10 gün olmuş daha bu kadının paylaşımını yapalı ya

o zaman yapmıcaksın tencere tava havada uçacak bacım. ya herro ya merro daha
Kendi annem müsade etse parçalarım da işte. Sabret kızım düzelir kızım bende çektim kızım. Ayrıl gel desem ne olacak geldin kaldın boşanma raddesine geldin sen çektin ben çektim bak bir sürü telkin sözleri.
Annem için katlanıyorum yoksa o bu şekilde davranamaz bana davrandıetmam yani benim mizacım serttir bir iki laf söyledim günlerce ağladı ağladı ama lafıma değil ha ben laf söyledim diye

Konuyu okuyun zaten yorumlar onun üzerinden devam ediyor

ilk 10 sayfayı okudum, hala anlamadığım bölümler var. ana temayı anladım, kv nizin çifte standart uygulaması, ama detayları kaçırıyorum bir yerde... Neyse Hakkınızda hayırlısı.

kaç yıllık evlisiniz

İyi bari sevindim,kendi eltim gibi düşünüp sinirlenmiştim ama siz daha yapıcısınız kaynananızı da boşverin gitsin öyle garip biriyle ileride onunla da uğraşır,eşinizle mutlu olmaya bakın,eşinizle aranızda daha iyi olur umarım.

Eltini kiskanma biraz cnm. Benim eltimde okumami işimi ailemi kıskanırdi. Bi insanin ezilmesi yada yucelmesi kendi elinde. Biraz sorunu kaynananda degil kendinde ara.
Kıskanmıyorum. Okusun çalışsın umrumda da değil banane. Hatta bana dokunmasın bin yaşasın. Benim eltimle sorunum yok. Hatayı kendimde arıyorum. Nişanlıyken o kadar vicdan meselesi yaptı. Duygularımı sömürdü ki. Şimdi bu denli rahat oluşu sinir ediyor

Zamanında gozun acik olacaktı cnm. Herkes acitasyon yapiyo. .sen aman mutlu olalim diye bi cok seye eyvallah dedin simdi ceremesini çekiyorsun. Bence sen de kendini cok guzel gelistir. Aciktan bi uni oku. Belki ck gzl sartlar olur.

Allah sabır versin o zaman ne diyelim. kendini yıpratma taviz verme.

Zamanında gozun acik olacaktı cnm. Herkes acitasyon yapiyo. .sen aman mutlu olalim diye bi cok seye eyvallah dedin simdi ceremesini çekiyorsun. Bence sen de kendini cok guzel gelistir. Aciktan bi uni oku. Belki ck gzl sartlar olur.
Açık Öğretim e ikinci üniversite den kayıt yaprıracaktım ama bölüm bulamadım uygun. Bide eşim okuttu diye sağda solda yayacak çünkü örneklerini gördüm sanki oğlu ders çalışıyor sınava giriyor. Bal ayının ne olduğunu bilmiyor ben başkasının evinin üzerine misafirliğe gidiyorum bir yıl sonra millete balayına çıktılar diyor

2 bitti 3 teyim ama sanki kırk yıllık evli gibi hissediyorum kendimi inan çocuk için deli olan ben şimdi çocuk kelimesi duyunca kaçıyorum.
Eşinle birbirinizi seviyorsanız sabret boşver ve sakın eşim bişey demiyor diye annesini eşine anlatma o hatayı bende yaptım eşim hak veriyor dinliyor diye eşime anlattım şimdiki aklım olsa tek kelime etmezdim Allah yardımcın olsun bunlarda geçer inşaallah neler geçmiyor ki

arkadasim sen kv ile altli ustlu oturmayi kabul etmissin. sen balayina gitmemeyi kabul etmissin.
sen kendini ezdirmissin. sinir olmussun kavga etmissin. yuzgoz olmussun.
simdide kendini ezdirmeden istediklerini yaptiran eltiye sinir oluyosun.
en guzelini yapiyor takdir ettim herkese ornek olsun.
dusunmeden planlamadan evlenip sonrada basina gelenleri etrafindakilere yikmaya calisanlara buyuk ders olsun.

10 üniverstede bitirsen yaranamazsın kv den kötüyse

Ben ölümün kıyısından döndüm inan bedenen canımı acıtmıyor yaptıkları yapacakları bir günn iki gün beş gün her neyse silinip gidiyor ama beyin hep aynı yerde kalıyor

Ben ölümün kıyısından döndüm inan bedenen canımı acıtmıyor yaptıkları ceksin iyi yapacakları bir günn iki gün beş gün her neyse silinip gidiyor ama beyin hep aynı yerde kalıyor
veyi bi şekilde güde
aynen seni çok iyi anlıyorum ben 2 kere intiharın eşiğinden döndüm 6 6.5 yıl geçti ama unutamıyorum 6 yıldır ettiklerini ama olmadı yapamadım eşimle ayrılamıyoruz seviyoruz birbirimizi anlıyorum seni

Ben eşimle çok konuşmak istedim planlar yapmak istedim anası hep kısıtladı. Eşim daha önce böyle gönül işleri olmadığı için hep bayandır diye annesinin yol göster esiyle geldi. Kaynım öyle deil ne istediğini biliyor ne yapacağını ben kaynım a yardım olsun diye örnek veriyorum mutlu olsunlar yakınlaşsınlar birbirlerine sevdiklerini anlatsınlar istiyorum ve kaynım İstanbul da annesinden ayrı. Eşim nişanlıyken bize geldiğinde annesi iki saat sonra Hadi kalkalım diyordu. Bizde erkek kızın evine çok gitmez meğer aklının dibini görmeyim diye böyle köşe bucak saklanırmış kadın. Oğlunu çekermiş. Dün gece ikiye kadar konuştum eltim ile kaynım 12 buçukta ayrılmış yanından çok sevindim çünkü ben görmedim. Bunun sebebi annesinin yanında olmayışı.

eşinle konuşmak hiçbir işe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…