10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

Sizi ilgilendiren hiçbir şey yok.Onlar çekirdek aile.Siz o aile ile aynı eve yerlesmediginiz sürece hiçbir seylerine karisamazsiniz.Size sorulmadigi sürece de söz hakkınız yok..Birakin şu gelinlerin yakasını artık..

Bu ne biçim konu nasıl bir olay anlatımı hic bir şey anlamadım.
Şöyle bir izlenim uyandırıyor
çocuk gelin ya da damadın çocuğu heralde anane ya da babaanne ile yasıyor
bunlar evlenince çocuk hemen eve geldi
direkt bunu anladım
daha doğrusu anlamadım yav beynim yandı

Yahu aynısı benim ablama da oldu.Evlendiginin ertesi günü damatin yeğeni yanlarindaydi ve ablam sesini cikarmasa annesi çalıştığı için her gün gelecekti..Ama hafif sert çıkıştı .Kavga da olmadı.Cocuk da gelmedi bir daha ...Evet rahatsız edici bir durum.Kimse normalleştiremez ama bırakın onlar halledin.Size ne oluyor ??Ablam da bana anlattı.Dinledim geçtim.Hic de sinirlenmedim.Bunda bu kadar kahrolacak ne var anlamadım..

Bende gorumce olcam ilerde ama böyleler hemen belli ediyo zaten kendini aamn Allah korusun ben böyle olmayayım sonra
Aklı başında kardeşin varsa merak etme izin vermez. Dengeyi sağlar. Başlarda kardeşime ne oluyor falan diyordum ama 4 yıl geçti çok şükür bir sıkıntımız olmadı. İş kardeşlerde bitiyor :)))

Kişi ya görümce ya da baldiz..Kız kardeşini ya da erkek kardeşini savunuyor kendince.Taraflardan birinin yeğeni evlerine gelmiş.Durum bu:))

Anne baba calısmıyor değişik bir aileymiş yani tamda tahmin ettiğim gibi keyfi durum zaten değişik olmasalar cocuklarını başkalarının başına salmazlar daha ilk haftadan teyzede olsa. her şeyi tam okumadan saldıran sizi coookk iyi niyetli buldum

Kişi ya görümce ya da baldiz..Kız kardeşini ya da erkek kardeşini savunuyor kendince.Taraflardan birinin yeğeni evlerine gelmiş.Durum bu:))
Bu da kesin değil sanırım bu konuda da cevap vermemiş iddialara cünkü
her an herşey olabilir tuhaf bir konu

Burasi bir derdim var, bir dedikodum var degil... durum sinir bozucu ola bilir ama sizin elinizden birsey gelmez ki. Akabinde yorum veya tavsiyede veremeyiz ...

Gene anlamadik

Konuyu açan kişi görümce mi???Yine bir görümce vakası desenize:))))Gelinin evine burnunu mu sokuyor???Yooo yoooo karışmıyor fikir veriyor,onlari düşünüyor .....:)))))
Onları düşünüyorsa gitsin onlara söylesin mesela desin "siz yeni evlisiniz, bu çocukta burada ama sizin için endişe ediyorum" ona göre de makul bir cevap alır belki gelip burada "bakamayan çocuk yapmasın" vs demesinin mantığını çözemedim. Çocuğun ailesine vahiy gitmesini mi bekliyor acaba?

Ya görümce gelin damat bence bosverin de cidden 5gunluk evlinin yanında o çocuğun ne işi var fazlası ile garip tuhaf bir o kadar da benceee abes bir durum.

Ben de sizin eve yerleşti sandım. Farkındaysanız sana ne demedim :)

Şaka mı bu, şimdi ne haldeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…