Canım ananas yerine ben kivi yiyeyim olurmuİlk sayfaya isimleri ekliycem katılanlar bugün yazsınlar mutlaka
Ablama sordum özellikle olur dedi,tabiki ananas daha etkili olurmus ama kivi de olurmuş onun yerineCanım ananas yerine ben kivi yiyeyim olurmu
Tamam canım sağolAblama sordum özellikle olur dedi,tabiki ananas daha etkili olurmus ama kivi de olurmuş onun yerine
Merhaba katılmayı dusunuyir musunuzBanada atar misiniz
Listeyi görmem gerek canimMerhaba katılmayı dusunuyir musunuz
Evet menüyü gören vazgeçti:)) ama ilk üç gün boyle sonra biraz daha iyi,benim ilk gün fena geçmedi hazırladığım su çok tok tuttu beniBenim bu malzemeleri almam gerek canım bulunduğum yere yakın bu malzemeleri alacağım yer yok çok ac kalırım ama ben bununla
Canım bana da atarsan listeyi ben de pazartesi dahil olabilirim sanaKızlar ben başladım artık isteyen kisilerle paylaştım ilk üç gunku diyeti ama sanırım tek devam ediyorum.
İlk gün için hiçte fena değildi normalde açlığa pek dayanıklı değilim ama sanırım detoks suyum beni tok tuttu gün için de yeme ihtiyacım olmadi
Yarım saate soda yogurt ve limon var canım,sen bire bir uydun mu?İlk gün bitti tahmin ettiğim kadar bir zorluk yoktu ama şu saatte acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?