10 aylık evliliğim ve bitmeyen çilem :((

cok zor bi durum.Allah yardimcin olsun canim.ailende arkandaymis,isin gucunde var neden cekesin ki boyle midesiz bi adami.ve takildigim yer benle nisanliyken eski karisiyla birlikte oldugunu yazmissin ve ben hayatinda yokken yapmis diyorsun.yani seni nisanliyken de aldatmis,sen kabul etmesende.

Hayır nişanlı iken benden önce olayın oldugunu öğrendim yalnış yazmışımdır kusura bakmayın. Benle tanışmadan 3 ay öncesine kdr devam ediyormuş ilişkileri yani

Ben sizi anladim.

Bir kadin istedigi kadar ekonomik acidan ozgur olsun, ailesi arkasinda olsun , ya da herneyse. Bu yasadiklariniz cok gurur kirici. Eskilere takilmis kalmis, size deger vermeyen bir adamla evlisiniz cok uzgunum. Bence kendinize bu haksizligi yapmayin. Hic konustunuz mu acik acik ?

Her kadin gozunun icine bakan, onu eller ustunde tutan bir es, erkek, asik ister. Bu durumda ofkeli olmanizdan, bu durumu hazmedememenizden inanin daha dogal bir sey yok. Aci ama ustesinden gelmek zorundasiniz. Uzgunum.

Kesinlikle haklısınız ztar duygularıma tercüman olmuşsunuz çok yaşayın. Bu ruh halinde birileri,nin beni anlaması ve sen hep yalnış tercihmi yapacaksın demesi inanın beni dahada tüketiyor. Ben sadece inandım

anladım canım senden önceymiş onu biliyorum..aslında ilk evliliğin uzun sürmüş...neyse su an somut bir aldatma yok sana göre yakalamadın yani sadece facete eski sevgilisini mi arattı diye kızıdn?bi de eski sevgili ayrı biri mi yoksa eski eş o mu?

ayrı biri evet o eşi ayrı o ayrı düzenli hergün aratmış. Bu adama ne kdr güvenilirki ya sadakat illa yatağa girmekle bozulmaz düşüncelerde bile sadakatsizlik kötü çok vahim

Nereden bilecektiniz ki yanlis kisi oldugunu.

Yani hangimiz ya da kim hayal kirikligi icin evleniyor ki su hayatta ?

Hepimiz uc gunluk dunyada huzur pesindeyiz dert degil ki! Insan ileride ne yasayacagini bilse, zaten herkes onceden ona gore tercihler yapar. Onun icin esinizin hatasinindan kendinize pay bicmeye calismayin. Hatali olan o, siz sadece yanlis bir tercih yapmissiniz. Vicdaniniz temiz olduktan sonra neyi dert edineceksiniz ki..

ayrı biri evet o eşi ayrı o ayrı düzenli hergün aratmış. Bu adama ne kdr güvenilirki ya sadakat illa yatağa girmekle bozulmaz düşüncelerde bile sadakatsizlik kötü çok vahim

tabi sana katılyıorum sık sık niye aratıyor hayır bulsa demek ki mesaj falan atacak görüşecek bilemezsin..bu konuyu oturun konuşun bence..kırgınlığını ifade et korkut gözünü kendine cekidüzen vermiyorsa da boşver..kısmet biraz da böyle işler insanın olacaksa gözü kapanıyor bazen ama şans vereceksen de son şans olsun..

Bu Adam Çok Şerefsiz Biri Eski Eşine de İftira Atıyor Kendisi Aldatmış Belli ki Yazık Çok Yazık Adam Sizi Kullanıyor Bence Eski Eşi Kıskandırma Peşinde

Kedicik konuştuk aratmış bulmuş ama eklememiş mesajda yazmamış öldüğünü duymuşta merak etmiş sahte bfaceebooktan Bunu hazmedemiyorum yani kızlar bu benim ihanet demek ihanetin alası hemde ben çok onurlu gururlu bir kadınım bazı şeyleri hazmetmem hiç kolay değil asla unutmam yani

Ilginç bir tespit. Yani dindar olmiyan biri iyi bir koca, hatta vicdanli bile olamaz? Ilginç cünkü nice kadin, erkek var kendini çok dindar gösteren, 5 vakit namaz kilan, basörtü takan,... ama af edersin ayni zamanda her boku yiyende. Ayni zamanda nice kadin, erkek var, dindar olmiyan ama son derece sadakatli, dürüst,..

Iyi bir es olmak bence din ile pek alakasi yok. Sizin için din çok önemli ise ve esinizin de dindar olmasini istiyorsaniz, elbette bu hakkiniz. Fakat dindar olmak ile iyi es olmak ile pek baglanti göremiyorum. Bence hersey karakter, kisilik ile baslar ve bitirde.

Bu Adam Çok Şerefsiz Biri Eski Eşine de İftira Atıyor Kendisi Aldatmış Belli ki Yazık Çok Yazık Adam Sizi Kullanıyor Bence Eski Eşi Kıskandırma Peşinde

onuda söyledi,m onu kıskandırmak içinmi benle evlendin diye öyle bir niyetim olsa seni sevmesem neden evleneyim gezer tozarım günümü gün ederim ona kendimi gösteririm olur biter diyor. Anlayacağınız her şekilde aklıyor kendisini

Ne İstediği Belli Olmayan Ruhu Gevşek İnsancıklardan Uzak Durmak Gerek

bunları okuyunca halimebinlerce kez şükür ediyorum benimde eşiminde 2. evliliği kısa zamnda bende severek evlendim
bizde cok sorun yaşadık ama senin eşin kadar kötümser değil benim eşim neden mi
eskieşine karşı hiçbirşey hissetmediğini söylüyor eşimde aldatılmış
tiksiniyor bi keresinde eski eşi aramıştı evliydik olmadık hakareti bırakmadı utanmaz arıyorsun bide diye
bende şüphelenmiştim aldatıllıyormuyum diye meğer konu lar başkaymış
hepsini ispatladı bana şahitlerle beraber sevgisinide hiç olmayacak şekilde gösteriri(arkadaşları hariç)
ama senin yerinde olsam ayrılırım gercekten çünkü tamsilememiş eski eşe karşı his var olamz< olmamalı

merhaba ;

durumunu anlamaya çalışıyorum.... Kaçıncı evliliğin olduğu önemli değil.... anlatacaklarımı sende biliyorsun evliliği sürdürmek zordur...hele zaman zaman o çok sevdiğin adamı görmek bile istemez yemek yemesi uyuması hatta nefes alması batar insana bu bize olduğu gibi erkekler içinde geçerli daha 10 ay çok erken...artık aynı evdesiniz ve her özel durumunuzu biliyorsunuz..eski sevgilisi eski eşi ....olmaması gerekir evet ama bunlar evliliği bozmak veya eşine soğuk davranmak için geçerli sebepler değil... bence kendine ve eşine bir şans ver ... o eskilerinle sen kabul ettin onu .... rahat ol... sevgini göster eskileri dert etme....etrafta o kadar çok kadın varki ve onlar için ideal erkek tiplemesi yaratıyorsun evde huzursuz erkek....bunu yapma adı üstünde eskiii eski sevgili eski aşk asla eski tadı vermez... eski bir erkek arkadaşımın lafı vardı... başkasının teninin sıcaklığını hissettim artık hiç bir şey eskisi gibi olamaz....

konunuzun buraya kadar olan kısmını okudum..genelde tercih meselesi daha çok incitmiş sizi..bence siz buna takılmayın çünkü kimse ayrılmak için evlenmez..sevmişsiniz aşık olmuşsunuz..bundan daha doğal ne olabilir ki..ve bu kadar çok severken neler yaşamışsınız..Allah alnımıza ne yazarsa onu yaşıyoruz kadere inanıyorsanız tercihinizi sorgulayanları düşünmeyin ve kendinizi suçlu hissetmeyin..mesela çok şkür ki mutlu bir evliliğim var ama sonunun ne olacağını nerden bilebilirim öyle değil mi? o yüzden aşık olduğunuz için kendinizi kötü hissetmeyin..biraz zaman geçsin eşinizle karşılıklı konuşun eğer halledebileceğinizi düşünüyorsanız..yok eğer olmaz bu iş artık boşanma kararı alırsanız da hakkınızda hayırlısı olsun..

Nedir bu kör kütüklük anlamıyorum..
Ikinci evlilik ikinci hata..
Bence
sen evliliğe yaklaşma..
Doğru adamları kenara itip kötülerini kendine çekiyorsun belli ki..

Bu ne demek ya şaka mı?
Tabiki evlenecek,yalnız yaşlanacak değil ya
Biraz düzgün kelimeler seçin yorum yaparken Allah aşkınıza
Okurken ben bile ürktüm mesajınızdan yazık,günah!

Konu sahibi arkadaşım yaşadıkların hoş değil
Ama sende hiç birşeye mecbur değilsin
Karşında sana uygun olmayan bir insan var
Aldatıyor,şiddet,saygısızlık...
Boşan ve hayatına yeniden yön vermeye çalış
Gönül kapını da kapatma,kısmet böyle şeyler,şanssızlık
Allah iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin

İyi de siz zaten daha bu adamla nişanlıyken eski eşiyle yazışmalarını,
hatta birlikte olduklarını öğrenmişsiniz...
Yani adam sizi nişanlıyken eski eşle aldatmış.
Bunu bile bile evlendiyseniz kusura bakmayın da adamın hiç bir suçu günahı yok.
Bile bile lades diyen sizsiniz.
Görünen köy kılavuz ister mi?

Boşanın ve bir daha da evlilik yapmayın.
Çünkü evlilik yapacağınız insanları seçemiyorsunuz...

Son düzenleme:
Adam seni eski eşiyle aldatmış
Sen yine de evlenmişsin

Sonra çakma facebook profilni yakalamışsın
Eski sevgilisini düzenli olarak aratmış diyosun

Bi de diyosun ki aramız bozuktu doğum günümde hediye almadı
Şimdi bu adam hediye alsa ne olur hediye almasa ne olur

Parayla imanın kimde olduğu belli olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…