10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

Kızlar şimdi biz sanırım sadece iki kişiyiz detoksa başlayan,başka var mı bugün başlayan ilk sayfaya ekliycem

Merhaba bende katılmak istiyorum yarın alışveriş yapar katılırken listeyi bugunden bana atabilir misiniz acaba birazdan ise gidicem ancak yarın alışveriş yapabilirim

Kızlar ben başladım artık isteyen kisilerle paylaştım ilk üç gunku diyeti ama sanırım tek devam ediyorum.

İlk gün için hiçte fena değildi normalde açlığa pek dayanıklı değilim ama sanırım detoks suyum beni tok tuttu gün için de yeme ihtiyacım olmadi

Benim bu malzemeleri almam gerek canım bulunduğum yere yakın bu malzemeleri alacağım yer yok çok ac kalırım ama ben bununla

Benim bu malzemeleri almam gerek canım bulunduğum yere yakın bu malzemeleri alacağım yer yok çok ac kalırım ama ben bununla
Evet menüyü gören vazgeçti:)) ama ilk üç gün boyle sonra biraz daha iyi,benim ilk gün fena geçmedi hazırladığım su çok tok tuttu beni

Canım bana da atarsan listeyi ben de pazartesi dahil olabilirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…