Iyi aksamlar bende senle baslamak isterim aylardir diyetteyim 76lara geldim ama 3aydir 1 verdiysem 2 aldim cok sıkıldım 6lari gormeyi cok istiyorum ama motivemde kalmadi yenden canlandirip kendime gelmem lazim artikHerkeze mutlu günler, ben iki çocuk annesi 32 yaşinda bir bayanim, 75lerde takili kalan kilomu 10 günlük bir hedef koyarak 69 a taşimak istiyorum.
Günlük yediklerimi paylaşacağim ayrica 10 gün sonra hedefime ulasabilirsem öncesi ve sonrasi fotomuda koyacağim inşaallah.
Boy 1.75cm
Başlangıç 76.6kg
Şuan 74.4kg
Hedef 69.0kg
Kendime verdigim Süre 10 gün
Sağliksiz oldugunu düsünenler yazmazsa sevinirim bu diyeti sadece ben yapacağim bilginize...
Tesekkurederim :) inşaallah canim, iki günde yaklaşik 1.5kg gitti bile bakalım sonucu bende merak ediyorum.10 gunde 5 kılo super başarı olur. Kolay gelsın canım
Aslinda yaptiğim diyeti asla önermiyorum çünki kişiye göre değişir herkesin yapisi farklidir, buyüzden siz nasil zayiflayacağinizi aslinda bilirsiniz, birlikte diyet arkadaşi olabiliriz, birbirimizi motive ederiz hemde yılmadan pesetmeden zayıflariz.öncelikle yaş boy ve kilo nedir?yani nekadar fazlaliginiz var?Iyi aksamlar bende senle baslamak isterim aylardir diyetteyim 76lara geldim ama 3aydir 1 verdiysem 2 aldim cok sıkıldım 6lari gormeyi cok istiyorum ama motivemde kalmadi yenden canlandirip kendime gelmem lazim artik10gunde 5kilo verebilsem super olur
Evet herseyi bilmeme ragmen problemim su bogazimi tutamamak insallah beraber basaririz :)Tesekkurederim :) inşaallah canim, iki günde yaklaşik 1.5kg gitti bile bakalım sonucu bende merak ediyorum.
Aslinda yaptiğim diyeti asla önermiyorum çünki kişiye göre değişir herkesin yapisi farklidir, buyüzden siz nasil zayiflayacağinizi aslinda bilirsiniz, birlikte diyet arkadaşi olabiliriz, birbirimizi motive ederiz hemde yılmadan pesetmeden zayıflariz.öncelikle yaş boy ve kilo nedir?yani nekadar fazlaliginiz var?
Aslinda herseyimiz ayni gibi boy dişinda geri kalan hersey bir, bence iradene hakim olabilmek için inançli biriysen namaz kilmani tavsiye ederim inanki hayatinda kilon dahil hersey düzene giriyor.Birde azimli olmak lazim oda bizde fazlasiyla var, her sabah tartiliyorm ben kilo veremesemde versemde moral oluyor banaEvet herseyi bilmeme ragmen problemim su bogazimi tutamamak insallah beraber basaririz :)
Benim boy cok kisa yolum baya bi uzun yani 32 yasinda 2 cocuk annesiyim buyuk oglum 8 yasina gircek ve ben onun dogumundan beri 70in altini goremedim
Boy 1.58 kilom bugun itibariyle 78 (soktayim oysa daha gecen hafta 75idim) oncelikbayrama kadar 65i gorebilmek sonrasindaysa 55 olmak istiyorum insallahta olurum :)
Tut canim kendini bir hafta boyle devam et gerisi gelecektir mutlaka kilo verdiginide gorunce dahada hirslanirsin eminol canim.Benimde kahvalti 3 ince dilim balli kizarmis ekmek.biraz peynir 7tane zeytin cay
Yemegi en son 5de birakmayi dusunuyorum sonrasnda dayanabilirim insallah. Bende dikkat ettigim donemlerde genelde 2 ogun besleniyorum bugunku 78i gordukten sonra sıkı bisekilde tekrardan baslamam lazim artik
Insallah birbirimizi motive edelim yememek icin uyarilarda bulunalim bakalim sonuc guzel olur insallah. Inancliyim sukur bu tavsiyenide dinlicem yarinda oruc tutmaya baslicam bakalim daha once 15 gunde 3 kilo vermistim :)Aslinda herseyimiz ayni gibi boy dişinda geri kalan hersey bir, bence iradene hakim olabilmek için inançli biriysen namaz kilmani tavsiye ederim inanki hayatinda kilon dahil hersey düzene giriyor.Birde azimli olmak lazim oda bizde fazlasiyla var, her sabah tartiliyorm ben kilo veremesemde versemde moral oluyor bana
Tut canim kendini bir hafta boyle devam et gerisi gelecektir mutlaka kilo verdiginide gorunce dahada hirslanirsin eminol canim.
Oruç dedinde rüyamda oruçlu olduğumu gördum, ama oruc tutamam şuan antidepresan kullaniyorum sabah ve öğle.Senin adina sevindim, Allah kabul etsin.aksam 5ten sonra yeme bak, yersen kızarim bugün :)Insallah birbirimizi motive edelim yememek icin uyarilarda bulunalim bakalim sonuc guzel olur insallah. Inancliyim sukur bu tavsiyenide dinlicem yarinda oruc tutmaya baslicam bakalim daha once 15 gunde 3 kilo vermistim :)
Tamam bugun kesinlikle yemicemOruç dedinde rüyamda oruçlu olduğumu gördum, ama oruc tutamam şuan antidepresan kullaniyorum sabah ve öğle.Senin adina sevindim, Allah kabul etsin.aksam 5ten sonra yeme bak, yersen kızarim bugün :)
Slm. Oncelikle topigi acanMerhaba kızlar :)
Ben 3 yaşında olan 1 çocuk annesi, 32 yaşında, 65 kiloya ittire ittire düşmüş, 1.63 boyunda bir bayanım. Senelerdir çevremde zayıflamaya çalışanlar, diyetisyenlerle çalışanlar, birebir karatay beslenmesini, paleo beslenmesini uygulayan insanlar var. Az çok gördüklerimi sentezleyerek, biraz da spor yaparak 75 kg'den 65'e düşebildim. Gelin görünki hala kendimi iyi hissetmiyorum. Daha bir 10 kg var vermem gereken bence. Giydiklerimi yakıştırmıyorum. Kendimi beğenmiyorumBasen bölgem bacaklarım özellikle problem. O yüzden pantolon alırken deli zorlanıyorum. Bol pantolanlar yakışmıyor, dar pantolonlardan oram buram çıkıyor
Her neyse, derdimi açmış oldum size. Ama ben pek sağlıklı bulmadım bu beslenme şeklinizi. Yani birşeyler yemek zorundasınız ve öğün atlamamalısınız. Akşam yememek ne demek? Ben bunu doğru bulmuyorum ve ne zaman bu tip diyetlere kalkışsam, bağışıklığım düşer benim. Size de önermiyorum. Tabiki siz bilirsiniz, sadece başta sağlıklı bulmayan varsa yazarsa sevinirim dediğiniz için yazma cesareti buldum bunları :)
Bence 1. anahtar spor, ev işleri, koşturma hikaye, hiç pilates yaptınız mı bilmiyorum. Yapmadıysanız bir denemenizi tavsiye ederim. O zaman dediğimi daha iyi anlayacaksınız :)
2. Anahtar karbonhidratlar, yani hamur işleri, ekmek, makarna vs... Bunları hiç tüketmemek gerek. Hayatımızdan çıkarmak gerek.
3. Anahtar şeker, çayın şekerini atmayıverin, o bile fark ettirir kilonuzu uzun vadede. Şekerli yiyecekleri de hayatımızdan çıkarmamız gerek.
Bunların yanında öğün atlamadan, bol su içerek, ara öğünlere dikkat ederek, meyve- sebze ve bol bol lifli, proteinli besinler tüketerek, sanki bu işi çözebiliriz gibi :)
Tam randımanlı ne zaman bu kurallara uysam, kilo verdiğimi hissediyorum. Her gün değil haftalık tartılıyorum. Ama hep aynı tartıda ve hep sabah aç karnına, kıyafetsiz.
Umarım yardımım dokunmuştur :)
Sevgiyle..............................
Evet canim biz kendi hür irademizle bu diyeti yapiyoruz, uyarilar olacağini tahmin etmiştim buyüzden sadece kendim yapiyorum dedim acikcasi ögun atlamak beni gücten dusurmuyor bol bol su iciyorum, kan sekerimi dengede tutavak atistirmalar yapiyorm spor tabiki arada hareket ediyorm, plates yapmadim boyle bir istegim yok malesef bu arada 2.cocuktan sonra 1yil 90kiloydum 70lere kendi çabamla düstüm ve tekrar kilo almamin sebebi depresyon acikcasi suanda gayet iyiyim ama maşaallah.Slm. Oncelikle topigi acanasevilay arkadasim sagliksiz bulan yazmasin lutfen demisti herkes kendi bunyesini ve vucudunu taniyor ona gore beslenirse zaten sorun olmuyor biz burda sadece birbirimizi motive etmeye calisiyoruz tabiki herseyden az ve oz yiyerek vede sporla destekleyerek vercez insallah kilocuklarimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?