Öncelikle merhaba bu siteye yeni katıldım ve inşallah doğru yere konuyu açmışımdır , öncelikle ben şok diyet uygulamaya başladım , fakat oruç tutmak istiyorum ve gece yemek yemem kilo aldırırmı diye sormak istedim ? oruç tutarken kilo verme ihtimalim varmı ? bildiğiniz şok diyetler varsa lütfen paylaşın ben özgüven sorunu yaşıyorum .. ramazanda uygulayabileceğim diyetler , spor ? önerilerinizi bekliyorum dört gözle çok teşekkür ederim şimdiden
Kendi yaptığım şok diyetler var ama çok sağlıksız kesinlikle 10 günden fazla yapmamalısın 10 günde 10 kg veriyorsun sabah nescafe sade saat 16:00 gibide yoğurt ve 2 şeftali ama ramazana uygun değil sanırım birde isveç diyeti var o da süper zayıflatıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şok diyetler çok zararlı verdiğin kiloyu da geri alma ihtimalin var çünkü
günlük laori sınırımı geçirmez semde alırmıyım şok diyet sonrası ???
sağlıksız kesinlikle haklısınız ama benim 1 ay içerisinde en fazla bi 10 kilo kadar vermem gerek , ben bu dediğinizi 10 ar gün deniyicem sonra bi hafta normal 1000 kalori alırım sonra tekrar bunu uygularım ? olurmu sizce
Evet 10 kg veriyorsunuz ama imkanınız varsa her gün 45 dk veya 1 saatte yürüyüş yapın 10 gün Bitincede dikkat edin ve sağlıklı bir diyet yapın mutlaka öpüyorum sizi
Öncelikle merhaba bu siteye yeni katıldım ve inşallah doğru yere konuyu açmışımdır , öncelikle ben şok diyet uygulamaya başladım , fakat oruç tutmak istiyorum ve gece yemek yemem kilo aldırırmı diye sormak istedim ? oruç tutarken kilo verme ihtimalim varmı ? bildiğiniz şok diyetler varsa lütfen paylaşın ben özgüven sorunu yaşıyorum .. ramazanda uygulayabileceğim diyetler , spor ? önerilerinizi bekliyorum dört gözle çok teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?