10 günde 5kg hedefim

bugünden itibaren hergün düzenli olarak leslie yapmaya karar verdim spor şart.tek başına diyet yetersiz kalıyor.ayrıca calllectings diye birşey gördüm basenler için çok iyiymiş biraz onların hareketlerindende yapıyorm sıkılaşmaya yardımcı

inşallah istediğin kiloya ulaşabilirsiniz
bende 74 kiloyum veremiyorum (iradesizim )

inşallah istediğin kiloya ulaşabilirsiniz
bende 74 kiloyum veremiyorum (iradesizim )
inanki bende iradesiz olduğumu düşünüyordum duygusal açlık diye birşey var ben depresyonda ve mutsuz olduğum için meğer kilo veremiyormuşum doktora gittikten sonra şuan kendimi okadar iradeli ve mutlu hissediyorumki zayıflamak ve yıllardır istediğim kiloya ulaşabilmek aslında benim mutlu olmamla ilgiliymiş.önce kendimizi sevmemiz gerekiyor.umarım sizde istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

kahvaltıdan önce 2 fındık, bir sütdilimi, yarım bardak kola içtim.inek gibi yiyip eşek gibi çalışmak terimi benim için sanırım.sonrada leslie 2ml yaptım.öğleye doğru kahvaltı yapıcam.

sabah kahvaltımı 11.30 gibi yaptım
2 bardak çay, 3 lokma ekmek, peynirli omlet tereyağlı, canan karatay tereyağ yiyin demişti :) azcık kısır.

konumun ilk sayfasında resim yükledim aynı kıyafetle diyete başlamadan önce ve sonra belden incelmişim basenlerde azcık çekmiş gibi :)
Baktım gercekten incelmişsin cok belli fark lesli yapmya devam et.ama tekrar söylüyorum senin sporda dytede ihtycn yok kendni sıkma cok

Baktım gercekten incelmişsin cok belli fark lesli yapmya devam et.ama tekrar söylüyorum senin sporda dytede ihtycn yok kendni sıkma cok
teşekkürederim canım ihtiyacım var çünki boyum uzun basenlerim büyük pantolanlar çok kötü duruyor özellikle popodan sporla diyet yapmalıyım yaşım gençken yaş ilerledikçe dahada kilo alıyoruz bu sefer dahada yağlar artıyor bunu istemiyorum.

Doğru söylüyosyn

sen neler yaptın canım diyet spor nasıl gidiyor leslie çok sıkıcı bişey ya sabah yarım saat yaptım ama zaman çok zor geçti.
Ben bugn kahve ve elmayla kahvaltı yaptm canm akşm oğlmn doğm gnü.akşama kadar sıvı tüketcem meyvede olabilir.dün 50dk plates yaptım bugn spor yok.alışınca sıkışmazsın

Ben bugn kahve ve elmayla kahvaltı yaptm canm akşm oğlmn doğm gnü.akşama kadar sıvı tüketcem meyvede olabilir.dün 50dk plates yaptım bugn spor yok.alışınca sıkışmazsın
Uzun mutlu güzel yıllara diyelim ozaman.doğumgünlerinde yemeden hiç duramam ben umarım iradelisindir.

saol
inşallah
hep bir bahanem var inşallah bu defa başaracağım
çarşamba doktor için randevu aldım

saol
inşallah
hep bir bahanem var inşallah bu defa başaracağım
çarşamba doktor için randevu aldım
git tab canım doktora artık eskisi gibi dünya kadar para ödemiyoruz herşeyi sigorta karşılıyor, bir sorun varsa tedavi olarak yaşam kalitemizi yükseltmemiz gerek

öğlen bir avuç fındık, bir avuç siyah çekirdekli kuru üzüm, nescafe, akşam üzeri naneli yoğurt karışımı yedim bugünlük bukadar.

herkese iyi geceler, uyku tutmadı yine, işimle ilgili kafama taktığım çok konu var Allahım işimi selamete erdirir inşallah biran önce çalışmaya başlamak istiyorum uyuyamıyorum düşünmekten.69'lar gel artıkkkk.....

Sabah tereyagli kasarli yumurta, iki lokma ekmek, cay 2 bardk, 1tl lik cikolata
Öğlen 14.30da yarim tabak etli nohut naneli yogurt,,
Akşam sadece yogurt olcak,
Gunluk 3lt su.
Bol bol haraket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…