Bende tebrik ederim çok başarılı yeni rakibemsiniz@flue_13 sen kazandin canım tebrik ederim bu hafta benim ama
Herşey üst üste geliyor
Vereceğim eminim.sıkma kendini, haftaya daha çok verirsin canım merak etme
bu arada bence üsküdarda buluşalım tatlım :) kadıköyde olay olma ihtimali çok yüksek , Üsküdar hem daha sakin daha huzurlu :))
aynen canım takipçi sayısı arttıkça benim kaçamak azaldı spor arttı@katre-i dem canım bence 1 kg güzel bi başarı :) instagram hesabının motiveni arttırtığı düşüncesindeyim :) beğendiğin şeylere bakıp sayende menü çeşitleri öğreniyorum
Bencede canını sıkma strese girdikçe kilo vermek yavaşlıyor ama diyetisyene gitmeni tavsiye ederim işler daha kolaylaşır, motiven artar, birikimin artarsıkma kendini, haftaya daha çok verirsin canım merak etme
bu arada bence üsküdarda buluşalım tatlım :) kadıköyde olay olma ihtimali çok yüksek , Üsküdar hem daha sakin daha huzurlu :))
@The Queen canım karar vermen lazım spor + diyetisyen menüsü bence sporunu yap eski menüleri bu uygula eminim çok güzel sonuç olacak
Aslında insan vücudunu iyi biliyor kendim için diyorum 3gun dikkat edip 4gun yesem 500g 6gun yeyip 1gun dikkat etsem sabit hem regl hem yemissem artı hafta boyu dikkat etmissem bir kg gidiyorKaptan aslında diyetisyen menüsünü uyguluyorum temelde. Nesfitli menü uygulayayım değişiklik olsun bünyem alışmasın diye bu hafta böyle yaptım ama bilmiyorum. Birebir diyetisyen menüsünden farklı değil. Çok ne söyleyebilirim. Çorba + yemek olan yada hafta 1,2 kere salataya koyduğum 1 yk kısır dışında neredeyse birebir gidiyorum.
spordan vazgeçemem sarkmak istemiyorum.
Sadece diyetisyen menüsü uygulayıp spor yaparsam çok fena oluyorum. Bilemedim
Aslında insan vücudunu iyi biliyor kendim için diyorum 3gun dikkat edip 4gun yesem 500g 6gun yeyip 1gun dikkat etsem sabit hem regl hem yemissem artı hafta boyu dikkat etmissem bir kg gidiyor
Vücudunu biliyorsun sıkma canını haftaya gider fazlasıyla
Arkadaslar herkese gunaydin
sesimi duyan gelmişGunaydin kizlar,oncelikle ozur diliyorum.yazamadim ve haber veremedim.ama telafisiyle geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?