10 aylık evliliğim ve bitmeyen çilem :((

karaktersiz biri olduğunu nişanlıyken belli etmiş ama siz umursamamışsınız
size hiç saygısı yok ki nişanlıyken de evliyken de aldatmış
böyle birini nası hala sevebiliyosunuz anlayamadım ben

ne söylememizi bekliyosunuz ki bu işi bir an önce bitir gitsin
böyle bi adamla evli kalsanız nolucak aldatılmaya devam edeceksiniz
bi de çocuk olursa daha kötü olacak

kaç kurtul bence

nişanlılıyken eski eşle aldatılıyosunuz ve sizi inandırıyo sadece intikam için onu kullandığını söylüyor.acaba kim kimi kullanmış orası meçhul.

ben kızıyorum bazen kendi ipimizi kendimiz çekiyoruz,eğer nişanlıyken farkına varsaydınız inanmayıp bugün bu konuyu açmıycaktınız
birazda hatayı kendimizde arayalım,bilerek lades olmuş.
ben sadece eşinizde suç bulmuyorum siz bu tavizi verdiniz sizdede suç var

Son düzenleme:
Ewlenerek hata yapmışşınız
Bosanmayarak bi hata daha yapma bnce
Maddi olarakda kimseye ihtiyacın yokkk eee daha neee

anlamıyorum ben bu bayanları evlenmeden önce adamlar aldatıyo affediliyo evlenince bidaha olmayacağına inanılıyo. bi kadını cinsel anlamda kullandığını söyleyen bir adam nekadar düzgün biri olabilirki. peki siz aynı şeyi nişanlılık döneminizde yapsaydınız affedermiydi evlenirmiydi yine sizle. balık baştan kokmuş sizde bile bile lades demişsiniz. şimdi ya uzun süre ikinci evliliğimde bitmesin diye srekli bir sinir harbi yaşayacak yada ayrılıp esk yolunuza devam edeceksiniz. hakkınızda hayırlısı. ama baktınız düzelmiyo geleceğinizi heba etmeyin daha fazla

bile bile lades olmuş biraz seninki..
nişanlıyken yakaladıktan sonra hiiiiiç buralara kadar gelmesine izin vermeseydin keşke..
şimdi tabi olan olmuş artık keşke demenin bi faydası yok..
bırak 2. yi 20. koca olsada seni bu kadar yıpratmasına izin verme derim...

Ben kadının bu adamı aldattığından emin değilim. Bu kadar uçkur düşkünü bir adamın sözlerine inanmazdım senin yerinde olsam.

Cesur ol canım, al adamı karşına. "Ya adam ol yada koyarım seni kapının önünde" de ve düzelmezse gerçekten kapının önüne koy.

İnceldiği yerden kopsun madem bir kez boşanma cesaretini gösterebildin varsın bir daha boşan. Haram değil, günah değil. Sanada yazık...

PC: Boşandığı halde eski karısıyla, kadının toplumdaki konumunu düşünmeden, pervasızca birlikte olabilen bir adamla neden evlendin

Ayrıl,hiç çekme o karaktersizi..ve dikkat et ayrıldıktan sonra senden de intikam almaya kalkmasın...

karısı aldatmışsa da ıyı yapmış oh,layık boyle adamlara,hem baksana birde kıymetlı olmuş kocasının gözünde!!!!!kıymet denirse ona da...

karısı aldatmışsa da ıyı yapmış oh,layık boyle adamlara,hem baksana birde kıymetlı olmuş kocasının gözünde!!!!!kıymet denirse ona da...

Oldu mu şimdi böyle kısas mı olur?

Bazı insanlar çok şeyi hak ediyorlar ama herkesin günahıda sevabıda kendisine.

Sevgiler...

Üzülme insanın başına bazen en olmaz şeyler geliyo malesef.
Şöyle yapsaydın, böyle akıllı davransaydın demenin hiç kimseye bir faydası yok.
Bir insanı naparsan yap %100 tanımanın imkanı yok insan psikolojisi çok karmaşık çünkü.
Demek ki bunları yaşaman gerekiyormuş
Bütün kararlarını kendin için al. 2. evliliğim sonu yine ayrılık mı olacak? bir yenilgi olarak düşünme.
Sen bütün iyi niyetinle elinden gelen herşeyi yaptığına eminsen bu ilişkide bence karşındaki kişi senin değerini bilmiyor bu da senin suçun değil.
Sakin bir şekilde bütün yaşadıklarını düşün ve kendin için iyi olacak kararı vermeye çalış (biliyorum herzaman mümkün değil).
Allah karşına iyi insanları çıkartsın. Bence her yokuşun sonu zirvedir

Nişanlıyken göstermiş karakterini ve evlenmişsiniz.
Yerinizde olsam, o sahte hesabını bende sahte bir profil açıp işletirdim.
Kamera fln da açtırırdım- sonra hepsini kayıt altına alıp doğru mahkemeye boşanma tazminat davası açmaya.
Sürünsün- sürünmezse aklı başına gelmez bu tiplerin.

Ben erkeğim bana her şey mübah diye düşünen adamdan kaçarak uzaklaşmak lazım değişmez çünkü; kafa yapısı , kadına, erkeğe bakış açısı bu, kendini üstün bir ırk olarak görüyor bu tip tek hücreli erkek beyni.

Oldu mu şimdi böyle kısas mı olur?

Bazı insanlar çok şeyi hak ediyorlar ama herkesin günahıda sevabıda kendisine.

Sevgiler...

tabii ki tasvip etmiyorum,hayatta onaylayacağım yada savunacağım birşey değil ama adama o kadar kızdım ki yazmadan duramadım acıkcası!!!!

inanmak senin hatan olmuş
eşinin hatalrını saymak isterdim ama mesaj uzar gider
bide şiddet varmış
yapılacak şey belli ailende arkanda

Bence son ama son bir şans ver. Otur konus sen ne yapmak istiyorsun açık açık konusalim de, o konusmaya göre de kararini verirsin, kaybedecek birseyin yok ki. Olmazsa da olmaz. Zaten kopma noktasindasin.

Çalışıyorsun ekonomik özgürlüğün var kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Kimseninde seni kınamaya hakkı yok.
Yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz hepimizin başına gelebilir.
Kimse boşanmak için evlenmiyor ama yürümeyen bir evliliği ne kadar daha uzatabilirsin ki?
Zararın neresinden dönersen kardır
bence düşün taşın karar ver.
Seneler geçtikce daha da zor olur

onu aldatan eski eşiyle tekrar birlikte olması, bu erkeğin karakterini ortaya koyuyor canım malesef. hatta en acısı belki de ona aşık ya da takıntısı var vazgeçemiyor bir şekilde ama aldattığı için de boşanmak zorunda kaldı toplum baskısından dolayı. malum kadının ihaneti kabul edilemez erkeğin ihanetine görece. malesef ülkede durum bu.

evlenerek hata yapmıssınız nısanlıyken bellıymıs zaten yurumeyeceği..ama uzulup kendınızı mahvetmeyın..ıyı bır ısınız var calısın para bırıktırın ayakta durun..

Ne ilk nede son bosanan sen olusun bu ikinci evliligin olsa bile... Ömür boyu karolucagina mutsuz olucagina yanliz ol, kendin icin yasa!

Esin olucak o adamda tam bi pislik bu arada!

koyu ve kırmızı yaptıgım yerler tekrar tekrar okudugum yerler. o sevdiginiz ve artık eseri olmayan adam zaten evlenmeden once yapmıs yapacagını ona ragmen evlenmissiniz! ilk evlilikte insanın gozu kor olabiliyor ama biseyleri yasadıktan sonra koru korune evliligi anlayamıyorum ben maalesef.. size saygısı ve sevgisi olan insan ne intikam dusunur ne birlikte olur ne de gorusurdu.. ne kadar gurursuz insanlar var yahu guya kadın onu aldatmıs o intikam icin gorusup birlikte oluyormus hem de baskasıyla nisanlıyken peeehhhh cok acaip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…