Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim ve Kanguru_ cok gecms olsn canm zor iste dis durunlri kuzularimm kiyamam benm oglumda ayni durumda bi seklde atltcz ins bu arada daha oncede bikac kez yazmstm burdaki herkesten bicok sey ogrenyrz diyet dsnda beslnme dsnda aklma nerden geldi simdi:) surdan..mesela artik ben koly koly fitil kullnmyrm surubu bile gerckten atesi varsa vermye calsyrm tabiki Rabbim zor durumda birakmsn ins ama demk istedgm su cok sey var burada hem faydali hem samimi hem destek...tesekkurler..

Bugün menüm
Kahvaltım fazla kaçtı iki dilim kepek ekmeği ile reçel bal ne varsa yedim ya uzun zamandır tatlı yemiyorum dayanamıyorum artık canım çikolata istiyor
Öğlen Ispanak Yemeği bir dilim k. Ekmek,yogurt
Akşam salata, yoğurt çorbası 1 dilim kepek ekmegi
Ara lar
Çilek
Muz

Kizlar ben daha spor yapamadim. Sporla ilgili bir sorum olacak size. Simit bolgesi ve sirtimdan muzdaribim... Tabi 90kilolarda oldugum gibi degilim ama en zor oradan kilo veriyor, iki kilo alsam hemen simit bolgesine aliyorum. Insulin direnci hastasiyim, ondan kaynaklaniyor dedi doktor.
Var mi bu bolgeye ozel tavsiye edebileceginiz egzersizler? Benim bildigim birkac tane var ama yeni bir seyler daha ogrensem cok iyi olacak.

Cikolatadansa bal daha masumdur canim. Benim de cok cikolata cekiyor canim en zor sey cikolatasizlik benim icin..

Hayirli aksamlar :)
Bugün isteydim 8 saat ayakta yürüyüp kosusturuyordum 20.000 adimdan daha fazla adim attim
Yemek olarakta
Sabah: bir ekmek gibi birsey almanlarin simiti size resmini atacagim birazdan
Öglen: 1 ekmek bide bir yemek kasigi kadar belkide daha az recel sürdüm icine ekmek kepekliydi yanliz ücerinde cekirdekler vardi sadesi yoktu
Aksam: 1 yk manti, 1 yk yesil fasülye ve bir kase salata icinde tavuk izgara vardi 6-7 tane kücük küp parcalar halinde
Bu gece uyumak yok bana ders calismam lazim cok acikirsam süt veya kahve icebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…