- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
cok zor bi durum.Allah yardimcin olsun canim.ailende arkandaymis,isin gucunde var neden cekesin ki boyle midesiz bi adami.ve takildigim yer benle nisanliyken eski karisiyla birlikte oldugunu yazmissin ve ben hayatinda yokken yapmis diyorsun.yani seni nisanliyken de aldatmis,sen kabul etmesende.
Ben sizi anladim.
Bir kadin istedigi kadar ekonomik acidan ozgur olsun, ailesi arkasinda olsun , ya da herneyse. Bu yasadiklariniz cok gurur kirici. Eskilere takilmis kalmis, size deger vermeyen bir adamla evlisiniz cok uzgunum. Bence kendinize bu haksizligi yapmayin. Hic konustunuz mu acik acik ?
Her kadin gozunun icine bakan, onu eller ustunde tutan bir es, erkek, asik ister. Bu durumda ofkeli olmanizdan, bu durumu hazmedememenizden inanin daha dogal bir sey yok. Aci ama ustesinden gelmek zorundasiniz. Uzgunum.
ilk evliliğim 8 yıkl sürdü ve iki oğlum var. 8 yıl yalnız kaldıktan sonra şimdiki eşim çıktı karşıma ve bana inanılmaz kibar saygılı aşk dolu idi. Keza çocuklarıma ve ailemde öyle gözlerimin içine bakıyordu bende şeytan yada cin fikirli biri değilim bu böyle ama altında ne yatıyor demedim zaten yalnızlığın verdiği bir duygu durumu vardı sevdim onu nona inanarak. Nişanlıyken yakaladıgım yazışmalar benden önceydi benimle beraberken olmadı yani yalnış anlamayın. kötü olan onunla yeniden yakınlık kurabilmesiş idi. Ama bir şekilde ikna etti ben erkeğim falan filan diye
ayrı biri evet o eşi ayrı o ayrı düzenli hergün aratmış. Bu adama ne kdr güvenilirki ya sadakat illa yatağa girmekle bozulmaz düşüncelerde bile sadakatsizlik kötü çok vahimanladım canım senden önceymiş onu biliyorum..aslında ilk evliliğin uzun sürmüş...neyse su an somut bir aldatma yok sana göre yakalamadın yani sadece facete eski sevgilisini mi arattı diye kızıdn?bi de eski sevgili ayrı biri mi yoksa eski eş o mu?
Kesinlikle haklısınız ztar duygularıma tercüman olmuşsunuz çok yaşayın. Bu ruh halinde birileri,nin beni anlaması ve sen hep yalnış tercihmi yapacaksın demesi inanın beni dahada tüketiyor. Ben sadece inandım
ayrı biri evet o eşi ayrı o ayrı düzenli hergün aratmış. Bu adama ne kdr güvenilirki ya sadakat illa yatağa girmekle bozulmaz düşüncelerde bile sadakatsizlik kötü çok vahim
tabi sana katılyıorum sık sık niye aratıyor hayır bulsa demek ki mesaj falan atacak görüşecek bilemezsin..bu konuyu oturun konuşun bence..kırgınlığını ifade et korkut gözünü kendine cekidüzen vermiyorsa da boşver..kısmet biraz da böyle işler insanın olacaksa gözü kapanıyor bazen ama şans vereceksen de son şans olsun..
bi de her zaman söylerim içen adamdan cok gezen adamdan cok kadın kız arkadası olan adamdan uzak durun yakışıklı diye aldanmayın.
.herkesin kendi fikri tabi genelleme yapamam ama iman sahibi biriyle evlenin imanı olmayanın vicdanı olmuyor
konu sahibi bunları aslında genel söyledim sana yönelik degil sonucta detayları bilmiyorum kendim öyle yaptım yani kafamdaki şablon buydu buna dikkat ettim haklı cıktım allah yanıltmasın kimseyi ..
Bu Adam Çok Şerefsiz Biri Eski Eşine de İftira Atıyor Kendisi Aldatmış Belli ki Yazık Çok YazıkAdam Sizi Kullanıyor Bence Eski Eşi Kıskandırma Peşinde
Merhaba kızlar
Buraya yeni üye oldum daha önceden yazıları üye olmadan takip ediyordum ama yazılanları okuyunca bende üye olup içimi dökmek birilerinden akıl alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 10 ay önce severek evlendik. İkimizinde ikinci evliliği. Ama evlendiğimizden beri hiç mutlu olamadık. Eşimin ilk eşiyle facebok yazışmalarını yakaladım nişanlıyken. Cinsel içerikli mesajlardı. Eşi onu naldatarak ayrıldıgı halde boşanmalarına rağmen hala görüşüyorlarmış ve bereberlik yaşıyorlarmış. Bana onu sadece kullandıgını intikam aldıgını söyledi bir sürü dil döküp ikna etti ve evlendik. Ama ben o günden sonra ona karşı eskisi gibi olamadım onu çok sevmemem rağmensonrasında çok kavgalarımız oldu birbirimize hakaretler şiddet aklınıza gelebilecek her türlü sorunu yaşadık. Geçen haftada aramız bozuktu ve benim doğumgünümdü ne aradı ne bir hediye nede bir kutlama hiç birini yapmadı. Bende 2 gün sonra iş yerine gittiğimde sahte bir facebook hesabı oldugunu gördüm açık unutmuştu geçmişine baktım evlendiğimizden beri her gün düzenli olarak eski sevgilisini aratmış Hiç kimse ile bir mesajlaşma yoktu belkide sildi bilemem. Ama o hesabı yakalayacağımı tahmin edmeez sileceğini sanmıyorum. Bu olaydan sonra zaten sallantıda olan evliliğimiz iyice çatırdadı. Onu hem seviyorum hemde nefret ediyorum çok garip duygulardayım. İkinci evliliğim oldugu için ayrılık fikri beni ürkütüyor. Gerçi çalışıyorum iyi bir işim var sanırım ikinci kez becerememek mağlup olmak beni durduruyor boşanma konusunda. Ama artık beraber yapamayacağımızı düşünüyorum. O aşık oldugum adamdan eser bile yok. Sizce ne yapmalıyım kızlar olumlu ve olumsuz her türlü fikre ihtiyacım var gerçekten çıkmazdayım psikolojim çok bozuldu (
Merhaba kızlar
Buraya yeni üye oldum daha önceden yazıları üye olmadan takip ediyordum ama yazılanları okuyunca bende üye olup içimi dökmek birilerinden akıl alma ihtiyacı hissettim. Eşimle 10 ay önce severek evlendik. İkimizinde ikinci evliliği. Ama evlendiğimizden beri hiç mutlu olamadık. Eşimin ilk eşiyle facebok yazışmalarını yakaladım nişanlıyken. Cinsel içerikli mesajlardı. Eşi onu naldatarak ayrıldıgı halde boşanmalarına rağmen hala görüşüyorlarmış ve bereberlik yaşıyorlarmış. Bana onu sadece kullandıgını intikam aldıgını söyledi bir sürü dil döküp ikna etti ve evlendik. Ama ben o günden sonra ona karşı eskisi gibi olamadım onu çok sevmemem rağmensonrasında çok kavgalarımız oldu birbirimize hakaretler şiddet aklınıza gelebilecek her türlü sorunu yaşadık. Geçen haftada aramız bozuktu ve benim doğumgünümdü ne aradı ne bir hediye nede bir kutlama hiç birini yapmadı. Bende 2 gün sonra iş yerine gittiğimde sahte bir facebook hesabı oldugunu gördüm açık unutmuştu geçmişine baktım evlendiğimizden beri her gün düzenli olarak eski sevgilisini aratmış Hiç kimse ile bir mesajlaşma yoktu belkide sildi bilemem. Ama o hesabı yakalayacağımı tahmin edmeez sileceğini sanmıyorum. Bu olaydan sonra zaten sallantıda olan evliliğimiz iyice çatırdadı. Onu hem seviyorum hemde nefret ediyorum çok garip duygulardayım. İkinci evliliğim oldugu için ayrılık fikri beni ürkütüyor. Gerçi çalışıyorum iyi bir işim var sanırım ikinci kez becerememek mağlup olmak beni durduruyor boşanma konusunda. Ama artık beraber yapamayacağımızı düşünüyorum. O aşık oldugum adamdan eser bile yok. Sizce ne yapmalıyım kızlar olumlu ve olumsuz her türlü fikre ihtiyacım var gerçekten çıkmazdayım psikolojim çok bozuldu (
Kesinlikle haklısınız ztar duygularıma tercüman olmuşsunuz çok yaşayın. Bu ruh halinde birileri,nin beni anlaması ve sen hep yalnış tercihmi yapacaksın demesi inanın beni dahada tüketiyor. Ben sadece inandım
Nedir bu kör kütüklük anlamıyorum..
Ikinci evlilik ikinci hata..
Bence
sen evliliğe yaklaşma..
Doğru adamları kenara itip kötülerini kendine çekiyorsun belli ki..
Kızlar benim korktugum falan yok ailem sonuna kdr arkamda. 10 kerede evlensen kapımız açık diyorlar. Benim öfkem başıma gelenlere. Kimseden de utandıgım yok ekomomik özgürlüğüm var evim var. Hazmedemediğim bunları bana yaşatması ve beni bunları yaşamam ipimi çekmeden anlamaya çalışın beni lütfen
bi de her zaman söylerim içen adamdan cok gezen adamdan cok kadın kız arkadası olan adamdan uzak durun yakışıklı diye aldanmayın.
.herkesin kendi fikri tabi genelleme yapamam ama iman sahibi biriyle evlenin imanı olmayanın vicdanı olmuyor
konu sahibi bunları aslında genel söyledim sana yönelik degil sonucta detayları bilmiyorum kendim öyle yaptım yani kafamdaki şablon buydu buna dikkat ettim haklı cıktım allah yanıltmasın kimseyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?