10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

Bende yaptım kahvaltımı şimdi ev temizligi yapicam tartıda 75.4 geldim aslında hırs yapılırsa çokta ac bırakmaz sadece 10 gün kendimiz icin ac kalmayada deger
Aslında ilk üç gün biraz az sonraki liste hiçte fena degil bence aç kalınacak bir liste hiç değil.
Şuana kadar iyiyim,detoks suyu beni tok tutuyor diye düşünüyorum yoksa bu kadar menüye çokta dayanamzdim

Sabah okula yürüyerek gidio geldim ortalama 35 dk yürüyüş yaptım tabiki yeterli değil şimdi tekrar çıkıyorum 45 dk kadar yürüyüş yapicam

Katılırım , ama birebir uyamayabilirim. Bu hafta ablamın ameliyatı var refakatçi olarak kalacağım. Sonrasında evinde olacağım birkaç gün toplayana kadar. Ama elimden geldiğince uymaya çalışırım :)

Malesef ben bugün başladım, yazmıştım Pazartesiye kadar diye kimse başlamak istemese bile tek basliycam demiştim şuan sanırım iki kisi devam edicez
Ben de başlamak istiyorum diye liste istemiştim ama göndermediniz. Ya unuttunuz ya da kişileri kafanıza göre belirliyorsunuz.

Ben de başlamak istiyorum diye liste istemiştim ama göndermediniz. Ya unuttunuz ya da kişileri kafanıza göre belirliyorsunuz.
Hayır kafama göre belirlemiyorum muhtelemen gözden kaçmıştır,iki gündür yaziyorum kimler katılacak diye ama menüyü alan katilmiyor,demekki sadece menuler almak için yapılıyor,bunu sizin için demiyorum ama yazanların çoğuna özelden atıyorum dönüş yok malesef

Malesef canım biz başladık o nedenle kimseyi dahil edemiycem kusura bakma lutfen

Menü almak gibi bi derdim yoktu, birileriyle yapmak daha gaza getirici olur diye başlamak istiyordum. Neyse size kolay gelsin.

Menü almak gibi bi derdim yoktu, birileriyle yapmak daha gaza getirici olur diye başlamak istiyordum. Neyse size kolay gelsin.
Şimdi baktım mesajına evet yazmışsın ama kesin katilirim dememissin muhtemelen ondan atmamisimdir sana,ben özellikle belirtmiştim hırslı olan ve kesin katılmak isteyenlerle basliycaz diye

Şimdi baktım mesajına evet yazmışsın ama kesin katilirim dememissin muhtemelen ondan atmamisimdir sana,ben özellikle belirtmiştim hırslı olan ve kesin katılmak isteyenlerle basliycaz diye
Listeyi görenin gözü korkuyor demiştin, ben yapardım ama yine de çok net bir şey söylemek istemedim o yüzden net belirtmedim. Zaten net söyleyenler de katılmamış baksana.

Listeyi görenin gözü korkuyor demiştin, ben yapardım ama yine de çok net bir şey söylemek istemedim o yüzden net belirtmedim. Zaten net söyleyenler de katılmamış baksana.
Evet oyle oldu ama benim için çok önemli değil çünkü sadece burda yazmıyorum başka guruplarda da aktif olduğum icjb motivasyonum düşmüyor,daha eğlenceli olur diye düşünmüştüm kalabalık olunca ama dediğim gibi çokta önemli değil artık

Malesef canım biz başladık o nedenle kimseyi dahil edemiycem kusura bakma lutfen

Hiç problem değil diyetisyenimin verdiği liste var zaten , şimdi mesajlara bakınca sen liste veriyormuşsun galiba. Ben farklı anlamışım sen kusura bakma. Ben sandım ki herkes yediğini içtiğini yazıp birbirini motive edecek. Sonuçta insülin direncim var ve özel bir diyet gerektiriyor, kendi listem dışında birşey uygulamam yanlış olur. Size başarılar

Günaydın canım bu sabah 74 .9 geldim benim daha çok odem atmaya ihtiyacim var zaten gogus kucultme ameliyatı oldum ameliyat sonrasi vucudumda gozle farkedilir bi sislik oldu bu su çok iyi geldi sanırım 1 günde 500 gr

Günaydın canım bu sabah 74 .9 geldim benim daha çok odem atmaya ihtiyacim var zaten gogus kucultme ameliyatı oldum ameliyat sonrasi vucudumda gozle farkedilir bi sislik oldu bu su çok iyi geldi sanırım 1 günde 500 gr
Canım her gün tartilma ama Perşembe günü tartilalim yani yeni listeyi almadan önce her gün tartilma iyi gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…