- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 31
- Konu Sahibi handeac123
-
Çok şükür abla kuzu iyi olsundaYoook çok şükür yavru iyi.
Klasik eleştiri dozumu aldım sağ olsunlar.
Şu anneliği bir türlü beceremedim mütemadiyen linç,eleştiri alıyorum benzer konulardan.
Bu defa susmadım zaten.Onlar kim ki seni eleştiriyorlar ? Ağızlarının payını ver Allah aşkına ya
Hahaha doğru valla biraz da bahaneDüğün sosyalleşme değildir ki sadece,davete icabettir.İnsan mutlu gününde eş dost akraba görmek ister yanında.Yoksa çoğu insan pek de keyif almaz öyle kalabalık ortamlardan ama katılır.
Burada da herkes söylemiş ,bende haklılık oyumu sonuna kadar eşten yana kullanıyorum.Kadınların istemedikleri şeylerde çocukları bahane ettiğini düşünüyorum,burada olduğu gibi.
ŞöylekiMerhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Öğlen saati uğradıysanız kuzene çok da uzak değildir aynı şehirdedir diye düşünüyorum.Arkadaşlar kizim çok huysuz dis cikartiyor. Ateslendi devamli. Katiliyor ağlamaktan hele uykusuzluga tahamulu yok O yuzden kendi akrabalarimin dugunune bile gitmedik saygi duyarim yorumlariniza esimde mesafe oldugi icin bizim birakmak istemedi yalniz gitmedi. Öğlen saati ugradik oturuk konustuk kuzeniyle
Eşiniz sizi bırakıp düğüne gitse ne olacak? Ne kadarlık bir mesafe var? Siz darlamış olmayasınız adamı?Arkadaşlar kizim çok huysuz dis cikartiyor. Ateslendi devamli. Katiliyor ağlamaktan hele uykusuzluga tahamulu yok O yuzden kendi akrabalarimin dugunune bile gitmedik saygi duyarim yorumlariniza esimde mesafe oldugi icin bizim birakmak istemedi yalniz gitmedi. Öğlen saati ugradik oturuk konustuk kuzeniyle
2.kuşak kuzen deniyor ona ama konu sahibi konusunda amca oğlu demiş zatenGöcmenlerde baba/annenin kuzenlerinin cocuklari da kuzen olur yani öyle denir.Belki göcmenlerse ondan öyle demiştir.
Amca oğlu nasıl yakın olmuyor anlamadımTesekurler yorumlariniz icin bebek duramaz diye oyle dusundumkuzen ama yakin kuzen degil
Gerizekalı insanlar o yüzdenBu defa susmadım zaten.
Yoruldum çok.
Ben hiç kimsenin anneliğini,bebeğini,babalığını eleştirmem.
Ama millet takmış kafayı bize.
O kadar benzer konuydu ki…
İsteyen geç uyutsun isteyen televizyon izletsin bana ne?
Bize niye karışıyorlar?
Yok estağfurullah canım benim.Gerizekalı insanlar o yüzden
Eski konularıza da baktım da mart ayında 1 yaşında olan çocuğunuz haziran ayında nasıl 10 aylık oldu?
Eşinizle de zaten hukukken de birbirinize girmişsiniz, ortalık sorundan geçilmiyor. Çocuğu da eksik etmemişsiniz tabi bu mükemmel evliliğe. Siz sorun çıkartmaya yer arıyorsunuz bence, burada da çocuğun büyüklüğünü değiştirerek olayları kendinize çevirip bizden destek almaya çalışıyorsunuz.
Ben artık size ne diyorum konu o an kesiliyorYok estağfurullah canım benim.
Uzak olsunlar da en ileri zeka onlar olsun.
En iyi anne onlar,en iyi evlat onların olsun inşallah.
Sus sus karı koca bir tur daha birbirlerinden şikayetçi olacakları konu arıyor demekkiBenjamin Button ?Hakikaten 24 Mart 2023 konusunda, çocuk 1 yaşındaymış. Şu an 1 yaş 3 ay ( 15 aylık ) olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?