- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
- Konu Sahibi Sevilayerdogan
Güzel gecti çok şükür 7embriyo kaldı 2 transferim var 5ide donduruldu 4.de kan vereceğim inşallah
Senin nasıl geçti herşey güzeldir inşallahcanm nasıl geçti transfer?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel gecti çok şükür 7embriyo kaldı 2 transferim var 5ide donduruldu 4.de kan vereceğim inşallah
Senin nasıl geçti herşey güzeldir inşallahcanm nasıl geçti transfer?
çok şükür cnm güzel geçti benimde inşallah. 3şubatta öğreneceğim bnde inşallah.Senin nasıl geçti herşey güzeldir inşallah
maşallah. rabbim hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin.Güzel gecti çok şükür 7embriyo kaldı 2 transferim var 5ide donduruldu 4.de kan vereceğim inşallah
Amin canım benim birlikte gün sayacağız yatıyormusun süreklimaşallah. rabbim hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip etsin.
hayır sadece tarnsferin ilk günü yattım sonra kalktım. normal yaşantıma devam ettim. doktorum kısıtlama yapma dedi.Amin canım benim birlikte gün sayacağız yatıyormusun sürekli
sen neler yapıyorsun? bu arada bende en ufak bir belirti yok evet daha çok erken ama insan sabırsızlanıyor işte :)Amin canım benim birlikte gün sayacağız yatıyormusun sürekli
Bende öyle yapıyorum ama agır işlerden kaçınıyorumhayır sadece tarnsferin ilk günü yattım sonra kalktım. normal yaşantıma devam ettim. doktorum kısıtlama yapma dedi.
2gündür belim ağrıyor ama ondan mi bilemiyorum onun dışında hiç bir belirti yoksen neler yapıyorsun? bu arada bende en ufak bir belirti yok evet daha çok erken ama insan sabırsızlanıyor işte :)
bende o da yok canm. hayırlısı bakalım.2gündür belim ağrıyor ama ondan mi bilemiyorum onun dışında hiç bir belirti yok
Hayrlısı canım sana kaç transfer yapıldıbende o da yok canm. hayırlısı bakalım.
tek embriyo. 4ü nü de dondurduk canm.Hayrlısı canım sana kaç transfer yapıldı
İnşallah rabbim kucağına almayı nasıp etsintek embriyo. 4ü nü de dondurduk canm.
dediklerini tüketiyorum ayrıca günde 1bardak kefir ve 1bardak taze sıkılmış portakal suyu içiyorum. sabahları kahvaltıdan yarım saat öncesinde geceden 1bardak suya ıslattığım 2adet ceviz ve suyu. inan çok şükür hiç kabızlık yaşamadım.İnşallah rabbim kucağına almayı nasıp etsin
Canim özellikle yediğin bişey var mi bana kıvı ananas ve kabak çekirdeği ye dediler
Folik asitle zenginleştirilmiş bazı gıdalar şunlardır: Ekmek, Kahvaltılık gevrek, İri taneli mısır unu, Un, Makarna, Beyaz pirinç, Ispanak ve brokoli gibi yeşil yapraklı sebzeler, Mercimek ve fasulye, Portakal suyuİnşallah rabbim kucağına almayı nasıp etsin
Canim özellikle yediğin bişey var mi bana kıvı ananas ve kabak çekirdeği ye dediler
Çok şükür bende daha kabızlık yaşamadım inşallah yaşamamda bende okudum bunları dikkat ediyorum inşallah çok heyecanlıyım hemen 4ü gelsin istiyorumFolik asitle zenginleştirilmiş bazı gıdalar şunlardır: Ekmek, Kahvaltılık gevrek, İri taneli mısır unu, Un, Makarna, Beyaz pirinç, Ispanak ve brokoli gibi yeşil yapraklı sebzeler, Mercimek ve fasulye, Portakal suyu
Demir içeren besinlerden bazıları şunlardır: Yağsız et, kümes hayvanları ve deniz ürünleri, Demir içeriği ile zenginleştirilmiş mısır gevreği, ekmek ve makarna, Yeşil yapraklı sebzeler, Fasulye, kuruyemiş, kuru üzüm ve kuru meyve
En iyi kalsiyum kaynakları şunlardır: Süt, peynir ve yoğurt, Brokoli ve lahana, Kalsiyum ile zenginleştirilmiş portakal suyu
En iyi D vitamini kaynakları şunlardır: Somon gibi yağlı balıklar, D vitamini ile zenginleştirilmiş süt ve tahıl ürünleri
DHA’nın en iyi kaynakları şunlardır: Somon, alabalık, hamsi ve halibut gibi cıva oranı düşük balıklar, DHA ile zenginleştirilmiş portakal suyu, süt ve yumurtalar
İyot içeren gıdalardan bazıları şunlardır: Balık, Süt, peynir ve yoğurt, Zenginleştirilmiş tahıl ve ekmekler, İyotlu tuz
Ananas: Transfer sonrası orta sert kısmı ile 5 eşit parçaya bölünüp 5gün yenir.
Kefir: Günde 1 bardak
Yumurta: Haşlama sabah 1 tane kesin
Süt: Günde 1 bardak
AVAKADO
KURU İNCİR
maşallah canm. ayy bende sabırsızlanıyorum sanki zaman geçmiyor :)Çok şükür bende daha kabızlık yaşamadım inşallah yaşamamda bende okudum bunları dikkat ediyorum inşallah çok heyecanlıyım hemen 4ü gelsin istiyorum![]()
dediklerini tüketiyorum ayrıca günde 1bardak kefir ve 1bardak taze sıkılmış portakal suyu içiyorum. sabahları kahvaltıdan yarım saat öncesinde geceden 1bardak suya ıslattığım 2adet ceviz ve suyu. inan çok şükür hiç kabızlık yaşamadım.
Negatif çıkmayan kan testi sonucu anne adayında bel ağrıları, kusma, karın ağrısı yaşanabilir. Tüm bu yaşananlar bebeğin tutunma belirtilerindendir. Bazı kişilerde herhangi bir ağrı veya kusma gibi belirtiler görülmemektedir. Bunların yaşanmaması hamile olmadığınız anlamına gelmez.birde 48 saatte tutulma gerçekleşir diyor inşallah bebeklerimiz bizimle artık ben sürekli konusuyorum onlarlamaşallah canm. ayy bende sabırsızlanıyorum sanki zaman geçmiyor :)
hadi inşallah canm :)Negatif çıkmayan kan testi sonucu anne adayında bel ağrıları, kusma, karın ağrısı yaşanabilir. Tüm bu yaşananlar bebeğin tutunma belirtilerindendir. Bazı kişilerde herhangi bir ağrı veya kusma gibi belirtiler görülmemektedir. Bunların yaşanmaması hamile olmadığınız anlamına gelmez.birde 48 saatte tutulma gerçekleşir diyor inşallah bebeklerimiz bizimle artık ben sürekli konusuyorum onlarlabeni duyuyorlar gibi evimizi tanıtıyom
![]()