iyi geceler kızlar bende bugün yediklerimi yazayım sabah: haslanmıs yumurta kk beyaz peynir biraz labne 6 zeytin domates salatalık 1.5 dilim ekmek
oglen aksam arası kepekli yulafli light biskuvi az sekerli neskafe
aksam: taze fasulye bulgur pilavi
gece : bir kase kiraz
1.5 litre su ve 1 saat yuruyus ilaveten :)
Sıkı rejim desin maşallah canım. Bozulmaz İnşallah istediğin kiloya inersin..

nasıl tavuk dürüm çekiyo canım bir bilseniz dünden beri dedim kahvaltı yapmıyım saat 2 gibi az reçel ve yağsız yarım tabak makarna yedim yoğurt eşliğinde ama tabi başım dönmesin diye yedim sonra saat 7 gibi tavuk dürüm aldım ayranla bir güzel yedim anlatamam sonrada yemedim artık :)
 nasıl tavuk dürüm çekiyo canım bir bilseniz dünden beri dedim kahvaltı yapmıyım saat 2 gibi az reçel ve yağsız yarım tabak makarna yedim yoğurt eşliğinde ama tabi başım dönmesin diye yedim sonra saat 7 gibi tavuk dürüm aldım ayranla bir güzel yedim anlatamam sonrada yemedim artık :) 

1er tane biber ve patlıcan kızartması
  1er tane biber ve patlıcan kızartması 
 sabahları bilirsin klasik kahvaltı,yumurta,peynir,domates,kepekli ekmek vs.öğlenleri yemiyorum çoğu zaman ya vakit geçmiş oluyo,yada acıkmamış oluyorum
sabahları bilirsin klasik kahvaltı,yumurta,peynir,domates,kepekli ekmek vs.öğlenleri yemiyorum çoğu zaman ya vakit geçmiş oluyo,yada acıkmamış oluyorum şimdilik aklıma gelenler bunlar :))
şimdilik aklıma gelenler bunlar :))

Üzgünüm ama tutamadım kendimi ve gayet de iyi geldim:)
 Üzgünüm ama tutamadım kendimi ve gayet de iyi geldim:)