- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Evet canim. Hep duzenli yaparim aslinda ama araya biraz zaman girsin hemen hamliyorum dogal olarak. 15tatili bittikten sonraki gunun sonunda eve bir geldim, yuruyemiyordum. Gunde 50kere kac kat merdiveni inip cikmayi unutmusum tabi. On bes gunde hamlamisim yani.Hamlıktandır canım alışırsın ben ilk başladığımda nabzım çoşuyordu şimdi hızımı arttırsamda nabzım çok artmıyor. Kendine limit belirle düzenli yapnaya calış.
Canim olumlu yonde ise yariyorsak ne mutlu bize :)@erigim veKanguru_ cok gecms olsn canm zor iste dis durunlri kuzularimm kiyamam benm oglumda ayni durumda bi seklde atltcz ins bu arada daha oncede bikac kez yazmstm burdaki herkesten bicok sey ogrenyrz diyet dsnda beslnme dsnda aklma nerden geldi simdi:) surdan..mesela artik ben koly koly fitil kullnmyrm surubu bile gerckten atesi varsa vermye calsyrm tabiki Rabbim zor durumda birakmsn ins ama demk istedgm su cok sey var burada hem faydali hem samimi hem destek...tesekkurler..
0 ne yaptin sen telafisi spor 30dk cezaBugün menüm
Kahvaltım fazla kaçtı iki dilim kepek ekmeği ile reçel bal ne varsa yedim ya uzun zamandır tatlı yemiyorum dayanamıyorum artık canım çikolata istiyor
Öğlen Ispanak Yemeği bir dilim k. Ekmek,yogurt
Akşam salata, yoğurt çorbası 1 dilim kepek ekmegi
Ara lar
Çilek
Muz
90 dkk spor saeece 1 catal kek ve patates salatasina mi denkk yuuuuhhh 60 dkk si yediklerime gitse 30 dkk depodan yakmisimdir ya oyle dme :))
Yarin telafi edersin sen sende o kapasite var :),bugun spor yapamadim kuzey cok mizmizdi banyoda yapinca iyice acildi uykusu yeni uyuttuk zorlayarin telafi ederim insallah
Kaptanımız ceza olan sporumu yaptım ama dakika tutmadımCanim olumlu yonde ise yariyorsak ne mutlu bize :)
0 ne yaptin sen telafisi spor 30dk ceza
90 dkk spor saeece 1 catal kek ve patates salatasina mi denkk yuuuuhhh 60 dkk si yediklerime gitse 30 dkk depodan yakmisimdir ya oyle dme :))
Yarin telafi edersin sen sende o kapasite var :)
Gencler derken senin yas kac cnmKaptanımız ceza olan sporumu yaptım ama dakika tutmadım
Öldüm bittimçok hamım ya çok halsizim bu gün genel olarak zaten resmen kendimi sürüklüyorum
Maşallah gençler çok azimli
Ben yemedim o ekmegi kaptanim :) bizim eve tam bugdaydan baska ekmek de almiyorum zaten. Diyet yapiyor olayim olmayayim. Beyaz ekmegin tadini hic sevmiyorum. Kof kof oluyorLezzetliCipetpet tam bugdasy cavdar cekirderkli vs cesit ekmek olabilir ama o ekmek olmaz valla olmaz
Bende daha bebek yokken esim spor yapma diyor. Bebegi de yakinda olmasa da dusunuyoruz. Bu kilonun ustune hamilelik kilosu filan alsam... Hepten yandim yaniEsime diyorum cok oyalandim zayiflamam sart cvp: acele etme cocuk buyusun emiyo ac kalir
Boyle boyle ablamin oglu 8 yasinda
Bende daha bebek yokken esim spor yapma diyor. Bebegi de yakinda olmasa da dusunuyoruz. Bu kilonun ustune hamilelik kilosu filan alsam... Hepten yandim yani
Gecen dedim esime "ben kilo vermezsem hamile kalmam da baya zorlasacak" pcos var bende. "O zaman izin veririm, kilo vermene. Kalk spor yap hadi' dedi
Esime diyorum cok oyalandim zayiflamam sart cvp: acele etme cocuk buyusun emiyo ac kalir
Boyle boyle ablamin oglu 8 yasinda
Evet canim. Benim de hafif duzeyde suan. Kilo vermek cok onemli, dogru soyluyorsun...Canim PCO varsa siddetlevkilo vermenin tavsiye ederim. Bende de adetlerin düzenlice olsa PCO var hafif düzeyde. Belki benim hamile kalmamda kilo vermem etkili olmuştur. Zaten Dr da kilo vermemiş tavsiye etmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?