10 kişi yetmez, gelin gelin, 30 kişi toplanın öyle gelin.

Mügehatun'cum kaynanamı o kadar sevmiyorumki, aynı mutfakta saatler geçireceğime tariflerin arasında boğulmak daha huzur verici geliyor bana inan, hani edeceği yardım bile eksik kalsın gibisinden Zaten istesemde etmezmiş gibi geliyor bana.. Ama sen iyi bir yol bulmıuşsun kendine, sevindim adına vallahi

Çorba olarak mercimek çorbasına karar verdim zaten. Hep yaptığım şehriye ve domates çorbası vardı. İlk defa birazdan mercimek çorbasını deneyeceğim, bakalım kötü olması cidden ekstra çaba gerekiyormuymuş çok merak ediyorum Diğer önerilerini de değerlendireceğim, teşekkür ederim

Tatlım, bursada yasiyorsan geleyim beraber yaprak ve lahana dolması yaparız. Fırında tavuk, yarımca.... Daha neler neler
Kız ciddi ciddi Bursa'da yaşıyorum ben Vallahi saydıklarına bakarsak her eve lazım bir arkadaşsın, gelsen çok iyi olurdu aslında

yemek olarak da tavuk sote yaparsan tarif edeyim cok guzel oluyor .ve kolay ? yanina da pirinc pilavi ?

Yok kız alır mıyım hiç elinden benim her türlü işime geliyor Kendisi anne evinde de yemek, temizlik falan yaparmış. Annesi de öyle pek hamarat bir bayan değil, kendi kendini büyütmüş garibim. Ordan geliyor aslında alışkanlığı. Umarım değişmez tabiki Önerilerin için çok teşekkür ederim

Senin o kayinvalideni esek tepsin. Insan yeni geline yardim eder,yemekleri yapar oyle agirlar misafir. Ustune de "gelinim cok maharetlidir hepisini o yapti"der..
Vallahi Türkiye'nin AB'ye gireceğine inanırım da kaynanamın bu dediklerini yapacağına inanmam Sadece "Ohoooo nerdeeeeeeeeee..." diyerek okudum mesajını Teşekkür ederim :)

Arkadaşım vallahi tuhaf kere tuhafsın. Eşimi övüyorum, eşimi övmeyi çok ama çok seviyorum. Kendisini fazlasıyla övgüye layık buluyor ve bu yüzden binlerce kez şükrediyorum. Eşimi övmekten gocunmuyorum ben senin gibi. Sadece eş değil, iyi bir arkadaşımı, iyi bir herhangi insanı övmeyi de çok severim. Övgü, sevgi kötü şeyler değil, sana da öneririm

Teşekkür ederim PembeLokum'cum Bu arada çok geçmiş olsun, yaşadıkların için çok üzüldüm. Umarım atlatmışsındır..

:) Çok teşekkür ederim güzel önerilerin için. Umarım bende senin gibi kısa sürede profesyonel hale gelirim

Çok hoşsun vallahi ya Evet eşim Çerkes. O yüzden böyleler sanırım bencede Kaynanam olacak karıyı çağırmam da çağırmam, ondan yardım alacağıma KK'nın siz maharetli hanımlarından aldığım tarifleri kendi kendime yapar, gerekirse mutfaktan şehit olarak çıkarım daha iyi

Kız ciddi ciddi Bursa'da yaşıyorum ben Vallahi saydıklarına bakarsak her eve lazım bir arkadaşsın, gelsen çok iyi olurdu aslında

Ben de meze salata yapayım bari yukarda tarif de yazmıştım

Buralardaki Kv ye yemeği boşver cantık yaptır sen lahmacun demiştin ama madem mekan bursa oldu hemen cantık sofrası

Bende överimde aile ortamında, kendi arkadaş ortamımizda yaparım. Burada benim eşimin senin eşinin iyiliğinden kime ne bize ne ki? Butun paragrafi okutalım. BDV sadece dertlerin oldugu bir kısım ben kalkıp burada esimin yaptigi yemegi, yaptigi suprizi anlatamam. Dünyada tekmiş gibi davranmanızı tabiki anlıyorum herkesin eşi kendine dünya güzeli/yakışıklısıdır. İyidir, bitanesidir. Bu yüzden evleniyoruz ya zaten :) Ama yeri var zamanı var tabi. Yeni evli olduğunuz için hevestende anlatmiş olabilirsiniz tabi. Olabilir.

Bense sizin sadece kötü olanı okumak, kötü olanı duymak ve sanırım kötü olanı okuyup zevk falan almak durumunuzu anlayamıyorum ne yazıkki.. Sanırım ya eşinizden memnun olduğunuz için dünyada kendinizi tek sanacak egoya sahiptiniz başka iyi örnekler okuyunca egonuz incindi yada o kadar kötü bir eşe sahipsiniz ki iyi örnekleri okuyunca sinirleriniz incindi. Ciddi ciddi yapılan bunca yorumun başka açıklaması olamaz. Sonuç olarak ortada incinen birşey olduğu apaçık ortada. İnsanoğlu olarak geldiğimiz noktayı bir kere daha gözler önüne serdiniz.. İnsanoğlu olarak artık sadece kötüyü, vahşeti, acıyı okumak istiyoruz. İnsanların mutluluğunu duymak dahi istemiyoruz, iyi örnek olan ne varsa yok olsun istiyoruz, asla duymak istemiyoruz. Çok şükür ki ben, tanımadığım insanların dahi mutluluğuyla mutlu olabilecek karakterimi kaybetmemişim. Burada iyi olarak yazılan ne varsa mutlu olurum, kötü olanlara da bir o kadar üzülürüm. Buna ek olarak Bdv'ye sadece vahşet yazacağız diye bir kaide mi var ve bunu siz mi koydunuz ? Benim derdim ağırlayacağım 10 kişilik akrabaydı.. Ev halimi ve eşimle olan ilişkimide yazıp daha iyi tanınmak adına bilgilendirme yaptım. Tekrar ediyorum eşimle sonuna kadar övünürüm, ama burda amacım bu değildi. Buna ek olarak "sizce övünmemi" yeni evli olmama yormuşsunuz ama 3 yıl flört ettim, 2 yıl aynı öğrenci evini paylaştım kendisiyle. Sandığınız kadar yeni evli sayılmam. Ona karşı olan düşüncelerim 3 yıl öncesiyle hala aynı. Teşekkür ederim.

Gordugun üzere konun BDVden taşınmış. Demekki uygun değilmiş. Yazmamın sebebi seninde sürekli yazman. Tabiki bende cevap vericem. Siteyi ben yapmadım, kuralıda ben koymadım. BDV kuralları zaten yazılı eğer okuduysanız. O kurallara göre burası dert paylaşma platformudur. Derdini paylaşirsın. Eğer aşkınızı haykırmak ve kocişinizin ne kadar mikemmel olduğundan bahsetmek istiyorsanız bu kadar çok, bunun içinde ayrı bölümler var. Milleti cekemiyor olsam kalkıp o bolümleri okumam mesela ben. :) Eşimle ilgili anılarımızı, tanışmamızı, evlenmemizi vs bunları ben o başlıklarda paylaştım herkes gibi. Isterseniz sizin için bulabilirim. Benim derdim kimse mutlu olmasın ve yazmasın değil bende dahil bircok üye bu işi bununla ilgili topiclerde yapıyoruz ben sadece bunu söylemek istedim.

Yanlis anlasilmasin tabi ki geliyorlar
Ama yemege degil.
Onlar yiyip oyle geliyorlar.
Cay yada kahve icmeye.

Vallahi kotu biri degilim :))
Ha ha banlıydım yemek konusu ne alemde bakayım dedim
Kimse gelmedi yemeğe demişsin
Hala 'kayınvalide de mi yemeğe gelmedi?' denmiş
Kayınvalide 'kimse' kategorisine dahil oysaki ama işte her kayınvalide senin ki kadar anlayışlı değil diye millet şokta maşallah diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…