- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
bak ben yaptıklarımı söyleyeyim sana
öğle yemeğinde et yiyorsan akşam sebze yemelisin yada tersi
yoğurt, süt ve peynir mutlaka tüketmelisin
çorba yiyorsan pilav makarna yada ekmek tüketmemelisin yada yarım kase çorba 4 kaşık makarna yada pilav tüketmelisin
nescafe, asitli içecekler tamamen hayatından çıkmalı
mutlaka 2-3 fincan yeşilçay tüketmelisin (vücutta oluşan şişkinliği ödemi tamamen alır)
2,5-3 lt su kesinlikle tüketmelisin
eğer çayı şekerli içiyorsan sadece 2 bardak tüketmelisin şekersiz içiyorsan sınırsız
tuzu hayatından tamamen çıkartmadan azaltmalısın
ara öğünlerini muhakkak yemelisin canın birşey istiyorsa kesinlikle yememezlik yapmamalısın muhakkak yiyeceksin ama ölçülü onu yiyorsan yemekte yediğinden kısacaksın
bunlara ek olarak 2 fincan mate çayı içersen yağ yakımını hızlandırır
ve sabah kalkınca 2 bardan su çok çok önemli
liste biraz uzun ama bu bilgiler çok yardımcı olacaktır :)
birde hokus pokusla verdiğin kilo daha fazlasıyla sana döner
canım halk eğitim kurslarına basvur bakalım oralarda ders verebilirsin
hiçte uzun olmamış bir çırpıda okudum vallahi çok teşekkür ederim.
sen en geç kaçta yemek yiyiyorsun. bende şu sancılı dönemi atlatayım sporumu yapacağım.
mate çayını aktardanmı aldın poşetmi, birde miktarı canım tarif edermisin.
selamlar... ekmeği ve tüm unlu şekerli gıdaları çıkarttım kızlar hayatımdan..galtaları ve üzerinde lıght yazan herşeyide :)) karataya uymaya çalışıyorum ..sabah iki haşlanmış yumurta ceviz beyaz peynir salatalık yedim.öğlen yaqsız menemen haşlama et yoqurt ve salata var menümde.bugün 2. günüm be hala 114 lerdeyim bakalım bu diyetle neler yapılabiliniyor..bekleyim görcem..bu arada sabah bisikletle dolaştım biraz deminde yürüyüş yaptım.yeşil çay ve 1 ,5 litre kadar su tükettim..
çalıştığım şirketin hemşiresi dukan diyeti kitabı aldı o da ona başlamış 3 kilo verdi şuan
dukan bana aqır ve riskli geldi canım bayaqı araştırdım .. eksileri artılarından daha fazla benim için.daha sonra karatayı araştırdım çok mantıklı geldi..dün iki farklı kitabını aldım karatayın ve uygulamaya geçtim.acıkmıyorum ve saqlıklı besleniyorum bu çok güzel..kilo vermekten çok saqlıklı olduqunu bilmek beni mutlu ediyo..
bende katılmak istiyorumm
kilo verelim hep beraber destek olalım birbirimize 6 kilo verdim 10 kilom kaldı
dukan bana aqır ve riskli geldi canım bayaqı araştırdım .. eksileri artılarından daha fazla benim için.daha sonra karatayı araştırdım çok mantıklı geldi..dün iki farklı kitabını aldım karatayın ve uygulamaya geçtim.acıkmıyorum ve saqlıklı besleniyorum bu çok güzel..kilo vermekten çok saqlıklı olduqunu bilmek beni mutlu ediyo..
ben o diyetleri araştırmadım hiç içeriğini bilmediğim için
hoşgeldinnnn aramıza, nasılsın neler yaparsın?bende katılmak istiyorumm
kilo verelim hep beraber destek olalım birbirimize 6 kilo verdim 10 kilom kaldı
saatlerimde şöyle
7-7:30 arası 2 bardak su
7:30 kahvaltı
9:30-10:00 meyve
12:00 öğle yemeği
15:00 meyve yada en fazla 125 gr küçük yoğurt
17:00 3 adet diyet bisküvi+yeşil çay
19:30 akşam yemeği (bazen 20:30 aksayabiliyor öyle olduğunda bisiklete fazladan 10 dk biniyorum )
22:00 meyve + 3 adet fındık veya badem (yada meyve yerine 10 adet fındık yada badem)
22:30 1 çay bardağı süt yada yoğurt
mate çayınıda bardak süzgecinin yarısı kadar dolduruyorum 2 dk bekletiyorum bardağımda yeşil çayıda aynı yapıyorum bazende ikisini karıştırıyorum içine kabuk tarçın atıyorum tarçında şekeri dengeler
hatta doktorum bu listeye uyduğun sürece ağır spora gerek yok sadece yürümen yeterli dedi
başka sormak istediğin başka şeylerde varsa eğer yardımcı olmaya çalışırım
çok güzel diyorlar karatay için ama ben birşey bağlı kalamıyorum kendi kafama göre yapıyorum ama araştrarak.
sen yapınca sonuçlarını almaya başlayınca bizede söyle.
bebişin ne yapıyor, sen nasılsın [/QUOT
iyi teyzesi ellerinden öper :) bende baqlı kalmayı sevmeyenelerdeniz.burda baqlı kalmaktan öte uzak kalmaka var aslında canım. mesela undan ( ekmek galeta kraker hamur işi) şekerden ( reçel pekmez pasta kek kurabiye bal dondurma hatta bazı meyveler ) ve kızartmalardan uzak duracaksın sadece.diğer şeyleri istediğin gibi yiyebiliryorsun..protein ve sebzeleri diyim daha doqrusu..çok kolay alıştım diyebilirim.sonuçları yazarım canım ..
bende normal belge var canım usta eğitici lazım ona
çok güzel diyorlar karatay için ama ben birşey bağlı kalamıyorum kendi kafama göre yapıyorum ama araştrarak.
bebişin ne yapıyor, sen nasılsın?
fatosing ne işle meşgulsun yaşın kaç
hoşgeldinnnn aramıza, nasılsın neler yaparsın?
bende akşam yemeği yemedim ama dünden kalan mercimek çorbam var 3-4 tane tavuk köftesi ve salata yerim yada cacık
Merhabalar bende 10 kilo vermek istiyorum 1.58 boyunda 66 kiloyum iştahım çok açık sizleri takip ediyorum umarım başarırım
aramıza hoşgeldin :)
bebişin ne yapıyor, sen nasılsın?
fatosing ne işle meşgulsun yaşın kaç
hoşgeldinnnn aramıza, nasılsın neler yaparsın?
bende akşam yemeği yemedim ama dünden kalan mercimek çorbam var 3-4 tane tavuk köftesi ve salata yerim yada cacık
Merhabalar bende 10 kilo vermek istiyorum 1.58 boyunda 66 kiloyum iştahım çok açık sizleri takip ediyorum umarım başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?