- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
bu ne ya arkası yarın gibi neden açık açık anlatmıyorsun konuyu oofff 6ncı sayfadayım daha dur devam ediyim bari bişi çıkıcak mıEn azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.
Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Sen neden bu kadar agresifsin ben nediyorum vüris zamanı nasıl evlendi hem senin evin değilse s-a-n-a-n-e sen gidip yerleşşen kimse sesini çıkarmayacak galiba bence bir uslubunu düzelt kıskançlığından nerelere saldıracagını saşırmıssınEvlenmek yasakken nasıl evlenilebilir hanımefendi? Hani resmi makamlar nikah kıyıyor ya o bakımdan soruyorum
Kızzz koptum mm Allah senide güldürsün inşallahtamam o değilsin bu değilsin de kimsin ?
valiz misin?
ayy amiiiin kıııız amiiiiin ağzın bal yesinKızzz koptum mm Allah senide güldürsün inşallah
Görümce teamm abowwwwwwŞu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
Sizde başkasının hayatina burnunuzu sokmuş oluyorsunuz bu durumda.Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
Bence de uydurma olmasi gerek böyle absürt bir durum ama maalesef gerçek.Can sıkıntısına uydurma konular reyting yapma ablacım.
Aminn amin.ayy amiiiin kıııız amiiiiin ağzın bal yesin
siz de amin deyin arkadaşlar please okuyup geçmeyin bir amin deyin ihtiyacım var : ))))
Konunun basini okumustum da kim kilimci kim koroglu cozemediydim. Sen anladin mi
Yok canım görümce baldız a bilenmiş ..Can sıkıntısına uydurma konular reyting yapma ablacım.
Bencede damat görümceye ne kiGelinin yeğeni geldiğine göre sen karşı taraftan olmalısın. Görümce, daha kötüsü damat.Yatak odasıyim demen beni kesmedi.
Karantina olmasa gerçekten olaya müdahale ederdimYalniz dusununce konu cok fena ha. Karantinada 1+1 evde 5 gunluk evliler romantizmin dibine vurabilirdi cocuk cidden hic olmamis orda. Bence her kimseniz duruma mudahale edip o cocugu o evden almalisiniz. Beni bile sinirden kasinti basti burda. Bu durum kamuyu ilgilendiren bir mesele ciddiyetinde bence kimse bunu yasamamali.
Yok yok görümce..kardeşinin mağdur olduğunu düşünüyor sanırım...ama bence kardeşi saf-korunup kollanmaya ihtiyaç duyan bir adam değil.Bencede damat görümceye ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?