- 4 Eylül 2015
- 56
- 59
- 8
- 32
- Konu Sahibi Elvira Colakova
-
Havuç dışındaki sebzeler özellikle yeşil sebzeleri rahatlıkla tüketebilirsinizarkadaşlar sayfaları sonuna kadar okudum.bende bugun başladım 66 kiloyla.peki son zamanlarda yapan oldumu bu dıyetı.sonucları yazsanız.
birde sabah salatalık domate ve bıber yazıyor ama malum kıs ayındayız tadı tuzu yok domates salatalıkların.onların yerıne herhangı bır sebzeyı cıg yıyebılırmıyızElvira Colakova
Çiğ olarak yiyebilirsiniz 1 den fazlaMerhaba Elvira salatalık domates ve biberi birer tane mi yoksa sınırsız mı yiyebiliriz
Peynir protein olarak geçiyor ve genelde yağlı olduğundan dolayı tercih etmedim.Kahvaltida neden peynir yemediniz peynir kilo vermeyi etkilyor mu kiiii
Teşekkür ederim canım 2 gün önce geldim,toparlanmaya çalışıyorum,sen ne yaptın yaz bakalımCANIM SELAMLAR BAŞIN SAĞOLSUN GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM BEN DE UZUN SÜREDİR YAZAMADIM SANA NELER YAPTIĞIMI YAZMAK İSTEDİM AMA BU DURUMDA ÖNEMİ KALMADI DÖNDÜĞÜNDE HABERİM OLSUN YAZ LÜTFEN GÖRÜŞMEK ÜZERE
Tatlim ben 76kiloyum yardim edermisin cok mutsuzum takinti yaptim dogum kilolarimArkadaşlar geçen yıl kendimce bir program uyguladım ve 67 kilodan 55 kiloya düştüm. Eğer ilgilenen varsa detaylı anlatabilirim.
Devam ede bildinizmi?Buarada 67.9 kg ile basliyoeum
Bende pazartesi bir arkadaşım ile bu diyete başlayacağım 10 gün yapacağız ve farkı yazmaya çalışacağım.ben 16 o ise 14 yaşında inşallah hızlı veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?