Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yağlı suda haşlayarak nasıl yapıyorsun? tarif verebilir misin canım? bende sırf kızartma yapmamak için aylardır karnıyarık, oturtma falan yapmıyorumm
Makarna haşlar gibi bolca suyu kaynatıp içine iki kaşık zeytinyağı ve tuz atıyorum. Çizgili soyulmuş patlıcanları içine atıp azıcık yumuşayana kadar pişiriyorum. Bu teknikle karnıyarık, İslim kebabı yapıp kızartma diye eşime yutturuyorum, hem o Mutlu oluyor hem de ben :))))

İyi geceler sevgili arkadaşlarım
Bugün yaramazlık oldu biraz Özür dileyerekten
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir
Öğle Kaşarlı tost
Aksam 1 dilim kek 1 kaşık patates salatası 2 parmak kadar börek

Kaptanım yarın samsuna gidiyorum biliyosunuz cmt döncem
2 günlük izin istiyorum

Kizlar ben de yazayim menumu. Spor da yaptim bugun cok sukur, kaslarimi rahatlattim sonra guzel bi ter attim.

Sabah: tb ekmegine tost, bol domates ve salatalik
Ogle: 3yk kuru fasulye, kornison tursu, 1 mandalina
Ara: turk kahvesi yaninda bir parca cikolata yedim
Aksam: 100gr tavuk, tb ekmegi, bol domates ve salatalik
1 saat kadar da spor yaptim kizlar.

süpermişşş,yarın deneyeyim bende )

tartı öncesi olmamış canımm

ohhhh iyi yapmışsın süperr

akşam ara öğünde tek süt içerim demiştim ama
1 portakol ve kuru meyve yedim biraz
hasta oldum bugün tatlı istegini öyle bastırdım artık :/
süperr

Menümün son hali;

sabah kalkınca büyük bardak limonlu su,

kahvaltım; 1 domates, 1 salata, 7 zeytin, 1 kk peynir, 2 parça kaşar, 3 dilim ekmek, 2 tane yağda sucuklu yumurta, 1 bardak süt

ara; 1 tane dondurma (dışarı çıkmıştım. görünce canım istedi)

akşam; 1 tane gözleme, domates, salata, 9-10 zeytin, 1/2 kk peynir, 2 ufak parça kaşar, şekersiz çay.

ara; bebek görmeye gittik, 1 bardak nescafe ve 3 çatal revani

ara; büyük bardak sıcak suya 6 tane kuru kayısı kaynattım onu yedim, kabızlık için.

su; 2lt

Günaydın sevgili arkadaşlarım
Bugun erkenciyimyollarda unutursam giremezsem yazayım hemen
Kilom 61.4
Günaydın. aynen ben de erkenciyim bugun
kilom 79 çıktı yani 1 kilo fazlayım gecen haftaya gore.
ben kilo veremiyorum artık ya bünyemi diyetlerle dengesiz beslenmeyle yıprattım yıllardır
napıcam bilmiyorum çaresizlik hissediyorum
yemek yapmaktan da yemekten de hoşlanmıyorum yaptıgım yemegi çöpe döküyorum hep hazır şeylere yönelimim var

Menümün gidişatı

Sabah
2 dilim k.ekmek
Yumurta
1 kk peynir

Ara yok

Uyumuşum

Uyandım ara 1 muz

Öğle: ( az önce)
1 avuç içi kadar ızgara et
1 kase tarhana çorbası

öğleni akşam niyetine mi yedin canım :) bence güzel menün

çok mantıklı ben çok severim karnıyarığı , böyle yaparım artık :)

güzel canım

afiyet olsun tatlım

canım kilo vermek istiyorsan kesinlikle düşünce yapını değiştirmen lazım. Ben ev yemeği hiç yemeyen biriydim ama düşündüm ve aslında benim için yararlı olanın ev yemekleri, sebzeler olduğunu farkettim ondan sonrada seve seve yiyorum, çok önyargılı yaklaşmışım yıllarca.

***10. TAKIM 457.ETAP***

erigim(75/74.2/0.8/%1.07)
hira1994( 58///%)
The Queen(103.3/100.9/2.4/%2.32)

La_vinya(55.1///%)
flue_13(61.8/61.4/0.4/%0.65)

frifri(69,9///%)sabut
METENOL(67.8///%)

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

gulhan_41(77,9/79/-1.1/%-1.41 ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
breeze3547(67.4///%) yeni üye giriş kilosu:68,5 hedef kilosu: giriş tarihi :6/3/16

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar kuzey çok kustu gece boyu kim bildirdi okuyamadim bi eklermisiniz yardımcılar gelcem yine

kaptanişkommm :) ne güzel kilo vermişsin böyle ,maşallah.

Gunaydinn kizlarrr naslsnz kaptanim cook cok gecms olsun usuttu kuzucuk heralde kilo veren veremeyen herkese tebrikler iradenzden dolayi .kaptanim @katre-i dem ve yardimcilariiii kimyager1508 masalimsii bi sorum olacak izin donusu icin ayrildgm kiloyla ayni kiloda olablyrmuyum yoksa altnami dusms olmaliyim?

ayrıldığın kiloda olabiliyorsun diye biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…