- Konu Sahibi handeac123
-
Düğün sosyalleşme değildir ki sadece,davete icabettir.İnsan mutlu gününde eş dost akraba görmek ister yanında.Yoksa çoğu insan pek de keyif almaz öyle kalabalık ortamlardan ama katılır.Tabii ki herkesin kendi görüşü,saygı duyarım.
Ben bebek koşup koşup düşerken onun peşinden koşarken sosyalleşmemiyorum ki zaten.
Devamlı yerden bebeği kaldırıyorum.
Bu mu sohbet,eğlence,dans?
Uzak kuzen nasıl oluyor?Tesekurler yorumlariniz icin bebek duramaz diye oyle dusundumkuzen ama yakin kuzen degil
Benim oğlum da uyku gelince deliriyor maalesef ki çok kötü oluyorBebek uykusuz kalınca huysuzluk yapmıyor mu?
Bizimki mi aşırı huysuz yoksa?
Aman biz gitmesek de olur zaten.Yani hani abla 3-4 aylık değil ne biliyim ek gıda vs verdiginde idare edilir, aç kalmaz daha rahat olur çok küçük bebeğe göre dedim. Tamam tabi 17 aylık mesela tam hareketlilik zamanı asla yerinde durmaz ama düğünden anlama kısmına gelirsek inan 4-5 yaşında olsalar bile anlamıyorsun. Ama bence katılmak lazım çocuk çok küçük olmadıktan sonra onu demek istedim. Yoksa anlama kısmına gelirsek hiç gidemeyiz ki hiç bir yere
Biz yakın akraba olunca mecbur gittik bebeğe de dönüşümlü baktık ama çok durulmuyor izin isteyip kalkıyoruz olması gereken buyduEnişte haklı, bu meselenin pek çok çözümü var hiçbiri uygulanmamış.
1) Eşiniz tek gidebilirdi
2) Beraber gidip erkenden kalkardınız, geceyarısına kadar oturmanız şart deği, bir görünüp çıkardınız.
3) Bebek için sizin ailenizden birini ayarlayabilirdiniz (bu bebeğe göre değişir)
Birgünluk düğün için idare etseydiniz keşke.Merhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Benim bebeğim parkenin sesinden uyaniyordu. Diğer odadaki TV yi kapatıp ya da kapıları kapatıp uyutuyordum. Ama 4 aylıkken düğüne götürdüm ords bebek arabsinda 1.5 saat uyumustuBizimki de çıt ses istemez.
Bebek arabasında asla uyumaz.
Her bebek biricik…
Tamam arkadaşım siz katılın.Düğün sosyalleşme değildir ki sadece,davete icabettir.İnsan mutlu gününde eş dost akraba görmek ister yanında.Yoksa çoğu insan pek de keyif almaz öyle kalabalık ortamlardan ama katılır.
Burada da herkes söylemiş ,bende haklılık oyumu sonuna kadar eşten yana kullanıyorum.Kadınların istemedikleri şeylerde çocukları bahane ettiğini düşünüyorum,burada olduğu gibi.
Benim kız uyku saatinde uyuyamayinca kıyamet ortalık bazen Allah canımı alsina getirtiyor beni düşünün yani ama yine de gidip erken kalkardik yakın akrabaya yada çok şık görüştüğümüz insanlara ayıp olur siz gitmezseniz de eşinizin gitmesi lazımdıBizimki uykusuz kalinca aglamaktan katiliyor kafasini vurmaya basliyor heryere sinirden
Nasıl rahatsaniz öyle ablacımAman biz gitmesek de olur zaten.
Evde rahatız.
Bu gece ben de çok dertliyim.
Herhalde 10 sene evden çıkmam artık.
Yoook çok şükür yavru iyi.Nasıl rahatsaniz öyle ablacımneden çocukla ilgili bir durum mu abla dış falan mı çıkartıyor? Hasta değildir inşallah
Onlar kim ki seni eleştiriyorlar ? Ağızlarının payını ver Allah aşkına yaYoook çok şükür yavru iyi.
Klasik eleştiri dozumu aldım sağ olsunlar.
Şu anneliği bir türlü beceremedim mütemadiyen linç,eleştiri alıyorum benzer konulardan.
Tabii ki de eşiniz haklı, öz kuzeni yahu gidilmez mi, gerçekten inanılmaz ayıpMerhaba arkadaslar esimin amcasinin cocugunun dugunu vardi aksam 9da basliyordu kizim 8 9 da uyuyor o saatlerde ve durmuyor cok hareketli ozelikle uykusuzluga tahamulu yok. eşim bisey olmaz deyip durdu bizde oğlende evlerine gittik 1saat oturduk gelemiyecegimizi soyledik. Ama eşimle şiddetli kavga ettik ayip olmuş cok ben kendi akrabalarim bile goturmuyorum. 3 4 yaş gelsin kendi koşturacak zaten dedim.şuan konuşmuyoruz Sizce kim hakli.
Amca oğlu nasıl yakın kuzen olmaz?Tesekurler yorumlariniz icin bebek duramaz diye oyle dusundumkuzen ama yakin kuzen degil
Bi tık daha yakını kardeş oluyor.Amca oğlu nasıl yakın kuzen olmaz?
Alhfjskak aynen öyleBi tık daha yakını kardeş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?