- Konu Sahibi mavigece07
-
bayramın ikinci gunu baslıyorum bu diyete umarım işe yarar
sabah:1 adet domates (en küçüklerden),2 adet kaşar dilimi en incesinden ,yeşillik(size kalmış tere ya da maydonoz),1 yumurta
1 şekersiz çay ya da kahve
kuşluk:bir avuç kuru üzüm ve bir kaç tane ceviz içi..ya da dilediğiniz meyvelerden küçük bir kase(elma,muz,çilek vs)
öğlen:bir kase çorba,bir tabak sebze yemeği(6 yemek kaşığı),küçük bir kase yoğurt
ikindi:bir adet meyve ya da 5-6 tane çubuk kreker..ya da diyet gofret olabilir..
akşam:en geç 18:30 a kadar yemeğinizi yiyosunuz bu anlamda saat burda önemli..yine öğlen ki gibi ya da..2 adet tavuk kanadı ve bol miktarda salata ya da yoğurt olabilir...
18:30 dan sonra yatmadan elma yemenizde ya da form bitki çayı içmenizde fayda var..metabolizmayı hızlandırıcı etki yapıyor...
uyguladım 3 kilo verdim..76 dan 73 e düştüm.. fakat sonra ara verince yine hamur işlerine daldım ..kilom sabit kaldı..son 4 gündür sporla beraber yapıyorum bu diyeti 71 e düştüm hedefim 62-63 kilo olmak yaza kadar vermek istiyorum boyum 174 çok şişman gözükmüyorum ama balık etli olmakta istemiyorum açıkçası..sporla yaparsanız daha çabuk etki edecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?