- Konu Sahibi CrystalDoll
-
ya bu keciboynuzunu yemek mi iyi acaba kaynatip kuru mu eslerimiz icin hangisi biliyomusunuz.Sadece havucun kuru oluyomu birde oluyorsa nasil soyleyebilirmisiniz?
Tesekkur ederim bugun denemelik 5 tane incir kaynatip icicem bakalim insallah duzenli hergun icmeye baslayabilirimm... Incirleri elimle actim kaynatiyorum simdi, havucu da boyle kaynatirken icine koyup kaynatiyim oyle mi, ikisi birbirini etkilemez de miesim keciboynuzu pekmezi iciyo son bi kac haftadir AMA oyle duzenli degil aklina geldikce iciyo... Ben daha simdiye kadar hicbise denemedimm.. Sadece 1yildir olmuyo diye normal ultrasound muayenemi oldum ve hormon testi yaptirdim hersey normal cikti... Tuplerim icin de randevu aldik iste ayin 29unda onun icin gitcem... Onun disinda esime cift tarafli varikosel dendi... Simdilik bildiklerimiz bu kadar... Bu ay ovulasyon testine basladim.. Adetim iyice rayindan cikti insallah normale doner.. Bakalim hayirlisi.. Allah denk getirsin gercekten bu keciboynuzu kuru dedikleri sey tam olarak ne? Ve bi de sogan kurunden bahsediyolar, o ne icin yapiliyo ve nasil yapiliyo bi bilgin var mi o konuda arkadasim?
Bendende aynı yaa bi değişiklik yok bayramıda bitirdik bebiş bu ayda gelmedi bakalım önümüzdeki aya kısmetHos bulduuuummmmseninde bayramin mubarek olsun nasilsin iyi misin bi gelisme var mi bakalim
Iyiyim cok sukur sen nasilsinn? Bi gelisme yok aynii sende var mi?
Bendende aynı yaa bi değişiklik yok bayramıda bitirdik bebiş bu ayda gelmedi bakalım önümüzdeki aya kısmet
canım keçi boynuzunu su ile kaynatıp içiriyorsun eşine...ben 7 8 tane keçi boynuzunu 1 litre suda kaynatıyordum yatmadan önce içireceksin eşine...7 gün boyunca sabah akşam 7 gün sonra sadece akşam yatmadan önce içecek eşin...ya da keçi boynuzu pekmezi de yedirebilirsin...
havucuda dilimle öyle koy içine yok birbirine etki etmiyor bunlar tatlım ikisini bir kullan soğan kürünü bilmiyorumda sarımsak kürü var böle baya sarımsağı bi kilo kadar diye biliyorum yanlış olabilir bu miktar bi araştır yiede kaynatıyosun afedersin buharına oturuyosun :) tüpteki tıkanıklığı bile açtığını söylüyorlar ben yeni öğrendim eğer bebiş yoksa bu ay yapıcam canım :) keçiboynuzu kürüde şöyle 1 bir tatlı kaşığı keçipekmezini bir çaybardağı ılık suda eritirsin sabahları aç karnına koçişine içirirsin her sebah amam :) 2 keçiboynuzunu alırsın aktardan ikitanesini kırıp çaydanlıkta kaynatırsın içirirsin koçişine :) sonra gelir bebiiiiş inşallah
Ya doktor bana takılma öyle şeylere daha çok gençsin stres yapma yeter ki düşünmemeye çalış düşününce beyin kendiliğinden engelliyomuş hamile kalmayı rahat bırakıcakmışsın kendini öyle demişti bana :/
canım keçi boynuzunu su ile kaynatıp içiriyorsun eşine...ben 7 8 tane keçi boynuzunu 1 litre suda kaynatıyordum yatmadan önce içireceksin eşine...7 gün boyunca sabah akşam 7 gün sonra sadece akşam yatmadan önce içecek eşin...ya da keçi boynuzu pekmezi de yedirebilirsin...
Ya doktor bana takılma öyle şeylere daha çok gençsin stres yapma yeter ki düşünmemeye çalış düşününce beyin kendiliğinden engelliyomuş hamile kalmayı rahat bırakıcakmışsın kendini öyle demişti bana :/
Saol canim tesekkur ettim ben 7 gunu gecti galiba sabah aksam vermeye calisiyorum.Valla bende bitince napcam diye dusunuyorum Turkiyeden getirtmistim giden tanidiklara.Turk marketlerine bir bakmak lazim en iyisi.Kendimiz icin sadece havuc kaynatip icsek nasil olur ki acep incirsiz?
Saol canim tesekkur ettim ben 7 gunu gecti galiba sabah aksam vermeye calisiyorum.Valla bende bitince napcam diye dusunuyorum Turkiyeden getirtmistim giden tanidiklara.Turk marketlerine bir bakmak lazim en iyisi.Kendimiz icin sadece havuc kaynatip icsek nasil olur ki acep incirsiz?
Sende gençsin ki 23 yaşında değilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum :/
valla canım ben kendim için hiç bir şey yapmıyorum yumurtlama sorunum yok ama havuç suyunu,incir kürünü falan yumurtlama ve çatlaması için yapıyorlar...bi de soğan kürü var enfeksiyon, iltihap için yapıyorlar...erkeklere keçi boynuzu kürü ve çakşır suyu kullanıyor genelde...
Sende gençsin ki 23 yaşında değilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum :/
Soğan kürünün nasıl yapıldığını biliyo musun canım? Sanırım ben bazen enfeksiyon kapıyorum bi ara antibyotik kullandım ama tekrar etmesinden korkuyorum her ihtimale karşı yapıyım ben onu da...
Kürün hazırlanışı:bir orta boy soğanı iki buçuk bardak suda haşlayıp günde 2 defa tüketiyorsun.Ve bu kürü Sadece 15 gün boyunca yap canım yeterli yani...
Olsun yaaa ne olucak benim yengem 38 yaşında doğurdu eşimin yengesi 40 yaşında doğurdu Allah vericekse veriyor yaşa falan bakmıyo bu işler
Soğanı ikiye bölsek yeterli mi? Bi de ac karnına tok karnına farkeder mi? Ayyy nasıl içicem onu yaaa tövbe yarabbimm :44:
Ayyy bak bi de ne dicem... Ben bu ay sonunda gitcem dedim yaaa tuplere baktirmaya... Iste aklima binbir cesit sey geliyobugun de diyorum ki kendi kendime... Benim randevmun oldugu gun benim yumurtlama donemim gecmis olcak, olur da hamile kalmis olursam, bu islem sirasinda bebisimi dusurmesinler :44:
ilk başta gidiyorsun canım tüplerime baktıracam diyorsun onlar sana söylüyor zaten şu gün gel diye, öyle kafana göre istediğin gün çektiremiyorsun 7.gün ile en son galiba 11.güne kadar bakıyorlar sıra oluyor çünkü türkiye de böyle canım benim baktırdığım hastane de en fazla 3 kişiye bakıyorlardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?