1 yılımızı doldurduk ama hala hamıle degıl!m!!!

bizimki çift taraflıydı..ama sol taraf da ilerleme vrdı..sağda yeni başlıyordu...çıkarmadılar..bişey de söyledeiler.ama netten izedğim kadarıyla kan gitmesini ngelemk için iple bağlıyordu..

Evet benim netten baktıklarım da öyle yanı kestikleri 3 cm lik yerden her ikisini de bagladı öyle mi yoksa sag ve sol ayrı ayrı mı açıldı 3er cm?

Alıntı esnkepenek kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen
kızlar bugün ultrasona girdim 14 mm kese göründe. yolk kese yok bebek yok. %99 sonlanacak dedi ama % 1 lik ihtimal gerçekleşen arkadaş var mı lütfen yardım edin. beta hcg 3600 çıktı kızlar.. yardım lütfennnn bişeyler yazın. bir öncki doktorum kürtaj dedi. ben bugünkü doktora sordum kendi kendine düşer dedi. bayramdan sonra gel dedi. düşer dimi kızlar kürtaj olmak istemiyorum. veya bebeğim görünür mi geç de olsaaa

Canim eger kendi kendine Dusme ihtimali varsa en iyisi onu beklemek tabiki, bu konuda bi bilgim yok yorum yapamicam AMA insan %1 i bile degerlendirmeli tabiki aldirmamakla ii yapmissin acele etme bence ve sakin ol stres yapma bayrama kadar dua et sen de o zaman cok cok insallah bayramda hayirli haberlerle gelirsin... Olmasa da canin saolsun yeter ki saglikli ol.. Dualarim seninle insallah...

Oyle tabi yaa bi de bu amh testi denilen bi test var onu duyaniniz ya da yaptiraniniz var mi aranizda kizlaaarrr :)

Bazılarımızın 2 yıldır olmuyor cnm . Çözümünü bilsek biz yapar sanada veririz
Biz diyoruz ki bizim melekler cenneti çok sevdi gelmek istemiyor.

Bazılarımızın 2 yıldır olmuyor cnm . Çözümünü bilsek biz yapar sanada veririz
Biz diyoruz ki bizim melekler cenneti çok sevdi gelmek istemiyor.

Biz su melekleri bi dunya gozuyle de gorseydik hayirsa versin Allah hepimize hayirliysa versin hayirli evlat versinn... Amiiinnn

Hastaligim bu ay gecikir mi acaba gun sayar miyim derken pat diye erkenden hasta olmak ne tuhaf bi duygu yaa... Gecen ay 46 gun surmustu bu kez de 10gun erkenden hasta oldum... Neden bu kadar bozuldu yaa benim bu duzenimm

Hastaligim bu ay gecikir mi acaba gun sayar miyim derken pat diye erkenden hasta olmak ne tuhaf bi duygu yaa... Gecen ay 46 gun surmustu bu kez de 10gun erkenden hasta oldum... Neden bu kadar bozuldu yaa benim bu duzenimm

Diyorum ya psikolojik bu şey . Artık psikolojikmen yumutalıklarımıza söz geçirebiliyorsak dünyayıda değiştirebiliriz bbiz

Diyorum ya psikolojik bu şey . Artık psikolojikmen yumutalıklarımıza söz geçirebiliyorsak dünyayıda değiştirebiliriz bbiz

Ben de mi hamileligi bi sureligine rafa kaldirsam? Bi de aksi gibi burda tanidigim evli arkadaslarin hepsi hamile, yetmiyomus gibi yeni tanistiklarim da hamile oluyo genelde, hastaneye gidince bile sinirlerim bozuluyo her odadan bi hamile cikiyo Valla randevu dakikasinda gitcem bundan sonra hastaneye, salonda beklemek Karabasan gibi, sanki hepsi ustume ustume geliyo arkadas....

Doktor bundan bahsetmedi bana belki de gerek gormedi ben hemen asilama istemedigim icin bu testide yaptirmak istiyorum ama doktorun yapip yapmicaginida bilmiyorum

Bu arada bende dun gece hastalandim bu ayda olmadi yani ama uzulmedim, alistim galiba artik...

Bu arada bende dun gece hastalandim bu ayda olmadi yani ama uzulmedim, alistim galiba artik...

Benim bu ay erken oldu ya kesin onumuzdeki Sefer de gec olurum o yuzden gecikirse hic umitlenmicem... Bu ay da olmadi evet, Ben de uzulmedim artik aglamiyorum en azindan hasta oldugumu gorunce...

Benim bu ay erken oldu ya kesin onumuzdeki Sefer de gec olurum o yuzden gecikirse hic umitlenmicem... Bu ay da olmadi evet, Ben de uzulmedim artik aglamiyorum en azindan hasta oldugumu gorunce...

benimde normalde 10'unda olmam lazımdı 3 gün erken oldum ya bazen sıkılıyorum,bunalıyorum,pes ettim diyorum ama sonra bi güç geliyo olucak diyorum,diyorum demesine de olucak mı onu da bilmiyorum...

benimde normalde 10'unda olmam lazımdı 3 gün erken oldum ya bazen sıkılıyorum,bunalıyorum,pes ettim diyorum ama sonra bi güç geliyo olucak diyorum,diyorum demesine de olucak mı onu da bilmiyorum...

Olucakkkk olucak tabiii Allahin izniyle olucak.... O guc hep gelsin Mutlaka bizim aklimizin kesmedigi daha uygun bi zaman vardir, Allah daha da cok dualimizi duymak istiyodur...

Olucakkkk olucak tabiii Allahin izniyle olucak.... O guc hep gelsin Mutlaka bizim aklimizin kesmedigi daha uygun bi zaman vardir, Allah daha da cok dualimizi duymak istiyodur...

öyle tabiki de hayırlısı olsun yaa aslında ben çok da düşünmüyorum ama etraftaki insanlar yok mu daha çocuk diye sorduklarında sinir oluyorum sanki benim çocuğum olsa onlara madalya takıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…