Hangi lafımı yemişim pardon ?Buyrun bütün yollar sizin. İnsanların ne yorum yaptığı beni ilgilendirmiyor. Yorumlarımı kimseye göre yapmıyorum kendi gördüğümü söylerim.
Ayriyetten tartışmayı severim ama sizin gibi çeliskilerle dolu insanlarla, bir kere beyaz dediğine sonra siyah diyen tipler hayattada iğrendiğim tiplerdir. Ezberiniz kuvvetli olabilir ama işinize gelmeyenleri aklınizda tutmuyorsunuz demek ki. Bana tanımadıgınız insanlara önyargılı oluyorsunuz bilmem ne hikayeleri okurken kendiniz birsurü sifat yapıştirabiliyorsunuz. Avatar resmimden, nickimden filan :))
Karşınızdaki insan düşmanınızda olsa, kavgada ediyor olsanız herzaman dürüst olun, net olun. Dk önce bir laf diyip sonra onu öyle demedim, etmedim diyen insanlar bence daha korkunçlar.
Hangi lafımı yemişim pardon ?
Benim size tavsiyemde; azıcık omurgalı duruşlar sergileyin lütfen. Önyargının ne olduğunu bilmediğiniz aşikar. Siz durup dururken amacımın insanları kıskandırmak olduğunu söylediniz bakınız bu önyargıdır. Bende bunun üzerine kıskandığınızı yada egonuzun incindiğini söyledim bakınız bu da çıkarımdır. Benim her çıkarımım sizin önyargınızın sadece bir sonucudur. Dediğim gibi kişi kendinden bilirmiş işi, bu kadar celallenmenizi gerektirecek nasıl bir kuyruğa bastım bilemiyorum. Kırmızı yazmalar, büyük ve kalın yazı stili kullanmalar, satır satır paragraflar filan..Bana parağrafın tamamını okumamissin esimi ovdugum konuya odaklanmissin rahatsız oldun, mutlu insanları okumak istemiyorsunuz filan diye laf vururken sen benim yorumumun sadece burasına odaklanmişsın
Ayrıca ana konu eve gelecek misafirleri ağırlamakmış ama neredeyse koca parağraf eşini övmüşsün onu anlamadım niye anlattın ama neyse.
Oysa ben bunuda aynı yorum içinde yazmışım.
Bende evlendiğimde yemek yapmayı bilmeden evlendim. En kötü ihtimal bazı yiyecekleri ogünlük dışardan söylemek yada googledan yardım alarak yapmak olacaktır.
Daha sonra sürekli rahatsız olduğumu ima edip durdun. Ve tanımaďığın kişilere ön yarğılı yaklaşıyorsun derken kendin benim hakkımda bilip bilmeden atıp tuttun.
Yok kocam cok kotuymüş bu yüzden incinmişim yok egom birşeyler olmuş filan. " Kıskandın, çekemedin " kelimelerini incinmek, rahatsız olmak diye degistirince birsey fark etmiyor.
Kalkıp sonrada kıskanma kelimesini ben kullandım diye hiç öyle bisey dusunmemissin gibi oynama birde.
Azcık ozgüvenli olun.
Halledersiniz eminim kolay gelsin şimdidenKafamda belirlediğim menü bu tarz birşey, çok teşekkür ederim inşallah becericem
Hadi geçmiş olsun sevindim güzel geçmesineEvet kızlar, öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden aldığım tavsiyeler ve tarifler doğrultusunda harika bir sofra hazırladım ve çok şükür alnımın akıyla günü bitirdimMenüm şu şekildeydi:
Mercimek çorbası,
Ara sıcak olarak ıspanaklı ve peynirli börek ile sigara böreği,
Ortaya büyük bir kasede zeytinyağlı taze fasülye,
Pilav,
Fırında tavuk ve patates,
Ortaya garnitür olarak rus salatası (hazır), patlıcan ezme ve hazır kırmızı biber turşusuna yoğurt doldurdum.
Tatlımı kayınvalidem yapıp getirdi.
Allah'ıma bin şükür sağ sağlim ve rezil olmadan koloniyi ağırladımlolita555
Teşekkür ederim, sırada baba tarafı var ama onlar o kadar kalabalık değiller ben bunu atlattıysam artık hiçbir misafir koymaz banaHadi geçmiş olsun sevindim güzel geçmesine
Bence de rahatlıkla halledersin eminim çokta güzel bir menü olmuş aynısını bile yapabilirsin ne olacak babanlara daTeşekkür ederim, sırada baba tarafı var ama onlar o kadar kalabalık değiller ben bunu atlattıysam artık hiçbir misafir koymaz bana
Evet yuppiBence de rahatlıkla halledersin eminim çokta güzel bir menü olmuş aynısını bile yapabilirsin ne olacak babanlara da
Evet kızlar, öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden aldığım tavsiyeler ve tarifler doğrultusunda harika bir sofra hazırladım ve çok şükür alnımın akıyla günü bitirdimMenüm şu şekildeydi:
Mercimek çorbası,
Ara sıcak olarak ıspanaklı ve peynirli börek ile sigara böreği,
Ortaya büyük bir kasede zeytinyağlı taze fasülye,
Pilav,
Fırında tavuk ve patates,
Ortaya garnitür olarak rus salatası (hazır), patlıcan ezme ve hazır kırmızı biber turşusuna yoğurt doldurdum.
Tatlımı kayınvalidem yapıp getirdi.
Allah'ıma bin şükür sağ sağlim ve rezil olmadan koloniyi ağırladımlolita555
Gel sana da yapayım hemenmenuyu gorunce aciktigimi hissettim be ya menu cok guzelmis tamamlayici ellerine saglik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?