- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
250 kalori civari 95 gram sabah bunu sade yedim öglen normal ekmekKaç gram bu ekmek bir öğünde hepsinimi yiyorsun
Pekmezli falanda kolorisi yüksek dir
Ben yaptimm :) ama azicikkKimsr spor yapmadimi bugun ya yazsanizaaa :))
Olsun hic yapmamakdan iyidir :))Ben yaptimm :) ama azicikk25dk pilates yapm sadece. Esim evdeyken spor yapmami istemiyor hic...
Nasil 250 kalori oluyor ki pastane ekmegi? Bir yanlis olmasin canim...250 kalori civari 95 gram sabah bunu sade yedim öglen normal ekmek
Kizlar spor yapan varsa uatteki msjimi alintilasin QUOTE yazan yerleri silsin kendini listeye eklesin. Cuma gunu birinciyo secocez
Ohooo yurumeleri saysak ben evin icnde 5 km yuriyormdur gun boyu :) olsun dun de ben seni gecmistim :))Tatlım sırf seni geçmek için spor bittikten sonra 5 koşu badına cıktım
Alışveriş merkezindeki yürümelerimi saymıyorum bile
Baskabiyerede not al cuma gunu toplu yazarizTatlım sırf seni geçmek için spor bittikten sonra 5 koşu badına cıktım
Alışveriş merkezindeki yürümelerimi saymıyorum bile
Ohooo yurumeleri saysak ben evin icnde 5 km yuriyormdur gun boyu :) olsun dun de ben seni gecmistim :))
Baskabiyerede not al cuma gunu toplu yazariz
Ben yarin yapamayabilirim evde olmazsam gec fln gelirsemYok yok yürümeleri saymıyorum ben. :)
Yarın sabah saat 8 de spora gideceğim.
Dünkü farkı da hesap eder farkı acarım. Ben zaten kazanamam. Regl olunca hoplayıp zıplayamam kazaya mahal vermeyelim
Canim ben 20 dkk sabah yaptim 70 dkk yi aksam yaptim sende gun icine yayabilirsin leslie cok fazla yprmuyo ztnKizlar tebrik ederim, supersiniz... 90-95dk spor nedir ya harikasinizz
ben bu gidisle asla birinci olamam herhalde. 60dkda pertim cikiyor
Sabah
2 yumurtayla omlet
1 fincan yesilcay
2cdilim ekmek
Ogle 16.00
3 yk patates salatasi
1 sarma
1 catal kek
ara
nescafe
simdiden tyrk kahvesi ve 2 kuru kayisi yiyorum
2 lt su
85 dk spor
Kizlar tebrik ederim, supersiniz... 90-95dk spor nedir ya harikasinizz
ben bu gidisle asla birinci olamam herhalde. 60dkda pertim cikiyor
Misafirlikdeydim bugun ya o yuzden oyle oldu aksam acikmadim nescafe fln icinceKızz naptın sen öğlen neler yemişssin hani akşam yemeği nerede,?,
Hamlıktandır canım alışırsın ben ilk başladığımda nabzım çoşuyordu şimdi hızımı arttırsamda nabzım çok artmıyor. Kendine limit belirle düzenli yapnaya calış.
Haklisin canim. Deneyeyim insallahCanim ben 20 dkk sabah yaptim 70 dkk yi aksam yaptim sende gun icine yayabilirsin leslie cok fazla yprmuyo ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?