Peki dikkat ederim.tatlilar çok susatiyor suan yine su icmeye gidiyrum.Suyun çok içilmeside zararlı die biliyorm canm dikkt etde
Canim bende cok su icerim 4u buluyor benimde zarari nedirki faydasi olsun derken ters tepecekse azaltayimSuyun çok içilmeside zararlı die biliyorm canm dikkt etde
Ben öyle duymuştum bi yerden canım bi araştır istersenCanim bende cok su icerim 4u buluyor benimde zarari nedirki faydasi olsun derken ters tepecekse azaltayim
Aaa ben sook nasil yaa ilk kez duydum sudan ölenBayanlar 4lt su icen bi kadin ölmüş sudan(( uyumayi zorlastiriyomus 1.5lt yazmislar bayanlar icin bilemedin 2lt.
Oo supersin bende bugun gec kalktim biarzdan tartilcam bakalim sonuc neGünaydin, 24 saat yaziyorum uyumuyorm cünki resmen android gibi dolaşiyorum
Bugün malum gündeyim yinede tartildim 72.7kg gayet iyi.diyeti bozmuyorum tam gaz devam.hastaliğimi bahane ederekten 4gün daha ekliyorum 10günluk hedefimi 14 güne çikariyorum.yani 10 günde 2 kg vermek olcak şuandaki hedefim.böylelikle 14 günde 5kg vererek kendi adima bir ilk yapacağim inşaallah.
Ben bugun niyetliyim sahur yapmadim iftardada abartmadan yerim insallah oooyy oyyy aylardir 75in altina inemedim tam 75 oldum derken hooop tekrar ciktim 77lere artik goreyim yahuuKalkinca 2 badk su,
Kahvaltim 1 domates, 2 bardk cay, pekmez, kaşar, 1 orta boy krep
Öğlen çorba içmeyi planliyorm.
Aksam hic istahim olmuyor
Bol bol su...
İlk kilocuklar cabuk gider canim, sakin birakma Allah kabul etsin orucunu sahurda ve iftarda az yersen sorun yok bol sivi al baby .bu arada bugun tartildinmi?Ben bugun niyetliyim sahur yapmadim iftardada abartmadan yerim insallah oooyy oyyy aylardir 75in altina inemedim tam 75 oldum derken hooop tekrar ciktim 77lere artik goreyim yahuu
Tartilmadim canim ayiptir soylemesi vcye cikmayi bekliyorumİlk kilocuklar cabuk gider canim, sakin birakma Allah kabul etsin orucunu sahurda ve iftarda az yersen sorun yok bol sivi al baby .bu arada bugun tartildinmi?
Msj yeni gördum canim okadar yogundumki bugunGünaydn kızlar.nasılsınz ewt artk o kadar cok su içmeyn
Haberlerde yaziyidu malesefAaa ben sook nasil yaa ilk kez duydum sudan ölenozaman bende 3u gecmemeye calisayim
Evet canim enerjim var buda çok güzel bisey aslinda,Ayy sen bu menuyle iyi duruyosun valla ben malesef okadar iradeli olamiyorum kacamak cok yapiyorum
Hem diyet hem oruc bayagi zorlamistir.sen bilirsin canim.ben tutamiyorm zaten ilac kullaniyrum.Bugun niyetliydim oyuzden canim biseyde yapmak istemedi köskös oturdum. Yanliz gunler uzadi oruc zor oluyo sanirim bidaha tutamayacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?