10 GÜNDE 12 KİLO VERDİM

Havuç dışındaki sebzeler özellikle yeşil sebzeleri rahatlıkla tüketebilirsiniz

Kahvaltida neden peynir yemediniz peynir kilo vermeyi etkilyor mu kiiii

Teşekkür ederim canım 2 gün önce geldim,toparlanmaya çalışıyorum,sen ne yaptın yaz bakalım

Elvira Hanım yaptığınız diyeti paylaştığınız için ve gayet mantıklı açıklamalarda bulunduğunuz için teşekkür ederim.Benim kafama yattı bu yöntem.Bugün denemeye başladım.Çok su içildiği için mide bulantısından birşey yemek istemiyorum :) öğlen sebze yemeği yerine çiğ sebze yiyeceğim ben karnabahar,brokoli ya da kabak gibi.diyet yaptığım zamanlarda 4 te yemeyi bırakıyorum zaten.10 gün sonunda ne kadar kilo verdiğimi yazacağım.

proteın tuketmeden verdıgınız kılo, dırek kaslarınızdan gıtmıstır. eger proteın almadan beslenırsenız, vucudunuz gereken enerjıyı en cabuk alıcagı yerden kaslarını erıterek alır. cok saglıksız bır sekılde kılo vermıssınız bence kedınlıkle denenmemelı. proteın olarak sabah yumurta ara ogunlerde lor peynırı ogle aksam ızgara haslama et tavuk balık kfte tuketseydınız daha kalıtelı kılo verırdınız. ayrıca alınan proteını vucut yakmak ıcın ıcın yagları yakarak enerjı harcar. bence uygulanmaması gereken ve kesınlıkle tavsıye edılmemesı gereken bır dıyet...

Bu diyette bir zorunluluk zaten kesinlikle yok. Ben yalnıZca kendi yaptığımı yazdım, isteyen uygular. Ayrıca yağ oranı ölçümlerimi de yaptırdım. %24-26 dan %16-17 civarına düştü arkadaşlar. Diyet içeriğimize gelince ; Protein ihtiyacımızı kurubaklgillerden, yoğurttan da karşılayabiliyoruz. Tercih edilen ürünlerin yağlı olması kilo almaya neden olabiliyor. Yapılan sebze yemeğinde bile yemeğin nasıl yapıldığı, yağın hangi aşamada koyulduğu önem taşıyor. Ayrıca bir et, tavuk ne kadar çok pişirilirse (özellikle ateşte)besin değeri düşüyor. Çiğ yemek de mümkün değil tabi :) ayrıca protein olarak -ne kadar mümkün olabilir temin etmesi bilemiyorum- en yüksek değerden en düşük değere doğru sıraladığımızda anne sütü ilk sırada bulunmakta. Daha sonra kuzu eti, sonrasında diğer kırmızı etler 4.beyaz et, 5.balık, 6.kurubaklagiller... Diye sıralanıyor. Proteinin sindirimi 4 saat sürüyor, metabolizmamız da akşam 7 ye kadar sindirimi bitirmiş olmalı kilo almamamız için. Bu bilgiler dışında herhangi bir sorusu olan varsa bana yazabilir. Teşekkürler arkadaşlar.

Merhaba herkese son 4-5 ayda 5-6 kilo aldim ve çok mutsuzdum. Bu yüzden formda diyet sayfalarini inceledim.bana kisa surede cok kilo verdiren bi diyet lazimdi ve bu diyeti yapmaya karar verdim. Tabi 12 kilo yerine 5-6 kilo versem bile çok mutlu olacam.
Dun basladim 67.9 dum bugün 66.6 olmusum yalniz ben sabah kkahvaltıda domates biber ve salatalik yemedim bu mevsimde onlari yemek istemiyorum onun yerine yumurta marul ve roka yyiyorum. Bu kadarini bbeklemiyordum.oyuzden sizinle paylaşmak istedim galiba bu sefer olacak:)

Bende pazartesi bir arkadaşım ile bu diyete başlayacağım 10 gün yapacağız ve farkı yazmaya çalışacağım.ben 16 o ise 14 yaşında inşallah hızlı veririz

Merhabalar hanimlar;
Acik soyluyorum daha once denemedigim diyet kalmadi ve hepsi 2.gunun sonunda biraktim.bu diyette dahil.ama bugun bastan aliyorum.tamamlayacagima inaniyorum.gunlukde yazicam buraya.10 gun nedirki gecen yillara bakinca diyorum,hadi bismillah

Nerdesiniz a dostlar ? Konuyu hortlatalım haydi
Bu diyete benzer bir diyetteyim 4 günüm kaldî . Eger etkili okursa diyetin ayrintilarini yazarimm
Bu yolculuğa tam 98 kiloyla başladım evet yanlış duymadınız 98 !!!

Daha once 25 gunde 8 kilo verdim full mesrubat ictim su ictim yemegi az yedim cok yurudum.
Simdi zaman gecti ve 1 ayim var ve ben o zamana kadar bi 20 kilo vermeliyim. Guncel kilom (simdi uyguladigim diyetle) 89.9
Bu diyeti 4 gun sonra uygulayacagim zatem simdiki diyetime cok benziyor. Bunun yaninda 30 dk boks ,20 squat 20 bacak kaldirip indirme ve 30 tane bel cevirme sporu yapacagim. Diyeti bitirdikten sonra buraya yazacagim. HEPIMIZ AMACIMIZA ULASIRIZ INSALLAH RABBIMIN IZNIYLE

10 günde 12 kilo hepsi kastandır acaba inceldiniz mi bu diyetle? saçma sapan diyetler önerip insanların saglıgıyla oynamayın. önemli olan vücudun incelmesi tartıda gördüğünüz azalma değil. hiç karbonhidrat yokmuş et yokmuş nasıl bi diyet bu? protein ve sebze ağırlıklı beslenip spor yaptıgınız zaman vücudunuzdaki yağlar gidicek ve zayıflamaya basladıgınızı görüceksiniz. hızlı zayıflicam diye kendinizi sağlığınızdan etmeyin. kimse de bişey dememiş ya 14 yaşındaki kız şu diyete başlamış. saçmalamayın lütfen.

Bende pazartesi bir arkadaşım ile bu diyete başlayacağım 10 gün yapacağız ve farkı yazmaya çalışacağım.ben 16 o ise 14 yaşında inşallah hızlı veririz

böyle sağlıksız yoldan kilo vermeye çalışmayın daha çok küçüksünüz gerçekten 14 yaş demek büyüme çağı demek bu gibi diyetlerle sağlıklı büyümeyi durdurursunuz. 15-16 yaşlarımdayken kilo vermek umuduyla buna benzer diyetler uyguladım ve ciddi anlamda sağlık problemlerim oldu. baş dönmeleri ve bayılmalar... şimdi 20 yaşımdayım ve ciddi bir şekilde hipotansiyon hastasıyım. bu uyarıyı kendi vicdanım için yapıyorum. umarım farkına varırsınız....

Burda baska bi seylerden daha bahsetmis ama bu mantikli geldi..

Son düzenleyen: Moderatör:
ısmımı ıradesız dıye degıstırıcem sonunda ben yarın sıl bastan baslıorum hadı bısmıllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…