10 günlük evli çiftin evinde 5 gündür yatılı çocuk misafir 🤯

Sayın görümce kardeşinizin sevişememesi mi sizi gerdi ne gerdi? 5 günlük evliyken gelin yiğenini.çağırdıysa kardeşinde ses çıkarmadıysa sizi ilgilendiren nedir? Yok bakamayan çocuk yapmasınmış ne alaka hem zaten sokağa çıkma yasağı var çocuk oraya nasıl geldi geldiyse de ortam değişikliği olsun diyedir 5 gün sevişmeseler bişey olmaz uyuyunca da olur o iş..5 günlük evli olunca noluyor? Zaten korona korkusundan kimse yaklaşamıyor birbirine..siz niye bu kadar bilendiniz onlar hayatından memnun çatlıyor musunuz ne görümce..
Mesele burda sevişmek mi ? Insanlar yeni evli iken sadece sevişmiyor birbirini tanıyor,birbirine alışıyor ve bazıları için bu süreç zaten zor iken araya çocuk sıkıştırılması çok çirkin bir durum . Ayrıca ne demek ortam değişikliği olsun diye gelmiştir yasak hanimefendi yasak butun çocuklar sıkıldı evde ama bizler aman sıkıldı çocuk diye götürüp bir yerlere bırakmıyoruz. Sırf konu sahibi görümce diye yüklenmişsiniz resmen . Sureklide ağzınızda sevişme kelimesi var yani sizde farkındasınız yeni evlilerin bol bol seviştiğini o zaman o çocuğun orda işi YOK. Ne diye insanlar geceleri sevişsin 70 lik nineler gibi belki banyoda,belki salonda belki öğlen belki sabah sevişmek isteyecekler neden gem vursunlar kendilerine..

Yok yok görümce..kardeşinin mağdur olduğunu düşünüyor sanırım...ama bence kardeşi saf-korunup kollanmaya ihtiyaç duyan bir adam değil.
Bence gelinin kız kardeşi.. Kalan çocukta kendi abisi yada kardeşinin yani görümcesi olduğu kişinin çocuğu :halay:

Aklıma bu geldi.
Gelin değilsen, kimsin sen?

Konuya ve soruya gelirsek tamamen terbiyesizlik!

Düzeltme; damadın kardeşiymiş.

bu ne ya arkası yarın gibi neden açık açık anlatmıyorsun konuyu oofff 6ncı sayfadayım daha dur devam ediyim bari bişi çıkıcak mı

edit: çok saçma okuyamıyacam bütün sayfaları...bikere sen kimsin... nie konu açtın millete sanane tayfası demek için mi ?
Ondan sonra da ne cadılığım kaldı ne görümceliğim diyor. Konuyu açma şekline tepki verdi insanlar ama olayı geyiğe kendisi verdiği cevaplarla çevirdi.
Kabak konuyu anlamaya çalışıp soru soranların başına patladı.
İlk başta böyle bir durum var diye net bir şekilde yazıp fikir sorsaydı insanlar ona göre cevap yazardı ama hem konuyu anlaşılmaz bir şekil de açmış hem şöyle diyecek olan yazmasın böyle diyecek olan yazmasın diye atar yapmış. O zaman konu açmayacaksın. İnsanlar düşüncelerini yazsın diye açılıyor bu konular.

Kabul etmesinler. Arayıp biz daha yeni evliyiz ve bir çocuğun sorumluluğunu günlerce alamayız. Başka bir zaman çocukla beraber çaya gelirsiniz diyip göndersinler.

Sanane ya!!.herkesin kendi hayatı şahsen benim yeğenim gelmiş olsa bundan görünceme ne? (Gorumce gormiyim omrumcelerdensin)
Deme öyle deme bizde görümceyiz okuyunca bir hoş oluyorum 😂😂görümüm geliyorum ölümüm geliyor. buda benden olsun 😂😂çok şükür gelinim beni seviyor çünkü hiçbir şeylerine karışmıyorum (koç kardeşim karıştırmıyor 😅😅) şaka bir yana zor işler bu işler. Görümce, elti, kaynana çok su götürür 😂😅

Görümçe yeni evli abisinin evliliğine müdahale etmeye çalışma çabalarızişte
Bu görümceler... Üzerlerine vazife olmayan her şeye dahil oluyorlar. Benim de erkek kardeşim var, düşünüyorum da gelip burada onun gerdegi ve evliliği hakkında konu açsam gerçekten tatsız olur. Çünkü bana ne

Sinirden aklıma ilk gelenleri yazdım, eksik anlattım. Ben gelin ya da damat değilim. Baştan söyliyim sana neciler hiç zahmet edip yazmayın. Sadece biraz rahatlamak için yazdım ve o çocuğun annesi ya da öyle annelerden varsa burda bir silkelenip kendine gelsin yaa.. keşke nikah günü çocuğun valizini hazırlayıp direkt nikahtan gönderseydiniz. 5 gün iyi sabretmişsiniz.
Valla ben de anlamadım.Sanki bir derdiniz yok da evde bosluktan takacak bir seyler arıyorsunuz gibi geldi bana.İki tarafta memnunsa size ne gerçekten.Evine alan kişi mi size dert yandı??Öyle olsa bile bu kadar celallenip ,buraya konu açmak gerçekten komik..Ya ben anlamadım.Ya siz anlayamiyorsunuz?Bir şeyler eksik.Mantiga oturmuyor ..

Bu görümceler... Üzerlerine vazife olmayan her şeye dahil oluyorlar. Benim de erkek kardeşim var, düşünüyorum da gelip burada onun gerdegi ve evliliği hakkında konu açsam gerçekten tatsız olur. Çünkü bana ne
Konuyu açan kişi görümce mi???Yine bir görümce vakası desenize:))))Gelinin evine burnunu mu sokuyor???Yooo yoooo karışmıyor fikir veriyor,onlari düşünüyor .....:)))))

Deme öyle deme bizde görümceyiz okuyunca bir hoş oluyorum 😂😂görümüm geliyorum ölümüm geliyor. buda benden olsun 😂😂çok şükür gelinim beni seviyor çünkü hiçbir şeylerine karışmıyorum (koç kardeşim karıştırmıyor 😅😅) şaka bir yana zor işler bu işler. Görümce, elti, kaynana çok su götürür 😂😅
Bende gorumce olcam ilerde ama böyleler hemen belli ediyo zaten kendini 😂😂aamn Allah korusun ben böyle olmayayım sonra😁😁

illa kendini deşifre et diyorsunuz yani 🤷🏻‍♀️ Evin yatak odasıyım 5 günlük evli çiftin kardeş kardeş uyumasından rahatsızım 🤪
Niye????Evde başka oda yok mu????
Çocuk ortalarinda mi yatiyor???
Yatak odalarini kendine dert etme ve karışma hakkı size nerden veriliyor???
Damat varken size ne???
Daha ikinci aşamaya gecmedinjz sanırım.Kardesjnizi doldurup gelinin üstüne salma.Siz simdi görümce misiniz???:)(

Back
X