- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
yedikçe tetikliyor karatay boşuna demiyor şeker eroyin diyeaynennn ya sorma pazartesi misafir gelmişti. daha bugune kadar o şekerli şeylerin etkisi vardı bende. durmadan canım çekti(yemedim tabi) insanın damagı bir alıştımı fena oluyor. o yuzden tarçınlı süte devam
inşallah canım kimse isyan etmiyor mu ne o öyleiş yemekleri konusuna da el attım bugün. yemek demeye bin şahit ister resmen öğlen işkencesi. hem 1 yemek kaşığı ana yemek veriyor hem de buz gibi. insallah yapan kişi değişecek ama umarım tez vakitte olur
Oyy kıyamamcanım sana bişey sorucam. benim 4.5 yaşında bi yeğenim var ve arka dişleri çürümüş. gece bikaç kez uyanmış dişim acıyor diye. ne yapabiliriz?
Evet şu çiçekler bi meyveye dönse biz de bir nebze rahatlarız. Sağol canım, senin mezuniyetini de kutlayacağız inşallah hep birlikteAçılacak biraz farklılık yap. :) yeme şeklini vs
Bu hafta hava hep açık çiçekler ağaçlar yeşermeye başladı. kaç gündür genzim yanıyor çok fena çarpacak beni
OOoooooooooooo harika
Tebrik ederim canım.
Hedefim 55yapıyorum kahvenin yanında 5g bitter yedim tarttım mı evet
ohh ohh o fırlayanlarda gitsin
nesfit canım telden yazınca mescit olmuş
uff işyerinin patlıcan menüleri hiç özlemedim ama çalışmayı özledim ama oğlumuda bırakıp çalışamam
namaz kılarken bile gelmiş aç diyor memememmm diyor
süper
dursun dursun
hahahhaa
benimkide bugun 1/2 saatte bir kalkıyor kalkınca yakalarsam yatırıyorum emerken tekrar dalıyor
olmaz olamaz kocana inat etmiycem mezun seni aramızdaki yasak aşk devam etmeli
hedefin 56 ydı dimi canım
inşallah bu yeşermenin peşine kar yada don olmaz hem üretciye yazık hemde meyve sebze olmuyor olanında fiyatı tavan yapıyor
Tebrikler:) darısı başımıza
yapacağım hemde hemenşaka biryana bakıyorum yanında biri varken çok güzel oynuyor çok mutlu olursa emmeyi bırakınca korunmayı bırakacağım verirse rabbim kısmet
dırdır kotası mı? çok değil benim koca hemen tamam hayatım sen haklısın ben haksızım deyip kaçıyor kavga edip barşmasını çok severim piskopatmıyım ne
Tebrikler simdiden canimhayirli olsun
herkes isyanda:) aşçı bulamıyoz. bi de kadına ayıp olur diye. ama çekilcek gibi değil bastırdım bugun biraz :) bakalım ne olcak. yarın bi soruştururuminşallah canım kimse isyan etmiyor mu ne o öyle
şeker orucu nasıl yapılıyor tam olarak ? karbonhidratların hangileri yasak ekmek patates falan dahil mi14 martta şekerorucuna başlıyorum 40 gün bakalım inşallah başaracağım bu defa destek çok
karatay tarzı genelde
sağol canımm, diş hekimi başka bi arkadaşa daha sordum o da senin söylediklerinin aynısını söyledi. bende ablama söyledim. pedodontist bakıp götürecek.Oyy kıyamamgece ağrı yapmaya başladıysa çürüğü baya derin demektir, bir an önce diş hekimine götürürseniz iyi olur. Dolgu ile kurtarabilir yada çok ilerledi ise kanal tedavisi yapılır. Eğer çekelim falan derse sakın izin vermesinler çünkü yaşı çok küçük ve şimdi çekilirse daimi dişler gelene kadar ağız yapısı bozulabilir. Gerekirse pedodontiste götürüp tedavi ettirsinler. Çok geçmiş olsun
Evet şu çiçekler bi meyveye dönse biz de bir nebze rahatlarız. Sağol canım, senin mezuniyetini de kutlayacağız inşallah hep birlikte
Hedefim 55
Başlangıç 64
64-55=9
9*0,8=7,2
Bugün gerçekten çok kötüydü sonra kuru kayısı yedim bitane o iyi geldi dikkatli olmak lazım insan bazen yedikçe yiyesi geliyor çok sinir bozucutatlı yedikçe peşinden yine tatlı ister ani bir kan şekeri yükselir ve aniden düşer bu sebepten tekrar tatlı istersin unutma kuru meyve süt yada yaş meyveye tarçın atıp kes isteğini ayrıca biliyormusun tatlı isteğini karşılamazsan 20 dk içerisinde kaybolduğu ortaya çıkmış araştırmalara göre
Yoğurt mayalamıştım açmaya diye kalktım bi takıma bakayım dedim, aaaabir de ne göreyim, alıntı yapıp yazdığım şeylerin yarısı silinmiş, alıntılar görünüyor yazdıklarım uçmuş. gulhan_41 , @frifri size de çok teşekkür ederim darısı başınıza arkadaşlar.
Mezun olsam da takımdan kopmaya hiç niyetim yok ona göre, hepinizin mezuniyetini görmeden bana rahat yok. Geceleri gizli gizli de olsa girip yazdıklarınızı okurum, kim napmış merakımdan çatlarım yoksa.
@katre-i dem mezuniyet yazısı için kaç gün sürem var, bi de harf sayısı falan kısıtlı mı ona göre yazayım sonra düzeltmeye uğraşmayalım. Ayy heyecan yaptım şimdi
bu hafta benim de yüzüm gülmedi. umutlar haftaya. uzun bir süreç olacakGünaydın kızlar. Bir heyacan tartıya cıktım. İçimden dua ettim 100 ün altını göreyim diye. Bir de ne göreyim400 gr fazla cıktım. Ben anlamadım ne saçma vücudum var benim. sporsuz diyet yapmak istemiyorum. ne güzel omuzlarım yükseldi belim inceldi bacaklarım şekle girdi ama yok yine tartı bana gülmüyor. Off iki ay olacak buradayım bir cacık oldugu yok
Bi hafta eksilince sonra arti oluyo di miGünaydın kızlar. Bir heyacan tartıya cıktım. İçimden dua ettim 100 ün altını göreyim diye. Bir de ne göreyim400 gr fazla cıktım. Ben anlamadım ne saçma vücudum var benim. sporsuz diyet yapmak istemiyorum. ne güzel omuzlarım yükseldi belim inceldi bacaklarım şekle girdi ama yok yine tartı bana gülmüyor. Off iki ay olacak buradayım bir cacık oldugu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?