- 11 Nisan 2012
- 108
- 3
- 118
- 35
- Konu Sahibi Cardialgia
-
fatosing konuna yorum yaptım ve üzüldüm içinde olduğun duruma canım, bizlerle neden dertleşmedin bak hepimiz buradayız
Merhabalar... Yeni katıldım buraya, özellikle diyet günlükleri kısmı çok dikkatimi çekti. Çok güzel diyet yapıyosunuz, kilo veriyosunuz, azminize hayran kaldım. :) Ama bi sorum olacak, tatlı krizlerinizi nasıl çözüyosunuz ya?Çikolataya zaafım var benim mesela. Bi türlü hayatımdan çıkaramıyorum. Bağımlı gibi bi şeyim. :/ Ben de 1 aydır kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum, homini gırtlakk her şeyi yememe rağmen 3 kilo verdim. Bi de çikolataya bi dur diyebilsem daha güzel olacak. Var mı bi tavsiyeniz? Ne yapsam çikolata krizine girince? :/
tatlı krizlerine keçi boynuzu öneriyolar genelde canım dene istersen...
hurma keçi boynuzundan daha etkili denenmiş onaylanmıştır :)
selam kızlar nasılsınız ben baya bi uzak kaldım sizden ama mazeretim var midem rahatsızdı iki gün dün de temizlik yaptım ve çok yoruldum bu arada yediklerime çok dikkat edemedim ama geç saatte yamamaya dikkat ettim ..pazartesi tartılıp görücem malesef bunun cezasını....bende pazartesi spora başlamayı düşünüyorıum leslie sansone yi biliyomusunuz bende birkaç videosu var onunla start vereceğim ben bi aralar yapmıştım faydasını görmüştüm tavsiye ederim size de gogle a yazın çıkart zaten bu sitede de var konusu...
Merhabalar... Yeni katıldım buraya, özellikle diyet günlükleri kısmı çok dikkatimi çekti. Çok güzel diyet yapıyosunuz, kilo veriyosunuz, azminize hayran kaldım. :) Ama bi sorum olacak, tatlı krizlerinizi nasıl çözüyosunuz ya?Çikolataya zaafım var benim mesela. Bi türlü hayatımdan çıkaramıyorum. Bağımlı gibi bi şeyim. :/ Ben de 1 aydır kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum, homini gırtlakk her şeyi yememe rağmen 3 kilo verdim. Bi de çikolataya bi dur diyebilsem daha güzel olacak. Var mı bi tavsiyeniz? Ne yapsam çikolata krizine girince? :/
o kadar karışık bir durumdayım ki ama dün gece baya konuştuk ikimizde sanırım ömür boyu beklemeye razıyım çünkü ikimizde birbirimizi çok seviyoruz :) ondan başkasının olması fikri bile midemi kaldırıyor
selam kızlar bende bugün spora başladın 1 saat leslie ile yürüdüm vucudum okadar özlemişki spor yapmayı kendimi çok iyi hissettim valla..inşallah devam ederim
yarında sabah erkenden başlıycam inşallah..bu arada bebeğimi memeden kestim bugün 4,gündü arada bi uğruyo ama bi şekilde bertaraf ediyorum unutturmaya çalışıyorum şimdi daha da rahatım artık benden çıktı bazı yemeklerini dekendisi yiyo üstelik bugün spor yaparkende rahat ubıraktı inşallah böyle devam eder
yarın tartılıp yazarım kilomu..
kızlar hafta sonu pek yazamadım eşimin doğum günüydü pasta ve dondurma yedim kızın bana ceza verin
kendime dün beyaz çay aldım YAĞ YAKMADA BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ BİR ÇAY VE METABOLİZMAYI ÇOK ÇALIŞTIRIYORMUŞ
şuan içiyorum, sonra haşlanmış yumurta ve salatalık domates yiyeceğim. bugün geç kaldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?