Aslında ilk üç gün biraz az sonraki liste hiçte fena degil bence aç kalınacak bir liste hiç değil.Bende yaptım kahvaltımı şimdi ev temizligi yapicam tartıda 75.4 geldim aslında hırs yapılırsa çokta ac bırakmaz sadece 10 gün kendimiz icin ac kalmayada deger
Merakla bekliyorum.Çok tesekkur ederim sonucu kesinlikle paylasicam
Aynen ben son dönemlerde tatilde bayağı abartmistim bakalım inşallah toparlayabilirimDaha önceki yediklerimize sayalımbende çok açlık yok şuan
Evet konu başlığından da anlaşılacağı üzere 10 günlük detoks planlıyorum,birbirimizi motive edeceğimiz birlikte incelecegimiz arkadaşlar arıyorum.
Kızlar Instagram da bayağı takipçisi olan bir diyetisyen var ara ara detoks guruplari kuruyor ve bu detoks sonunda en az 2 en çok 10 kilo kadar ortalama 4-5 kilo kadar kilo verdiyor.biraz pahalı olduğu icin ben dahil olmadim ama ablam bir programa katılmıştı ve 10 gün sonun da 5.3 kilo verdi 71 den düştü aşırı kilosu yoktu yani,ablam bana verdi listeyi ama tek basima motive olamıyorum bana katılan olursa çok sevinirim,katılan olmazsa da uyguladivim kadarıyla sonuçları yazarım buraya
Ben de başlamak istiyorum diye liste istemiştim ama göndermediniz. Ya unuttunuz ya da kişileri kafanıza göre belirliyorsunuz.Malesef ben bugün başladım, yazmıştım Pazartesiye kadar diye kimse başlamak istemese bile tek basliycam demiştim şuan sanırım iki kisi devam edicez
Hayır kafama göre belirlemiyorum muhtelemen gözden kaçmıştır,iki gündür yaziyorum kimler katılacak diye ama menüyü alan katilmiyor,demekki sadece menuler almak için yapılıyor,bunu sizin için demiyorum ama yazanların çoğuna özelden atıyorum dönüş yok malesefBen de başlamak istiyorum diye liste istemiştim ama göndermediniz. Ya unuttunuz ya da kişileri kafanıza göre belirliyorsunuz.
Malesef canım biz başladık o nedenle kimseyi dahil edemiycem kusura bakma lutfenKatılırım , ama birebir uyamayabilirim. Bu hafta ablamın ameliyatı var refakatçi olarak kalacağım. Sonrasında evinde olacağım birkaç gün toplayana kadar. Ama elimden geldiğince uymaya çalışırım :)
Menü almak gibi bi derdim yoktu, birileriyle yapmak daha gaza getirici olur diye başlamak istiyordum. Neyse size kolay gelsin.Hayır kafama göre belirlemiyorum muhtelemen gözden kaçmıştır,iki gündür yaziyorum kimler katılacak diye ama menüyü alan katilmiyor,demekki sadece menuler almak için yapılıyor,bunu sizin için demiyorum ama yazanların çoğuna özelden atıyorum dönüş yok malesef
Şimdi baktım mesajına evet yazmışsın ama kesin katilirim dememissin muhtemelen ondan atmamisimdir sana,ben özellikle belirtmiştim hırslı olan ve kesin katılmak isteyenlerle basliycaz diyeMenü almak gibi bi derdim yoktu, birileriyle yapmak daha gaza getirici olur diye başlamak istiyordum. Neyse size kolay gelsin.
Listeyi görenin gözü korkuyor demiştin, ben yapardım ama yine de çok net bir şey söylemek istemedim o yüzden net belirtmedim. Zaten net söyleyenler de katılmamış baksana.Şimdi baktım mesajına evet yazmışsın ama kesin katilirim dememissin muhtemelen ondan atmamisimdir sana,ben özellikle belirtmiştim hırslı olan ve kesin katılmak isteyenlerle basliycaz diye
Evet oyle oldu ama benim için çok önemli değil çünkü sadece burda yazmıyorum başka guruplarda da aktif olduğum icjb motivasyonum düşmüyor,daha eğlenceli olur diye düşünmüştüm kalabalık olunca ama dediğim gibi çokta önemli değil artıkListeyi görenin gözü korkuyor demiştin, ben yapardım ama yine de çok net bir şey söylemek istemedim o yüzden net belirtmedim. Zaten net söyleyenler de katılmamış baksana.
Malesef canım biz başladık o nedenle kimseyi dahil edemiycem kusura bakma lutfen
Canım her gün tartilma ama Perşembe günü tartilalim yani yeni listeyi almadan önce her gün tartilma iyi gelmezGünaydın canım bu sabah 74 .9 geldim benim daha çok odem atmaya ihtiyacim var zaten gogus kucultme ameliyatı oldum ameliyat sonrasi vucudumda gozle farkedilir bi sislik oldu bu su çok iyi geldi sanırım 1 günde 500 gr
Ya biz başladık ama iki gün olduBnde katılmak isterim tup bebek ilaçlarından dolayı baya kilo aldım inşallah liste çok ağır degildir
TamamCanım her gün tartilma ama Perşembe günü tartilalim yani yeni listeyi almadan önce her gün tartilma iyi gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?