- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
günaydın kızlarr
dünkü menüm;
sabah: sandviç
öğlen: havuç çorbası, muz
ara: limonlu eti form
akşam:kuru fasulye, yoğurt
kaçamak: akşam tane ekler yedim. Reglim gecikti bana heyheyler geldi kendimi ekler yerken buldum
Günaydın kızlar. Bir heyacan tartıya cıktım. İçimden dua ettim 100 ün altını göreyim diye. Bir de ne göreyim400 gr fazla cıktım. Ben anlamadım ne saçma vücudum var benim. sporsuz diyet yapmak istemiyorum. ne güzel omuzlarım yükseldi belim inceldi bacaklarım şekle girdi ama yok yine tartı bana gülmüyor. Off iki ay olacak buradayım bir cacık oldugu yok
tatlım alerjinden dolayı vücudun ödem toplamış olabilir mi? çünkü bende hemen yüzüm gözüm şişiyor ödem topluyorum.
Bi hafta eksilince sonra arti oluyo di mi
Adet dönemi de giriyo dengeler alt üst oluyor
Biz hemen olsun istiyoruz ama daha sağlıklı değil mi yavaş yavaş vücut alışa alışa inelim kalıcı olsun
2 aydır sürünerek kilo veriyorum. Çok dengesiz.En azından 46 beden büyük gelsin istiyorum şu aşamada. Kapanma niyetim var dolabımı komple değiştireceğim kıyafetlere boşa para harcamak istemiyorum
Kafan karistiysa 5 10 dakka sonra bi kere daha tartilne çıkarsa bahtına bence :)Kizlar tartida bi 69.9 ciktim, bi 69.6 ciktim. Simdi ben hangisini baz alayim bilmiyorum... 69.9 diyecegim sanirim...
4-5 kere ciktim zaten de bi birini diyor bi birini.Kafan karistiysa 5 10 dakka sonra bi kere daha tartilne çıkarsa bahtına bence :)
Alerjik bünyen varsa belki de bazı besinler sana kilo yapıyordur. Besin testleri var ya onu mu denesen acaba. Yada bi besin grubunu birlikte alınca sana ters etki ediyodur. Gerçi daha önce kilo verdim demiştin di mi?
Ümitsizliğe kapılma sadece süreci kolaylaştırmak adına bir uzmana ihtiyacın olabilir
@The Queen bir de şu çörek otu yağı mı suyu mu bişey var ya
Arkadaşım onu kullandı 38 39 yaşlarında
Ciddi kilo verdi. Kan basıncını mi şekeri mi bilmiyombişeyler duzenliyormus şeker ihtiyacını ortadan kaldiriyormus
Geçen sene şahit olmuştum 8 kilo filan vermişti aradan uzun zaman geçti görmemiştim iyice zayiflamis
Hep söylüyordu bunun faydasını gördüm diye
Annemde öyle dedi.Bütün gece uyuyamadım zaten
4-5 kere ciktim zaten de bi birini diyor bi birini.Simdi servisteyim, ise gidiyorum. 69,9u baz aldim. Sonra haftaya uzulmeyeyim dedim
Bende aynı fikirdeyim diyetisyene gidersen olaya daha profosyonel yaklaşırsınAlerjik bünyen varsa belki de bazı besinler sana kilo yapıyordur. Besin testleri var ya onu mu denesen acaba. Yada bi besin grubunu birlikte alınca sana ters etki ediyodur. Gerçi daha önce kilo verdim demiştin di mi?
Ümitsizliğe kapılma sadece süreci kolaylaştırmak adına bir uzmana ihtiyacın olabilir
Ooo 1 kg sen de çok güzel vermissinflue_13 sen kazandin canım tebrik ederim bu hafta benim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?