evde iyiydim ama evden çıkarken çok kötü oldum bu kadar mı kolaymış dedim hiçmi sevmedi dedim hadi beni umursamıyo namus şereftemi yok bu adamda iki haftadır nerdeyim hiçmi merak etmiyo normalde çok kıskançlık üstelik bilmiyorum ya keşke neler olacağını bile bilsem keşke onun kalbini açıp içinden neler geçtiğini görebilsem Allah'a havale ediyorum ve tevekkül ediyorum Allah'a artık yapacak bişeyim kalmadı..
Daha 3 aylık evliyiz boşanma dilekçesini verdim ama dava günü 3 ay sonra belli olur dediler aranızda 1 yılı dolmadan boşanan varmı bu konudaki tecrübelerinizi merak ediyorum
Bence kızları değil erkekleri gelin etsinler zira ailelerinden kopamadıkları bu yüzdenErkeğin aileden kopamama sendromu
zaten ben diyorum eşime ben kız aldım ailenden diyeBence kızları değil erkekleri gelin etsinler zira ailelerinden kopamadıkları bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?