- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Günaydın
Alıntılara ne oldu bilmiyorum
Kor Sağır bir millet için patlamadan sonra gitti bizim internet bağlantıları kırk saat bekleyecen ki açılacak
Ölü sayısı çok fazla anlaşılan bu kadar yasak geldiğine gore Rabbim ailelerine sabir versin
Teşekkürler canım. Dün akşam geliştirdim. Yoğurdum yoktu. Gece 11.30da haxırdı anca. Bugün daha iyi olur inşallah.evet kuralım bencede :) meyveler,sebzeler, tavuklar, yumurtalar ohh mis mis valla :)
Kesinlikle öyle canım, ben diyete ilk başladığım zamanlar deli gibi başarı öykülerini okurdum . ki başlamaya da öyle karar vermiştim. onlar yapmış ben niye yapamayayım dedim ve bende yaptım :) gitsin 40 lı bedenler gelsin 38 ler 36 lar :)
ne güzel mis gibi. geçende köy yumurtası geldi bize fark o kadar belli ki
geçmiş olsun canım. köftenin yanında salata ve yoğurtta yeseydin keşke canım biraz az olmuş sanki
Aynen neyse konuyu kapatalim bu yüzden kurallarda siyaset yasak iki sene once maden faciasında takım birbirine girdi sonuç 4-5uyeyi diskalifiye ettim vs sevdiklerini le siyaset yapmayın sözüne katılmıyorum seviyesizce siyaset yapmayın sözüne imzami atarimgünaydın canım.
Malesef ülkede herşey hergün çok daha kötüye gidiyor. O kadar alıştırdılar ki ölümlere, patlamalara, şehitlere. Malesef o kadar duyarsız bi millet olduk ki. Kendilerinden farklı bi düşünceye tahammülsüz, at gözlüklerini takan bi millet olduk. Heran ölüm, patlama korkusu var ve devlet hiçbi şekilde önlemini alamıyor yada görmezden geliyorlar. Bizse sadece profilleri karartıyoruz.
Allahım ailelerine sabır versin, çok büyük acılar.
Sabah regl oldum yanı hafif hafif basliyor
Kahvaltı
50gr peynir
1yumurta+1beyazi
1dlm ekmek
5zeytin
7cay kaşığı acı sos (ev yapımı)
1/3 muz (kuzeyden kalan mecbur yedim sonra kararıyor yenmiyor)
masalimsii bizdede hayal olarak kaldı valla
Geçen yıl tam ucundan döndük ankaraya bilenler bilir kaşmir göl evlerine aciyorduk son dk vazgeçildi projeler çizildi vs ama siteye dışarıdan müşteri gelme ihtimali olmayınca iptal oldu bizim proje kısmet belki başka zaman
Yok canım annem yapıyor domates sirke acı biber birazda yağ atıyor içinde yağı çok değil zatenafiyet olsun canım. acı sos fazla olmuş gibi sanki ama kalorisi çok mu bilemiyorum. acısoslara bayılıyorumm ben.
yavaş yavaş gidecek ama gidecek canımhayal olarak kalmayacakk
Aynen neyse konuyu kapatalim bu yüzden kurallarda siyaset yasak iki sene once maden faciasında takım birbirine girdi sonuç 4-5uyeyi diskalifiye ettim vs sevdiklerini le siyaset yapmayın sözüne katılmıyorum seviyesizce siyaset yapmayın sözüne imzami atarim
Günaydın
Alıntılara ne oldu bilmiyorum
Kor Sağır bir millet için patlamadan sonra gitti bizim internet bağlantıları kırk saat bekleyecen ki açılacak
Ölü sayısı çok fazla anlaşılan bu kadar yasak geldiğine gore Rabbim ailelerine sabir versin
İzmirde nerede yaşayacaksınız canım? benim kardeşim İzmirde okuyor.
ohh hayaller mis valla canım . Ama ben kendimi İstanbul dışında hiçbiyerde düşünemiyorum ( olursa bi İzmir olur :) ) İstanbula karşı çok farklı bi bağım var. Zamanında Kocaeliye gidip sonrada çok kötü şeyler yaşayıp İstanbula , sevdiklerime dönünce bu şehir bana güven veriyor, ana kucağı gibi :)
ama tarlam olmasını çok isterdim , yani nher nekadar ben bakamasamda taze sebzeler meyveler mis gibi olurdu. mutfakta uğraşmayı çok severim. biz salçayı organik alıyoruz Gaziantepli komşularımız vardı eskiden Antepte yaşıyorlar şimdi her yaz İstanbula gelirken siparişi veriyoruz inanılmaz lezzetli ve çok güzel bi acısı oluyor. ama yoğurt kısmına gelince ben ev yoğurdu hiç yiyemiyorum
benim hayalimde Egede bi sahil kasabasında yaşamak. hatta küçük bi cafe ( ev yemeklerini, atıştırmalıkları herşeyi kendim yaptığım ) açmak. 16 yaşından beri hayalimdir cafe açmak. :)
aynı şekilde hamilelik öncesi üst 36 alt 38diKızlar benim bu diyette 3 haftam ilk iki hafta çok iyiydi bu hafta hiç kilo veremiyorum ;(
74 ile başladım şimdi 69 um
Hevesim kaçar diye korkuyorum
İlk başladığımda çok hevesliydim
İş yerinin lavabosunda bile hareket yapıyodumbiri görseydi deli derdi yani şu sandalye ile yapılan kalça küçültme hareketi varya ayakta yapılıyo ben levabo tezgahından tutup yapıyodum
Bu hafta o kadar azmin yok sabah biraz iş yerinin bahçesinde yürüdüm, dün akşam yine yerde yapılan ebru şallınım kalça hareketlerinden yaptım, ama çok hamım heralde kalçalarım ve üst baçak kısmını ağrıyor ve bir haksizlik var;(
Bu arada benim en büyük sorunum alt tarafta üst beden 38 alt 42_44 arası oluyor
Kızlar benim bu diyette 3 haftam ilk iki hafta çok iyiydi bu hafta hiç kilo veremiyorum ;(
74 ile başladım şimdi 69 um
Hevesim kaçar diye korkuyorum
İlk başladığımda çok hevesliydim
İş yerinin lavabosunda bile hareket yapıyodumbiri görseydi deli derdi yani şu sandalye ile yapılan kalça küçültme hareketi varya ayakta yapılıyo ben levabo tezgahından tutup yapıyodum
Bu hafta o kadar azmin yok sabah biraz iş yerinin bahçesinde yürüdüm, dün akşam yine yerde yapılan ebru şallınım kalça hareketlerinden yaptım, ama çok hamım heralde kalçalarım ve üst baçak kısmını ağrıyor ve bir haksizlik var;(
Bu arada benim en büyük sorunum alt tarafta üst beden 38 alt 42_44 arası oluyor
Gunaydin kizlarr, hepinize hayirli günler dilerim :)
Saldır kaptann :)Abooo yarın tartı günü ve bugün regl oluyorum ilk gün pek olmaz ikinci üçüncü gün yoğun olur en çok maydonoza saldırıyı
Abooo yarın tartı günü ve bugün regl oluyorum ilk gün pek olmaz ikinci üçüncü gün yoğun olur en çok maydonoza saldırıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?