Günaydınnn....Canım menün güzel ekmeği de fazla yememişsin tebrikler ama iki tatlı tabağı pilav derken? tabağın boyutu nedir:))
Küçük pasta tabakları oluyor ya çay tabağından biraz daha büyük. ama normal tabaktan da küçük. Çok dolu dolu değildi 2 tabakta toplasan 2 kepçe pilav çıkar herhalde. o kadar.
Sabah öğünü mü de yazayım çıksın aradan .d
Sabah: 3 tane Zeytin
3 tane domates (domatesler baya küçüktü)
1 rafadan yumurta 1 dilim ekmek
Şekersiz Çay..

hatta tarcinlada yetinmedim adacayi kuru kayisi isime yaricak
  hatta tarcinlada yetinmedim adacayi kuru kayisi isime yaricak  

dün akşam için kapuska yemeyi planlıyorum demiştim,yemek yetişmedi
dün akşam için kapuska yemeyi planlıyorum demiştim,yemek yetişmedi benimde çok iştahım yoktu zaten.3 4 dilim kavun yedim.Gece bi acıktımki sormayın
benimde çok iştahım yoktu zaten.3 4 dilim kavun yedim.Gece bi acıktımki sormayın yemekte hala sıcak duruyodu
yemekte hala sıcak duruyodu
 ve tuzdan,DAİSY bende senin gibiyim tuzsuz yaşayamıyorum:18:yediklerin bana fazla gelmedi,ama hamur işi olmasaymış iyiymiş,neyse o yediklerinin kiloya dönüşmemesi için bu hafta dikkat etmen lazım.Colasız olmuyo ya
ve tuzdan,DAİSY bende senin gibiyim tuzsuz yaşayamıyorum:18:yediklerin bana fazla gelmedi,ama hamur işi olmasaymış iyiymiş,neyse o yediklerinin kiloya dönüşmemesi için bu hafta dikkat etmen lazım.Colasız olmuyo ya 
		 )
) şekerden kurtulmayı gerçekten istiyorum,ama içilmiyo ne kahvenin ne çayın tadı var.Tuz içinde naparız bilemiyorum,sanırım ilk başta azaltmak lazım,ama hiç tuzsuz olmuyo şimdilik
şekerden kurtulmayı gerçekten istiyorum,ama içilmiyo ne kahvenin ne çayın tadı var.Tuz içinde naparız bilemiyorum,sanırım ilk başta azaltmak lazım,ama hiç tuzsuz olmuyo şimdilik Hergün tartılmak daha çok hırslandırıyo insanı,yanlış buda aslında
Hergün tartılmak daha çok hırslandırıyo insanı,yanlış buda aslında