- Konu Sahibi CrystalDoll
-
bizimki çift taraflıydı..ama sol taraf da ilerleme vrdı..sağda yeni başlıyordu...çıkarmadılar..bişey de söyledeiler.ama netten izedğim kadarıyla kan gitmesini ngelemk için iple bağlıyordu..
Evet benim netten baktıklarım da öyle yanı kestikleri 3 cm lik yerden her ikisini de bagladı öyle mi yoksa sag ve sol ayrı ayrı mı açıldı 3er cm?
sağ sol ayrı açıldı canımm...
cok teşekkür ederım sabırla verdiğin cevaplar için, hakkını helal et olur mu..
ne demk helal...en kısa zamnda güzel haberlerini beklerim inş..
Alıntı esnkepenek kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen
kızlar bugün ultrasona girdim 14 mm kese göründe. yolk kese yok bebek yok. %99 sonlanacak dedi ama % 1 lik ihtimal gerçekleşen arkadaş var mı lütfen yardım edin. beta hcg 3600 çıktı kızlar.. yardım lütfennnn bişeyler yazın. bir öncki doktorum kürtaj dedi. ben bugünkü doktora sordum kendi kendine düşer dedi. bayramdan sonra gel dedi. düşer dimi kızlar kürtaj olmak istemiyorum. veya bebeğim görünür mi geç de olsaaa
Oyle tabi yaa bi de bu amh testi denilen bi test var onu duyaniniz ya da yaptiraniniz var mi aranizda kizlaaarrr :)Aynen oyle eskiden kadinlar 10-12 tane cocuk doguruyorlarmis simdi nerdeee anca koylerde organik gidalarla beslenenlerin o kadar cocugu var butun duzeni bozdular gecenlerde bi haber okudum adamlar mavi cilek yapmis genetigiyle oynayip sanki cok lazim
Sen burdaki meyveleri bi gorsen bu sefer Turkiye'dekilere sukredersin.. Burda butun meyvelerin tadi ayni daha dogrusu butun meyvelerin tadi yok ne yesen sanki ayni seyi geveleyip duruyosun...
Oyle tabi yaa bi de bu amh testi denilen bi test var onu duyaniniz ya da yaptiraniniz var mi aranizda kizlaaarrr :)
Evliligimin ilk yili doldu AMA Ben hala hamile degilim.... Simdilik sadece ultrason ve hormon testlerini yaptirdim hepsi gayet normal... Butun tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacim var... Cunku Pekin'de yasiyorum ve ne bi arkadasim var ne de ailem yanimda... Su an bana en yakin sizlersiniZ.... Yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorumm...
Bazılarımızın 2 yıldır olmuyor cnm . Çözümünü bilsek biz yapar sanada veririz
Biz diyoruz ki bizim melekler cenneti çok sevdi gelmek istemiyor.
Hastaligim bu ay gecikir mi acaba gun sayar miyim derken pat diye erkenden hasta olmak ne tuhaf bi duygu yaa... Gecen ay 46 gun surmustu bu kez de 10gun erkenden hasta oldum... Neden bu kadar bozuldu yaa benim bu duzenimm
Diyorum ya psikolojik bu şey . Artık psikolojikmen yumutalıklarımıza söz geçirebiliyorsak dünyayıda değiştirebiliriz bbiz
Doktor bundan bahsetmedi bana belki de gerek gormedi ben hemen asilama istemedigim icin bu testide yaptirmak istiyorum ama doktorun yapip yapmicaginida bilmiyorumOyle tabi yaa bi de bu amh testi denilen bi test var onu duyaniniz ya da yaptiraniniz var mi aranizda kizlaaarrr :)
Sen mi yaptirmak istiyosun bu testi canim? Yoksa doktor mu?
Bu arada bende dun gece hastalandim bu ayda olmadi yani ama uzulmedim, alistim galiba artik...Doktor bundan bahsetmedi bana belki de gerek gormedi ben hemen asilama istemedigim icin bu testide yaptirmak istiyorum ama doktorun yapip yapmicaginida bilmiyorumOyle tabi yaa bi de bu amh testi denilen bi test var onu duyaniniz ya da yaptiraniniz var mi aranizda kizlaaarrr :)
Sen mi yaptirmak istiyosun bu testi canim? Yoksa doktor mu?
Bu arada bende dun gece hastalandim bu ayda olmadi yani ama uzulmedim, alistim galiba artik...
Benim bu ay erken oldu ya kesin onumuzdeki Sefer de gec olurum o yuzden gecikirse hic umitlenmicem... Bu ay da olmadi evet, Ben de uzulmedim artik aglamiyorum en azindan hasta oldugumu gorunce...
benimde normalde 10'unda olmam lazımdı 3 gün erken oldum ya bazen sıkılıyorum,bunalıyorum,pes ettim diyorum ama sonra bi güç geliyo olucak diyorum,diyorum demesine de olucak mı onu da bilmiyorum...
Olucakkkk olucak tabiii Allahin izniyle olucak.... O guc hep gelsin Mutlaka bizim aklimizin kesmedigi daha uygun bi zaman vardir, Allah daha da cok dualimizi duymak istiyodur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?