Evet 10 gunde 5kg veremedim zaten 3kg verdim ama kilo vermem durdu.yeniden devam ediyorum bu 15.günüm 1 ayda 5kg verebilirim ama sanirim10 günde 5 kilo zor değil mi ya haftada 2 kilo verdiğimizi düşünürsekNeyse umarım hedefine ulaşırsın cnm takip edeceğim
10 günde 3 kilo güzel yani normal ve 1 ayda 5 kilo kesinlikle verirsin cnm yeter ki kaçamak yapma bu süreçteEvet 10 gunde 5kg veremedim zaten 3kg verdim ama kilo vermem durdu.yeniden devam ediyorum bu 15.günüm 1 ayda 5kg verebilirim ama sanirim
İnşaallah canim dikkat ediyorum yediklerime özellikle aksam yemiyorum cunki gece yediklerim direk kilo yapiyor.10 günde 3 kilo güzel yani normal ve 1 ayda 5 kilo kesinlikle verirsin cnm yeter ki kaçamak yapma bu süreçte
Aynen bende 1 gun kacirsam geri aliyorumVericez inşaallah üzerime yapisti son kilolar malesef cok zor gidiyor buyuzden siki diyet yapiyorum birgun kacirsam eski kiloma donuyrum.sen neler yapiyosun diyet yapiyomusun
Canin tatli cektiginde kuru üzüm ye diyah cekirdekli çok iyi geliyr ama bir avuc ye onun bile fazlasi kilo yapiyor.bu yogurt limon pulbiber kürü bana çok sacma geliyr benim midem bu ücluyu sadece bir aksam kaldirir limonu hic sevmiyorum bu yuzden aksam bende sadece yogurt yiyorum o bile çok farkediyor sana önerim ev yapimi yogurt ye inan arada çok fark var canim.Aynen bende 1 gun kacirsam geri aliyorum
Bende 1.70 boyundayim 62 63 kilo oynuyor
Sabah bisey yemiorum kahve iciyorum
Oglen müsli
Veya yogurt salata
Aksam da yogurt kuru pul biberli limonlu
Onu yiyorum baya sagliksiz ama denicem
3 lt su kessinlikle
Ve en az 5 fincan yesil cay
Kahveyi cok sevdigimden 3 4 fincan kahve
Bazen dondurmada yiyorum canim asirii cikolata cektiginde
Tarifi ne acababugünden itibaren tarçınlı süt tarifini uygulucam 4 kg verdiriyomuş :) zayıflatırsa yazarım artık.1 hafta olcak nerdeyse kilo vermem durdu 73te takıldım kaldım.
sıcak süte bir çay kaşığı tarçın koyuyosun, öğlen ve akşam yatmadan içiyosun bukadarTarifi ne acaba
Nezama iciliyor ?
Evet canim 73 halaNaptın canm 73 musn hala
Benimde cok yavas gdiyo canm bnde 74e takldm kldmEvet canim 73 halaaslinda benim zayiflama seklim bu sanirim bir hafta guzrl kilo gidiyor sonra 2 hafta hic kilo veremiyorum 15kg verdigim donemde 1 senede verebilmistim 15kg.sporda yapamiyorum
Bu ara dondurmaya sardom bide napicam bilmiyomBenimde cok yavas gdiyo canm bnde 74e takldm kldm
İki üç günde bir yemeye çalış.Bu ara dondurmaya sardom bide napicam bilmiyom
Birazonce 2 tane yedim bu yuzden kilo veremiyorum tatli krizim geliyorİki üç günde bir yemeye çalış.
Bendede var o krzden bugün ya.akşam olunca canm acayp tatlı istyoBirazonce 2 tane yedim bu yuzden kilo veremiyorum tatli krizim geliyor
Evet canim aynen aksam özellikle cok tatli yiyorum.bu arada goji bery aldim aktardan 1 hafta kullancam işe yararsa soylerim çok faydasi varmis.kurt uzumu diye geciyor.zayiflatiyomus bi denicem canim.1 haftada kilo verirsem devamini alirim.aktar 1 ayda 9kg verdigini soylediBendede var o krzden bugün ya.akşam olunca canm acayp tatlı istyo
Dene bakalm canm işe yararsa bende alıyımEvet canim aynen aksam özellikle cok tatli yiyorum.bu arada goji bery aldim aktardan 1 hafta kullancam işe yararsa soylerim çok faydasi varmis.kurt uzumu diye geciyor.zayiflatiyomus bi denicem canim.1 haftada kilo verirsem devamini alirim.aktar 1 ayda 9kg verdigini soyledi
İnşallah yarar canım 9tl verdim 200gr aldım bakalım nolcak.bugün tartıldım 100 gr vermişim 1 günde bakalım 1 haftada kaç gr vercem :)Dene bakalm canm işe yararsa bende alıyım
Cok iyi canm devam et bklm nolckİnşallah yarar canım 9tl verdim 200gr aldım bakalım nolcak.bugün tartıldım 100 gr vermişim 1 günde bakalım 1 haftada kaç gr vercem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?