- 28 Mart 2020
- 4.104
- 16.744
- 208
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Şu sana ne tayfasi var ya hayatınız boyunca kendinizi İLGİLENDİRMEYEN hiçbir konuya yorum yapmadınız dimi? Kkda bdv müdavimi olmanız bile başkalarının hayatlarına burnunuzu sokmaya ne denli meraklı oldugunuzun bir göstergesi. Bu gayet şık ve nezih durum inşallah tüm sana necilerin başına bir bir gelir.
Çocuğun kesinlikle suçu yok, bunu düşünemeyecek yaşta.Çocuklarının suçu yoktur. Görgüsüz annelerin babaların sucu. Ama bizde yeri geldiğinde "hayır" demeyi öğrenmemiz lazım. Yoksa iyi niyeti istismar edecekler cok
Hic tanimadiginiz insanlara kendimizi herhangi bir sekilde ifade etme zorunlulugumuz yok.En azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.
En azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.
Çocuk gelinin yegeniyse yorumlar: sanane, ne karışıyordu, küçücük çocuktan ne istiyorsun, sen cadı gorumcesin.
Çocuk erkeğin yegeniyse yorumlar: terbiyesizler, çocuğuna bakamayan yapmasın, utanmazlar, 5 günlük gelinin evine yatılı çocuk mu gönderilir, hadsizler, hemen çocuğu köy kapının önüne.
Klasik kk yorumlari.
Bir önceki yorumumda bahsetmiştim, benim başıma geldiğinde susmuş ve kendi kendilerine anlamalarını beklemiştim trip atarakBen size hak veriyorum, benim de düşüncesiz insanlara ve mantıksız davranışlara asla tahammülüm yok, etkilenen kim olursa olsun. Bir yakınınız için sizin sinir olmanız da çok normal. Bence onlar konuşmalı, gerçekten insanın içten içe kendi yemesi çok sinir bozucu bir durum ben artık her şeyi söylemeyi ve hoşuma gitmeyen hiçbir şeyi yapmamayı tercih ediyorum, tamamen rahatlık.
En azından ben hiç tanımadığım insanlara kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum. Kabul edelim hepimiz dedikodu seviyoruz. Ama bu konu benim için dedikodudan fazlası, beni ilgilendiriyor gerçekten çünkü yakınım.
Çocuk gelinin yeğeniymiş öyle demiş ilk mesajlardaÇocuk kimin çocuğu o belli değil ki
Evlenmek yasakken nasıl evlenilebilir hanımefendi? Hani resmi makamlar nikah kıyıyor ya o bakımdan soruyorumİyide bunda abartılıcak bir durum varsa sizin bu virüs zamanı evlenmenizde acayip yasak olduğunu bile bile neden evlendin
Sonunda 1 tane normal,aklı başında cevap.Çocuklarının suçu yoktur. Görgüsüz annelerin babaların sucu. Ama bizde yeri geldiğinde "hayır" demeyi öğrenmemiz lazım. Yoksa iyi niyeti istismar edecekler cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?