- 31 Mart 2011
- 1.095
- 11
- 158
Bu sabah yediklerimi yazayim tum kahvaltiliklardan azar azar tadimlik aldim 1 haşlanmıs yumurta kk buyuklugunde peynir yanliz cay cok iciyorum :/ 2 dilim ekmek normal beyaz ekmekdahada azaltmam lazim hic rejimde gibi hissetmiyorum kendimi
Çayın bi zararı olmaz ki, şekersiz içiyosun bu arada dimi:))
Ekmekleri de kepek ekm,veya buğday ekmeği olarak değiştirmelisin bence..

herseyi severim en kotu yanim bu hic yemek ayirmiyorum istahliyim baya yani
 herseyi severim en kotu yanim bu hic yemek ayirmiyorum istahliyim baya yani  

benimde boy 1.70 kilo 68 hedef 55,mahsuru yoksa alabilirsiniz listeye,gerçi 3.takım cuma yarışmasınada katıldım ama 15 gün sonra listeye eklicekler,ikisinide takip edebilirim
benimde boy 1.70 kilo 68 hedef 55,mahsuru yoksa alabilirsiniz listeye,gerçi 3.takım cuma yarışmasınada katıldım ama 15 gün sonra listeye eklicekler,ikisinide takip edebilirim 

ama baya kilo verdiğimi hissediyorum
ama baya kilo verdiğimi hissediyorum 4 kilo verdiğim ayda hiç spor yapmadım,hatta mayonez bile yiyodum
4 kilo verdiğim ayda hiç spor yapmadım,hatta mayonez bile yiyodum napıyım,akşamları çok az yiyodum..Bu aralar artık herşeyi light yiyorum.Bugünkü liste:SABAH:Yumurta,peynir,domates,biber,hindi salamı
napıyım,akşamları çok az yiyodum..Bu aralar artık herşeyi light yiyorum.Bugünkü liste:SABAH:Yumurta,peynir,domates,biber,hindi salamı AKŞAM:Tavuk sote,yoğurt,salata,light cola
AKŞAM:Tavuk sote,yoğurt,salata,light cola

bildirimim biraz geç oldu ondan
 bildirimim biraz geç oldu ondan