inanki bende iradesiz olduğumu düşünüyordum duygusal açlık diye birşey var ben depresyonda ve mutsuz olduğum için meğer kilo veremiyormuşum doktora gittikten sonra şuan kendimi okadar iradeli ve mutlu hissediyorumki zayıflamak ve yıllardır istediğim kiloya ulaşabilmek aslında benim mutlu olmamla ilgiliymiş.önce kendimizi sevmemiz gerekiyor.umarım sizde istediğiniz kiloya ulaşırsınız.inşallah istediğin kiloya ulaşabilirsiniz
bende 74 kiloyum veremiyorum (iradesizim)
Olabilir canm üzülme regl bitince tartılgünaydınlar, bu sabahki kilom 72.9kg regl dönemim hala bitmedi bu yüzden sanırm kilo vermem durdu
konumun ilk sayfasında resim yükledim aynı kıyafetle diyete başlamadan önce ve sonra belden incelmişim basenlerde azcık çekmiş gibi :)Olabilir canm üzülme regl bitince tartıl
Kahvaltım güzel ama kahvaltı öncesi yediklern süt dilimi kolasabah kahvaltımı 11.30 gibi yaptım
2 bardak çay, 3 lokma ekmek, peynirli omlet tereyağlı, canan karatay tereyağ yiyin demişti :) azcık kısır.
Baktım gercekten incelmişsin cok belli fark lesli yapmya devam et.ama tekrar söylüyorum senin sporda dytede ihtycn yok kendni sıkma cokkonumun ilk sayfasında resim yükledim aynı kıyafetle diyete başlamadan önce ve sonra belden incelmişim basenlerde azcık çekmiş gibi :)
teşekkürederim canım ihtiyacım var çünki boyum uzun basenlerim büyük pantolanlar çok kötü duruyor özellikle popodan sporla diyet yapmalıyım yaşım gençken yaş ilerledikçe dahada kilo alıyoruz bu sefer dahada yağlar artıyor bunu istemiyorum.Baktım gercekten incelmişsin cok belli fark lesli yapmya devam et.ama tekrar söylüyorum senin sporda dytede ihtycn yok kendni sıkma cok
Doğru söylüyosynteşekkürederim canım ihtiyacım var çünki boyum uzun basenlerim büyük pantolanlar çok kötü duruyor özellikle popodan sporla diyet yapmalıyım yaşım gençken yaş ilerledikçe dahada kilo alıyoruz bu sefer dahada yağlar artıyor bunu istemiyorum.
sen neler yaptın canım diyet spor nasıl gidiyor leslie çok sıkıcı bişey ya sabah yarım saat yaptım ama zaman çok zor geçti.Doğru söylüyosyn
Ben bugn kahve ve elmayla kahvaltı yaptm canm akşm oğlmn doğm gnü.akşama kadar sıvı tüketcem meyvede olabilir.dün 50dk plates yaptım bugn spor yok.alışınca sıkışmazsınsen neler yaptın canım diyet spor nasıl gidiyor leslie çok sıkıcı bişey ya sabah yarım saat yaptım ama zaman çok zor geçti.
Uzun mutlu güzel yıllara diyelim ozaman.doğumgünlerinde yemeden hiç duramam ben umarım iradelisindir.Ben bugn kahve ve elmayla kahvaltı yaptm canm akşm oğlmn doğm gnü.akşama kadar sıvı tüketcem meyvede olabilir.dün 50dk plates yaptım bugn spor yok.alışınca sıkışmazsın
inanki bende iradesiz olduğumu düşünüyordum duygusal açlık diye birşey var ben depresyonda ve mutsuz olduğum için meğer kilo veremiyormuşum doktora gittikten sonra şuan kendimi okadar iradeli ve mutlu hissediyorumki zayıflamak ve yıllardır istediğim kiloya ulaşabilmek aslında benim mutlu olmamla ilgiliymiş.önce kendimizi sevmemiz gerekiyor.umarım sizde istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
git tab canım doktora artık eskisi gibi dünya kadar para ödemiyoruz herşeyi sigorta karşılıyor, bir sorun varsa tedavi olarak yaşam kalitemizi yükseltmemiz gereksaol
inşallah
hep bir bahanem varinşallah bu defa başaracağım
çarşamba doktor için randevu aldım
Saol canım.değilim işte o yüzden akşama kadar sıvı diyeti yapyrmUzun mutlu güzel yıllara diyelim ozaman.doğumgünlerinde yemeden hiç duramam ben umarım iradelisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?