- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Ben eşimle çok konuşmak istedim planlar yapmak istedim anası hep kısıtladı. Eşim daha önce böyle gönül işleri olmadığı için hep bayandır diye annesinin yol göster esiyle geldi. Kaynım öyle deil ne istediğini biliyor ne yapacağını ben kaynım a yardım olsun diye örnek veriyorum mutlu olsunlar yakınlaşsınlar birbirlerine sevdiklerini anlatsınlar istiyorum ve kaynım İstanbul da annesinden ayrı. Eşim nişanlıyken bize geldiğinde annesi iki saat sonra Hadi kalkalım diyordu. Bizde erkek kızın evine çok gitmez meğer aklının dibini görmeyim diye böyle köşe bucak saklanırmış kadın. Oğlunu çekermiş. Dün gece ikiye kadar konuştum eltim ile kaynım 12 buçukta ayrılmış yanından çok sevindim çünkü ben görmedim. Bunun sebebi annesinin yanında olmayışı.
Ben kendileri yüzünden bencillikleri yüzünden o kadar acı çektim dişlerim çürüdü kalsiyum eksikliğinden. Ama görsen dişçiye her gidişime iyiki ellerin kaynanası kayın babası kocası gibi zülm etmiyoruz sen bu dişleri niye sıkıyorsun diyor. Kalsiyum en çok dişte kırılan kemiklerim ihtiyacı ordan karşıladı deyince iyiki o kazada olmuş deniyorveyi bi şekilde güde
aynen seni çok iyi anlıyorum ben 2 kere intiharın eşiğinden döndüm 6 6.5 yıl geçti ama unutamıyorum 6 yıldır ettiklerini ama olmadı yapamadım eşimle ayrılamıyoruz seviyoruz birbirimizi anlıyorum seni
O müneccim bilir. Oğluna sütünü helal etmez sorduğu soruya cevap vermezse. Korktuğum için değil ha sırf saygımı aşmamak için susuyorum oda kendinden korkuyorum sanıyor.anladım ama bu sefer de bunu bahane edecek dışardan gizli oku
28 yasındayım ve dişlerimin yarısı takmadiş lkeşke bu kadar üzmeseymişim kendimi kv de sen çürük çıktın daha şimdiden diyor gülüp geçiyorum boşver inan degmiyor ben de çok takarım ama 3 aydır yüzde 20 de olsa azalma var takmıyorum fazlaBen kendileri yüzünden bencillikleri yüzünden o kadar acı çktim dişlerim çürüdü kalsiyum eksikliğinden. Ama görsen dişçiye her gidişime iyiki ellerin kaynanası kayın babası kocası gibi zülm etmiyoruz sen bu dişleri niye sıkıyorsun diyor. Kalsiyum en çok dişte kırılan kemiklerim ihtiyacı ordan karşıladı deyince iyiki o kazada olmuş deniyor
senin kv de benimkini aratmazmışO müneccim bilir. Oğluna sütünü helal etmez sorduğu soruya cevap vermezse. Korktuğum için değil ha sırf saygımı aşmamak için susuyorum oda kendinden korkuyorum sanıyor.
Ev mevzusu kapandı apartman gelene kadar beraber oturacaz artık. Haklısınız da onun g.. Kalkmış zaten rüyasında görüyordur o dini bütün yakayinvaliden onun hakkinda bu kadar konustugunu, bu kadar onu kafaya taktigini gorse ne mutlu olurdu.
bosverin artik, olan olmus biten bitmis.
Siz ileriye bakin, sallamayin kayinvalidenizi.
Mumkunse de baska yerden ev bulup oraya gecin.
Daha neler var bilsen. Belki şükredersinsenin kv de benimkini aratmazmış
belkiDaha neler var bilsen. Belki şükredersin
Benim babam fuzuli masrafa karşı bide yokluk içinde büyümüş bazı şeyleri zamanında görmemiş yasırgamıyorum olabilir. Babam da kendi gençliğini düşünerek diyor ki eşime oğlum çiçeğe para verme bahçeden kopar getir o paraya ihtiyaç gider yada birikim yap. Tabi bunu kaynana duydu eşim her çiçek getirdiğin de babanda böyle dediydi ya biz yine de aldık. Kendini de katıyor içine bizsenin kv de benimkini aratmazmış
Sabah aşağı indim günaydın diyorum yüzüme bile bakmıyor. Bakmazsan bakma sorumu sordum çıktım yukarı, lambaları patlamış bizim evin ardiye de varmış istedi verdim çıktım bu mu başka yoktu diyorum kadın tenezzül bile etmiyor götür baban baksın omu kayın babama götürdüm sealwnmeden kalktı arkam sıra mutfağa doğru yürüdü mutfak masasına bıraktım çıktım yukarı eşim işe gidip gelirken muhakkak uğrar anasının tembihi var. Uğramış haşlanmış mısır göndermiş yukarı çokta umrumda kendi yaptıklarını surat asarak bana ödetecek umursamadım bile kız kardeşimi bu nişanlanan oğluna istedi sözde baktı yumuşak ağız yok uzaklaştı ailemden. Kardeşim benim tartışmada ablam sana iyi dayanıyor benim kaynanam olsan çekilmezsin evini de sana bırakır çeker giderim ablam haklı yapmış dedi diye bana neler söyledi kim bilir ne anlatıyorsun diye sanki kimse yaptığını görmüyor
Anlamadan yorum yapmayın rica ediyorumAblacim sanane Allah aşkına elin balayindan?
haklısın ne diyeyim bilemedim canımSabah aşağı indim günaydın diyorum yüzüme bile bakmıyor. Bakmazsan bakma sorumu sordum çıktım yukarı, lambaları patlamış bizim evin ardiye de varmış istedi verdim çıktım bu mu başka yoktu diyorum kadın tenezzül bile etmiyor götür baban baksın omu kayın babama götürdüm sealwnmeden kalktı arkam sıra mutfağa doğru yürüdü mutfak masasına bıraktım çıktım yukarı eşim işe gidip gelirken muhakkak uğrar anasının tembihi var. Uğramış haşlanmış mısır göndermiş yukarı çokta umrumda kendi yaptıklarını surat asarak bana ödetecek umursamadım bile kız kardeşimi bu nişanlanan oğluna istedi sözde baktı yumuşak ağız yok uzaklaştı ailemden. Kardeşim benim tartışmada ablam sana iyi dayanıyor benim kaynanam olsan çekilmezsin evini de sana bırakır çeker giderim ablam haklı yapmış dedi diye bana neler söyledi kim bilir ne anlatıyorsun diye sanki kimse yaptığını görmüyor
Ama bide kaynanama sor ne çekti bu gelinin elinden. Kendi kendine hayaller kurmuş gelin gelecek kızım gibi olacak evi twmizlicek yemeğimi yapacak gündüz bana çalışacak gece kocasına felan da filan. Baktı gelin yemek bulaşık başka iş yapmıyor başladı kötülemeye bana ne canım senin hayalinden benimde hayalim vardı. Kaynanam konumunu bilecekti saygın olacaktı üzerine düşmeyen karışmıcaktı kocamla beni yalnız bırakacaktı bizim aile olduğumuzu bilecekti hepsi fıs hanım tek taraflı hayal kurmuş gelmiş bana böyle hesap soruyor ama az kaldı evlensin kaynım. Eltim zaten adam yerine koymuyor beni mumla arayacak o zaman bende ona kendi gibi muamele edeceğim. Yaptığınızı çekmeden gidemezsinizhaklısın ne diyeyim bilemedim canım
biz 6 6.5 yıl olduk evleneli kv deyi kaçkere yatak odamıza girerken kapı dinlerken yakaladık bi bilsen haftanın en az 3 günü ya biz onlardayız yaa onlar bizde eşimle yanyana sofraya bile oturamıyorduk 4 ay öncesine kadar eşimi her gün ara eşimde hergün annesinde benim halam teyzem annem falan da kv denin tam tersi aydan aya belki ararlar yeterki çocuklar huzurlu olsun diye çok dolmuşsun belli ama burası sana iyi gelecek inanAma bide kaynanama sor ne çekti bu gelinin elinden. Kendi kendine hayaller kurmuş gelin gelecek kızım gibi olacak evi twmizlicek yemeğimi yapacak gündüz bana çalışacak gece kocasına felan da filan. Baktı gelin yemek bulaşık başka iş yapmıyor başladı kötülemeye bana ne canım senin hayalinden benimde hayalim vardı. Kaynanam konumunu bilecekti saygın olacaktı üzerine düşmeyen karışmıcaktı kocamla beni yalnız bırakacaktı bizim aile olduğumuzu bilecekti hepsi fıs hanım tek taraflı hayal kurmuş gelmiş bana böyle hesap soruyor ama az kaldı evlensin kaynım. Eltim zaten adam yerine koymuyor beni mumla arayacak o zaman bende ona kendi gibi muamele edeceğim. Yaptığınızı çekmeden gidemezsiniz
Aynen ben amcamı dayımı ya ölüde ya düğünde görüyorum oda eğer düğünüme gelmişse çok yakın akrabaysa gidebiliyorum. Annem karşılarmış kız evinden gelen düşünceleri de bilmem ne müsade etsem hergün kuyruğuna takıp köpek gibi sürütecwk beni zaten sinir oluyorum gittim yerde de sinir ediyor milletin evini dikizliyor süzüyor alakasız insanlara laf atıyorbiz 6 6.5 yıl olduk evleneli kv deyi kaçkere yatak odamıza girerken kapı dinlerken yakaladık bi bilsen haftanın en az 3 günü ya biz onlardayız yaa onlar bizde eşimle yanyana sofraya bile oturamıyorduk 4 ay öncesine kadar eşimi her gün ara eşimde hergün annesinde benim halam teyzem annem falan da kv denin tam tersi aydan aya belki ararlar yeterki çocuklar huzurlu olsun diye çok dolmuşsun belli ama burası sana iyi gelecek inan
Hiç bir şey bekleyen yok konu eltim değil sır yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz ya daha çok sinir oluyorum. Size illaki gelin benim ğaylaşımıma yorum yazın diyen yok millettin canını sıkma için gelmişsiniz adete. Teşekkür ederim senin gibi düşündüğünü anlayan insanların yorumuna ihtiyacım yokSana ne yahu kim nereye giderse gider.
Eltiliğe şimdiden başlamışsın vallahi çok tehlikelisiniz ya.
Ne bekliyordun ki sabah erkenden uyanıp hizmet etmesini mi..Tuhafsınız ya.
Hiç bir şey bekleyen yok konu eltim değil sır yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz ya daha çok sinir oluyorum. Size illaki gelin benim ğaylaşımıma yorum yazın diyen yok millettin canını sıkma için gelmişsiniz adete. Teşekkür ederim senin gibi düşündüğünü anlayan insanların yorumuna ihtiyacım yok
Anlattıklarımın içinde kaynanam da var ama nedense herkes eltime balayına takmış durumdaAy öyle mi ya.
Acaba bu kadar insan neden beni yanlış anladı diye kendine sormak yerine birilerine çemkirirsen daha çok başın ağrır.
Burada kimseye sen yazamazsın yahut sen yazabilirsin diye bir kısıtlama koyamazsın.İsteyen yazar ki öyle de oldu.
Sen ne anlattı isen millet onu anladı.Bunca insanın sana garezi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?