Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlarr

çok güzel bigün olsun inş, çok güzel menülerimiz olsun

sizi biraz motive etmek için dünkü pantolon olayımı anlatayım :) ben kiloluyken ne zaman alışverişe çıksam pantolon hüsranına uğruyordum, genelde alamıyordum zaten. 44 bedenler oluyordu onlarda üzerimde güzel durmuyordu basenlerim çok fazlaydı. ki diyete ilk başladığımda hep dar paça yüksek bel pantolonları giyebileceğimi düşünerek motive oluyordum. KArdeşimin pantolonlarını denediğim zaman dizlerden yukarı çıkmıyordu zaten, bazende zorlayınca fermuar düğme gidiyordu bide o yüzden kardeşimle kavga ediyorduk.Sanırım o zamanlar ben kilolu olduğumu kabullenmeyip şartları zorluyordum. kardeşimle o sıralar 38 beden giyiniyordu kışın zayıfladı 36 a düştü . dünde bi onun pantolonunu deneyeyim dedim 36 bedene sığcakmıyım diye düşündüm, denedim ve oldu. hatta kardeşimde daha iyi bile oldu ondan daha zayıf olmuşum.

Sabah sabah bunu size yazıyorum ki , sizde inanın pes etmeyin ve olsun. çünkü ben inanmadan başladığım tüm diyetlerde kendimi kandırdım ve daha fazla kilo aldım. sonra inandım ve hiç pes etmedim mutlu sona kavuştum. zor değil kızlar, yaz için hayallerinize çok kolay kavuşabilirsiniz. önümüzde 4 ay var

Ayy ne guzel anlatmissin ya :) Ruya gibi...
Baslangic kilon kacti, simdi kac kilosun cok merak ettim.
Ben simdi 42-44giyiyorum. 50-52bedenden dustum buna. Onceden kendi bedenim kot pantolon bile bulamiyordum...
Insallah ben de senin gibi 38-36ya girebilirim

canım başlangıç kilom 78 di şimdi 56,5 lardayım.

girebilirsin canım yeter ki iste ve pes etme . hızlı ya da yavaş bi şekilde gidiyor kilolar.

bugün çok mutlu oldum. Şu tanışmadan önce 100ün altına inmek istiyorum. Zaten kimse 100 kilodan fazla olduğuma inanmıyor. Mide küçüldü. Dün 21:45 gibi yiyince az yedim ama doydum. Eritmek içinde 00:30 civarı uyudum. Hep trafikten ne alaka diyeceksin. Trafikten eve geç gittim. Eve geç gidince spora geç gittim. Spordan geç çıkınca yemek yemek içinde geç kaldım.

Ben adımı seviyorum. Annem elif koymak istemiş bende elif adını çok severim artık kızım olursa ona nasip :)
Seçil bence güzel bir isim. Ayrıca havalı. Ayrıca çok sık rastlanılan bir isim değil. Ben artık cemre,ecrin, buğlem, mervelerden bıktım.

golden elma yiyor musun? Onun tazesi hafif ekşi hafif tatlı oluyor. Kırmızı elmayı bende yiyemiyorum.

Sağol canım:)

Harikasın
Herşeyin başı inanmak ve çaba harcamak...

İstanbul ve muhteşem trafiği diyete bile etki yapıyor

Büyüdükçe bende sevmeye başladım adımı :) Elif isminin de ayrı bi havası var ayrıca canım :)

yersem golden yiyebiliyorum sadece canım onunda yarısı kadarını :)

Son düzenleme:

Ben özellikle gidip golden alıyorum. Bizimkiler gidip normal sarı elma alınca kırmızı elma alınca yiyemiyorum. Amasya elmasını yerim her türlü.

Geçmiş olsun tatlım dikkat et lütfen :) hasta olup diyetini aksatma bak yeneceğim seni bu hafta öyle görünüyor :)
Hasta olmadım henüz direniyorum. Bu hafta sen beni geçtin kabul ediyorum
Günaydın kızlar
Tartıya cıkmayacaktım cıkıverdim tam 104 kiloyum. 1,8 kilo vermişim. KraliceElsa
Çok güzel gidiyorsun, artık düzenin oturdu böyle devam edersen sen de Seçil ve benim gibi kızkardeşlerini çatlatırsın yakında

Menün güzel, akşama sebze de olabilirmiş ama annenin yaptığı da güzel zaten salata da yemişsin sorun yok bence. Sporun ve suyun da mükemmel

Günaydın canım, çatlasın kızkardeşler, yaşasın diyet kardeşliği
Şaka maka benim 38 bedenler de bol geliyo artık bi de spor yapabilsem manken gibi olacam da şartlarımı zorlamam lazım
Ben de ilk doğumdan sonra 75 kilolarda kalınca bi daha eski halime dönemem diye kıyafetlerimin çoğunu kardeşime vermiştim, sonra bi arkadaşımın doğumdan sonra zayıfladığını görünce hemen ben de gaza gelip diyete başladım ve istediğim kiloya ulaştım şimdi ikinci kez aynı yoldayım, az kaldı inşallah. Bizim başardığımızı görmek belki yeni arkadaşlar için örnek olur çünkü diyete inanmadan başlayınca işe yaramıyor

günaydın canlar
geçmişi okurken çok mutlu oldum.harikasınız,süpersinizedacım,masalımsı,flue tebrikler kızlarirade ,azim ,destek ve inanmak gerisi geliyor bence.
kimyager1508 40 yaşında 41 yaşında anne olmuş tanıdıklarım var.olmayacak birşey değil.ben sadece senin konuya dahil olmana takıldım.yani ;hamilesin tedavi süreci olumsuz sonuçlanırsa üzülme .tavsiyeni yap bence, ama kendi araştırmalarını kendileri yapıp dr konusunda kararlarını öyle verirler umarım,canım.çok çok hassas bir konu.Allah yardımcıları olsun.

Ben de doğal süt, yumurta falan üretmek istiyorum, gelin birlikte kuralım:)))))

Valla ben izmire yerleşince yazın çok çalışacağım. ilk işim deepfrize almak olacak. Domatesleri dilimleyip donduracağım. kahvaltılık sos yapacağım. Bezelye, taze fasulye, patlıcan hepsinden koyacağım.
Erkek arkadaşımın ailesinin küçük tarlası var. Bende hepsinden yararlanacağım.
Yumurta süt onlarıda köyden alırım ben Yoğurdumu , salçamı hep kendim yapacağım inşallah ::) Hayalim bu en azından. İçi geçmiş emekli olmak üzere olan insanlar gibiyim. Gidip köye yerleşmek istiyorum. Sevmiyorum istanbulu Kuşların sesini özledim...

Çok güzel canım....

Organik yaşam köyü kuralım

evet kuralım bencede :) meyveler,sebzeler, tavuklar, yumurtalar ohh mis mis valla :)

Kesinlikle öyle canım, ben diyete ilk başladığım zamanlar deli gibi başarı öykülerini okurdum . ki başlamaya da öyle karar vermiştim. onlar yapmış ben niye yapamayayım dedim ve bende yaptım :) gitsin 40 lı bedenler gelsin 38 ler 36 lar :)

Ben de doğal süt, yumurta falan üretmek istiyorum, gelin birlikte kuralım:)))))

Günaydın kızlar

Biz iş yerinin bahçesinde tavuk besliyoruz
ne güzel mis gibi. geçende köy yumurtası geldi bize fark o kadar belli ki

geçmiş olsun canım. köftenin yanında salata ve yoğurtta yeseydin keşke canım biraz az olmuş sanki

İzmirde nerede yaşayacaksınız canım? benim kardeşim İzmirde okuyor.

ohh hayaller mis valla canım . Ama ben kendimi İstanbul dışında hiçbiyerde düşünemiyorum ( olursa bi İzmir olur :) ) İstanbula karşı çok farklı bi bağım var. Zamanında Kocaeliye gidip sonrada çok kötü şeyler yaşayıp İstanbula , sevdiklerime dönünce bu şehir bana güven veriyor, ana kucağı gibi :)

ama tarlam olmasını çok isterdim , yani nher nekadar ben bakamasamda taze sebzeler meyveler mis gibi olurdu. mutfakta uğraşmayı çok severim. biz salçayı organik alıyoruz Gaziantepli komşularımız vardı eskiden Antepte yaşıyorlar şimdi her yaz İstanbula gelirken siparişi veriyoruz inanılmaz lezzetli ve çok güzel bi acısı oluyor. ama yoğurt kısmına gelince ben ev yoğurdu hiç yiyemiyorum

benim hayalimde Egede bi sahil kasabasında yaşamak. hatta küçük bi cafe ( ev yemeklerini, atıştırmalıkları herşeyi kendim yaptığım ) açmak. 16 yaşından beri hayalimdir cafe açmak. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…