1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

ya bu keciboynuzunu yemek mi iyi acaba kaynatip kuru mu eslerimiz icin hangisi biliyomusunuz.Sadece havucun kuru oluyomu birde oluyorsa nasil soyleyebilirmisiniz?

canım keçi boynuzunu su ile kaynatıp içiriyorsun eşine...ben 7 8 tane keçi boynuzunu 1 litre suda kaynatıyordum yatmadan önce içireceksin eşine...7 gün boyunca sabah akşam 7 gün sonra sadece akşam yatmadan önce içecek eşin...ya da keçi boynuzu pekmezi de yedirebilirsin...

havucuda dilimle öyle koy içine yok birbirine etki etmiyor bunlar tatlım ikisini bir kullan soğan kürünü bilmiyorumda sarımsak kürü var böle baya sarımsağı bi kilo kadar diye biliyorum yanlış olabilir bu miktar bi araştır yiede kaynatıyosun afedersin buharına oturuyosun :) tüpteki tıkanıklığı bile açtığını söylüyorlar ben yeni öğrendim eğer bebiş yoksa bu ay yapıcam canım :) keçiboynuzu kürüde şöyle 1 bir tatlı kaşığı keçipekmezini bir çaybardağı ılık suda eritirsin sabahları aç karnına koçişine içirirsin her sebah amam :) 2 keçiboynuzunu alırsın aktardan ikitanesini kırıp çaydanlıkta kaynatırsın içirirsin koçişine :) sonra gelir bebiiiiş inşallah

Bendende aynı yaa bi değişiklik yok bayramıda bitirdik bebiş bu ayda gelmedi bakalım önümüzdeki aya kısmet

Test denesene canım bu ay sen de... Ben artık herseyi denemeye karar verdimm.. En azından elimden geldiği kadarını denemeye çalışcam..

Offf puuffff ben burda hıç görmedim ki keçiboynuzu yaa şimdilik pekmezini kullanıyoz ama o da bugün var yarın yok... Neyse bakalım Allah büyüktür bulurum belki...:26:

Ayyyy inşallaahhh ağzından bal damlıyo denicem hepsini çok pis gaza geldim sizin neden olmuyo bebiş ne zmandır bekliyosun?

Ya doktor bana takılma öyle şeylere daha çok gençsin stres yapma yeter ki düşünmemeye çalış düşününce beyin kendiliğinden engelliyomuş hamile kalmayı rahat bırakıcakmışsın kendini öyle demişti bana :/

Saol canim tesekkur ettim ben 7 gunu gecti galiba sabah aksam vermeye calisiyorum.Valla bende bitince napcam diye dusunuyorum Turkiyeden getirtmistim giden tanidiklara.Turk marketlerine bir bakmak lazim en iyisi.Kendimiz icin sadece havuc kaynatip icsek nasil olur ki acep incirsiz?

Doğru yaa gençsin tabi ye iç keyfine bak, en güzel zamanı kolluyodur kesin bebiş... benim vakit artık tik tak yapmaya basladı... Ondan çalışmalara başlamam lazım...

Aynı ısssız adada gemi bekleyen insanlar gibiyiz bi gemi yanaşsa da içi keçiboynuzu, incir falan dolu olsa....

valla canım ben kendim için hiç bir şey yapmıyorum yumurtlama sorunum yok ama havuç suyunu,incir kürünü falan yumurtlama ve çatlaması için yapıyorlar...bi de soğan kürü var enfeksiyon, iltihap için yapıyorlar...erkeklere keçi boynuzu kürü ve çakşır suyu kullanıyor genelde...

Soğan kürünün nasıl yapıldığını biliyo musun canım? Sanırım ben bazen enfeksiyon kapıyorum bi ara antibyotik kullandım ama tekrar etmesinden korkuyorum her ihtimale karşı yapıyım ben onu da...

Soğan kürünün nasıl yapıldığını biliyo musun canım? Sanırım ben bazen enfeksiyon kapıyorum bi ara antibyotik kullandım ama tekrar etmesinden korkuyorum her ihtimale karşı yapıyım ben onu da...

Kürün hazırlanışı:bir orta boy soğanı iki buçuk bardak suda haşlayıp günde 2 defa tüketiyorsun.Ve bu kürü Sadece 15 gün boyunca yap canım yeterli yani...

Kürün hazırlanışı:bir orta boy soğanı iki buçuk bardak suda haşlayıp günde 2 defa tüketiyorsun.Ve bu kürü Sadece 15 gün boyunca yap canım yeterli yani...

Soğanı ikiye bölsek yeterli mi? Bi de ac karnına tok karnına farkeder mi? Ayyy nasıl içicem onu yaaa tövbe yarabbimm :44:

Soğanı ikiye bölsek yeterli mi? Bi de ac karnına tok karnına farkeder mi? Ayyy nasıl içicem onu yaaa tövbe yarabbimm :44:

4 parçaya ayırsan yeterli canım sabah aç karnına akşam yatmadan önce iç canım...valla ben bi kere denedim içmeyi içemedim inş sen içebilirsin canım...

bende .çektireceğim rahim filmi.adetin bittikten sonra ilk 3 gün içinde yapıyorlar sadece o işlemi

hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…