Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hamlıktandır canım alışırsın ben ilk başladığımda nabzım çoşuyordu şimdi hızımı arttırsamda nabzım çok artmıyor. Kendine limit belirle düzenli yapnaya calış.
Evet canim. Hep duzenli yaparim aslinda ama araya biraz zaman girsin hemen hamliyorum dogal olarak. 15tatili bittikten sonraki gunun sonunda eve bir geldim, yuruyemiyordum. Gunde 50kere kac kat merdiveni inip cikmayi unutmusum tabi. On bes gunde hamlamisim yani.

Canim olumlu yonde ise yariyorsak ne mutlu bize :)
0 ne yaptin sen telafisi spor 30dk ceza

,bugun spor yapamadim kuzey cok mizmizdi banyoda yapinca iyice acildi uykusu yeni uyuttuk zorla yarin telafi ederim insallah

Sabah
2yumurtadan omlet
60g peynir
1/2 ,galeta

Ara
Kahve

Ogle
Brokoli 1dlm ekmek

Ara
1elma

Aksam
1kase yayla corbasi
2yk makarna
200g et sote
1kase yogurt

Su:2lt spor:yok

Canim olumlu yonde ise yariyorsak ne mutlu bize :)
0 ne yaptin sen telafisi spor 30dk ceza
Kaptanımız ceza olan sporumu yaptım ama dakika tutmadım
Öldüm bittim çok hamım ya çok halsizim bu gün genel olarak zaten resmen kendimi sürüklüyorum
Maşallah gençler çok azimli

Kaptanımız ceza olan sporumu yaptım ama dakika tutmadım
Öldüm bittim çok hamım ya çok halsizim bu gün genel olarak zaten resmen kendimi sürüklüyorum
Maşallah gençler çok azimli
Gencler derken senin yas kac cnm

Esime diyorum cok oyalandim zayiflamam sart cvp: acele etme cocuk buyusun emiyo ac kalir
Boyle boyle ablamin oglu 8 yasinda
Bende daha bebek yokken esim spor yapma diyor. Bebegi de yakinda olmasa da dusunuyoruz. Bu kilonun ustune hamilelik kilosu filan alsam... Hepten yandim yani
Gecen dedim esime "ben kilo vermezsem hamile kalmam da baya zorlasacak" pcos var bende. "O zaman izin veririm, kilo vermene. Kalk spor yap hadi' dedi

Bugünkü menumu yazqyim Kizlar,

Kahvalti; 1 haslanmis yumurta, yeşillik, 2 KK peynir, 8-9 zeytin, 3 dilim ekmek, 1 TK pekmez, 2 yk domates soslu sucuk

Öğlen; 1 dilim ekmek, 3 köfte, 1 bardak kefir, peynir

Ara: türk kahvesi

Aksam, 1 kepce çorba, 4 yk barbunya, 3 yk yoğurtlu közlenmiş biber, 2 yk et kavurma, yarim dilim ekmek

Ara: cay, 1 küçük dilim pudingli pasta, yarim portakal

Canim PCO varsa siddetlevkilo vermenin tavsiye ederim. Bende de adetlerin düzenlice olsa PCO var hafif düzeyde. Belki benim hamile kalmamda kilo vermem etkili olmuştur. Zaten Dr da kilo vermemiş tavsiye etmişti.

Bu aksam yemeğe misafirliğe gittik. Ama aksami iyi atlqttim. Pilav falan yemedim. Masaallah takimimizin sporlari havada ucusuyor. Boyle giderse bu hafta 1. Oluruz inş.

Canim PCO varsa siddetlevkilo vermenin tavsiye ederim. Bende de adetlerin düzenlice olsa PCO var hafif düzeyde. Belki benim hamile kalmamda kilo vermem etkili olmuştur. Zaten Dr da kilo vermemiş tavsiye etmişti.
Evet canim. Benim de hafif duzeyde suan. Kilo vermek cok onemli, dogru soyluyorsun...

İyi geceler kızlar, bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:1 muz
Öğlen:1 kepçe mercimek çorbası, 100 gr kıyma ile yapılmış kuru biber ve domatesli kavurma
Ara: 1 portakal, 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar, 1 kase yoğurt
Ara: 6 çiğ fındık, 1 dlm ayva

Bu akşam 39,5 ateşi gördük, iki kere şurup verdim ikisini de kustu, içmemek için okadar zorluyor ki kendini, şurup mideye gitmeden öğürüp kusuyor eşek sıpası en sonunda fitili totoya yedi mecburen
11 gibi uyumuştu şimdi uyandı, kucakta durmak istiyo sürekli bırakınca çığlığı basıyor.
Sizinkiler Nasıl oldu , inşallah hafif atlatır onlar.
Gece uyanık kalmak en kötüsü, yoksa hastalık geçecek gidecek biliyorum da uykuya direnmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…