E yeni evli, hevesli, aşık olarak evlenmiş, hayatının odak noktasını oluşturuyor. Elbette her konuşmasına, konusuna yansıyacaktır bu da.Bende evlendiğimde yemek yapmayı bilmeden evlendim. En kötü ihtimal bazı yiyecekleri ogünlük dışardan söylemek yada googledan yardım alarak yapmak olacaktır. Sizin kadar kasmadım hiç bu yemek işine beğenmeyen yemesin birdaha. Ayrıca ana konu eve gelecek misafirleri ağırlamakmış ama neredeyse koca parağraf eşini övmüşsün onu anlamadım niye anlattın ama neyse.
Tarif falan isterlerse..Yemek şirketleri var oradan sipariş verinEvde ki yemekleri aratmıyor ya da ev yemekleri yapan bir yerden yemekleri alın ...
Dışardan söylemek mantıklı duruyor ama misafirler "Mmm bu çok güzel olmuş, nasıl yaptın?" derlerse diye korkuyorum10 kişi cok zor ya.. gozum5korktu benim.
Sey yapsanız dışardan söyleseniz olmaz mı ? Ya da kuzen teyze falan varsa onlar gelseler?
Tarif falan isterlerse..
Çok teşekkür ederim, güzel tavsiyeleriniz için, bir kenara yazdımAcemilik bu, çok da güzel öğrenirsin sende heves ve ışık varken. Ben de bir şey bilmezdim başta, şimdi artık geçen gelen misafirim 20 kişi geldiği oluyor bazı bazı, yapıyorum çok şükür.
Pek çok tavsiye olabilir. Çorba, Kuşbaşı et, pilav, börek, zeytinyağlı fasulye ve tatlı tabağı hep kurtarıcı ve kolaydır. Ama benim sana tavsiyem sayı çok, mümkünse bir yardımcı kadın tut yarım gün için. Önceden listeni yap ve bütün malzemeleri bir gün önceden stok et, zeytinyağlı ve tatlını bir gün önceden yapabilirsin. Et pilav börek çorba hemen yapılır, yarım gün yardımcı alırsan o da bildiklerinden yapabilir ve onlara görünmeden çıkar gider. Sen de güzel güzel ağırlarsın geleni. Bu aada temizliğini de br gün önceden bitir. Tatlı olarak sütlü tatlı seçersen ikinci gününe daha da güzelleşir dinlendiği için. Mesela etimek tatlısı gibi.
Tavsiyelerim bu yönde.
Koca paragraf eşimi övmem (ki övmedim sen bu halde nasıl evlilik sürdüyorsun şeklinde gelebilecek bir soruya istinaden yazdım) neden seni rahatsız etti bende onu anlamadımBende evlendiğimde yemek yapmayı bilmeden evlendim. En kötü ihtimal bazı yiyecekleri ogünlük dışardan söylemek yada googledan yardım alarak yapmak olacaktır. Sizin kadar kasmadım hiç bu yemek işine beğenmeyen yemesin birdaha. Ayrıca ana konu eve gelecek misafirleri ağırlamakmış ama neredeyse koca parağraf eşini övmüşsün onu anlamadım niye anlattın ama neyse.
O kadar tuhaf insanlar ki kuzu totosunda marine edilmiş bilmem ne bilmem ne yapsam bile memnun kalmazlar deynepnaz'cımBen 18 sene oldu evleneli.10 kişi yemeğe gelse bende stres yaparım.Fazla özen gösterirseniz ,memnun kalırlarsa arayı uzatmazlar,benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?