- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
geçmiş olsun canımm. nasıl oldun?
çocuk olunca zor değilmiiii, gözüm korktu vallahimenülerin güzel gidiyor canımm
aynen canımm, basenlere en iyisi yürüyüşmüş, diyeti mutlaka sporla destelemek gerekliymiş.
canım tahmini 1200'ü aşmaz. gayet güzel.
süpersinnnnnnn
yok yok etkilemezzz
canım geçiştirmelik olmuş hep ama tek yaşamanın dezavantajı maalesef. akşam çorba, tavuki köfte falan yesen hem daha sağlıklı olur.
arada bende de oluyor. yazılar falan gidiyor. canım benim et ile aram çok iyi değil. ama yemeye dikkat ediyorum tabiki de. ekmeğide sabah kahvaltıda kısmadan yiyorum 3 bazen 4 dilim. ama kahvaltı sağlam olunca gün içinde acıkmıyorum. zaten geç kahvaltı yapıyorum ya ara da yapınca akşam hafif geçiyor gibi.
süperrrr
waffle olmamış ama akşam dengelemişsin canımm. artık yarın listede olacak mısın?
oyyy oyyy çok geçmiş olsun canımmm
bol bol dinlen canımm. geçmiş olsun.
canım kahvaltı etme şansın yok mu? en azından peynirli sandiviç falan hazırlasan. böyle elmalarla geçiştirme.
geçmiş olsun canımm. nasıl oldun?
aynen canımm, basenlere en iyisi yürüyüşmüş, diyeti mutlaka sporla destelemek gerekliymiş.
süpersinnnnnnn
yok yok etkilemezzz
canım geçiştirmelik olmuş hep ama tek yaşamanın dezavantajı maalesef. akşam çorba, tavuki köfte falan yesen hem daha sağlıklı olur.
arada bende de oluyor. yazılar falan gidiyor. canım benim et ile aram çok iyi değil. ama yemeye dikkat ediyorum tabiki de. ekmeğide sabah kahvaltıda kısmadan yiyorum 3 bazen 4 dilim. ama kahvaltı sağlam olunca gün içinde acıkmıyorum. zaten geç kahvaltı yapıyorum ya ara da yapınca akşam hafif geçiyor gibi.
süperrrr
waffle olmamış ama akşam dengelemişsin canımm. artık yarın listede olacak mısın?
canım kahvaltı etme şansın yok mu? en azından peynirli sandiviç falan hazırlasan. böyle elmalarla geçiştirme.
selam kızlarrrrrr
dünkü menüm;
sabah kalkınca 2 bardak limonlu su,
kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, domates, kaşarlı tost , 1 bardak süt
ara; 1 büyük bardak kefir, 2 ceviz, 2 hurma
akşam; 1 kase tavuk suyuna şehriyeli çorba, 4-5 kaşık beşamel soslu fırında ıspanak, 3 yemek kaşığı tavuk sote, 2 lokma ekmek
ara; çay ve 1 tane elmalı tlısı
su; 2 lt limonlu su
bugünkü kahvaltım; 1 domates, 1 salata, 7 zeytin, 1 kk peynir, 2 parça kaşar, 3 dilim ekmek, 2 tane yağda sucuklu yumurta, 1 bardak süt
canım omuzlarına şal falan alsan sıcak tutar. yok canım yaaaa hiç aşermedim şimdiye kadar , kocamı gece kaldırıp ben şunu istiyorum diyemedimDün arkadaşıma masaj yaptırdım iyi geldi canım ama yine başladı ya şirkette bi yerden soğuk geliyor anlamadım direk omuzlarımı etkiliyor.
selam canım
bence güzel bi menü :) hiç aşermen olmadı mı tatlım :)
afiyet olsun canım
evet canım kahvaltıyı atlama,öğlende yemekhane de yersen akşam hafif geçse de sıkıntı olmaz. ama beslenme dikkat et ki sağlığın etkilenmesincanım evet bugünlerde hiç birşey hazırlayasım gelmiyor sadece beni tutacak birkaç bir şey yiyorum evde..öğle yemeği yemekhaneden ldugu için bir o öğün besleyici gidiyor..eskiden iyi kahvaltı yapardım aslında tekrar dönmem gerekiyor o zamanlara
tamam canım teşekkürler daha dikkatli olayım bundan sonraevet canım kahvaltıyı atlama,öğlende yemekhane de yersen akşam hafif geçse de sıkıntı olmaz. ama beslenme dikkat et ki sağlığın etkilenmesin
Aynenmeraba arkadaşlar, bugün internetimde sorun vardı siteye bağlanamadm bi türlü, saat 3 gibi bi bağlandım onda da yazdığım şeyleri gönderemeden kapandı, altyapı çalışması mı ne varsa bi uyuzluk var anlamadım
kimyager1508 karnemi paylaştığın için çok teşekkür ederim çok Mutlu oldum, karneme layık olmaya çalışacağım, arada küçük ödüllerim olsa da çok dikkat edip kilo almamaya gayret edeceğim. Canım senin kilon gayet iyi gidiyor, ekmeği çok tükettiğinden şikayetçisin ya belki proteini artırsan daha mı iyi olur diye düşündüm. Yiyebiliyorsan yumurtayı 3 e çıkarabilirsin yada hem öğlen hem akşam yemeklerinde bol proteinli şeyler tüket artık Bebek hızlı kilo aldığı için doymaman çok normal.
Süper menü bir sen bir masalımsı bide kimyager mezun ama dikkat etmeye devamBugünkü menüm
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 tk pekmez, 1/2 dlm ekmek
Ara:1 portakal, 1 çb süt
Öğlen: 1 kepçe yayla çorbası, 5 kaşık karnabahar yemeği
Ara: 1 avuç kuru üzüm ve dut kurusu, 6-7 fındık
Akşam: 1 kase şehriyeli tavuklu çorba, 5 kaşık mantar sote, salata
Ara: 1 sb yoğurt
Su: 3 litre
hem börek hem waffle diyetisyen kontrollü ne zamanGunaydinnn dun menumu yazamadim
Sabah
1 haslnms yymurta
Az peynir
Domates
2 dilim cavdar ekmek
Ara
1 elma
1 activia
Ogle
Yayla corba
Yarim dilm gul boregi((
Cok kotu bi sey yaptm bi anda((((((((
1 tane waffle yedim aslnda cok buyuk geldi ama btrdim((((
Aksam
Ton balikli salata ve meyveli yogurt
Su
2.5 lt gbi
1 saate yakin yuruyus
Afiyet olsun guzelgünaydın kızlar.
şu sıralar biraz çok yoğun geçtii bartından misafirler falan gelmişti tabi hergün biri davet edince ister istemez kaçamaklarım oldu ve tartıda artı çıktım sabah. Şu saatten itibaren sıkı bi diyet yapacağım, kaçamak olmayacak hatta bugün çorba, yoğurt, salata olarak beslenmeyi düşünüyorum. Çok huzursuz oldum çünküumarım tekrar eksiye geçerim
bugünkü menüm böyle şekillenecek ve hiç kaçamak olmayacak!!!
sabah: tb ekmeğine sandviçimi yedim.
öğlen de tavuk suyu çorba, salata, yoğurt
arada kivi yiyeceğim
akşamda mercimek çorba, yoğurt salata olcak
Geçmiş olsun cnm dikkat etKizlar ben de dun yazamayanlardanim. Soguklar hepimizi hasta etti sanirim.
Benim de fibromiyaljim var. Ilaci da yok ki meretin... Soguk, ruzgarli ve yagmurlu havalarda artiyor. Dun atak yapti resmen. Bu sabah uyandigimdaysa tamamen gitmisim, kipirdayamiyordum... Simdi mecbur ise gidiyorum tabi ama gun nasil gececek bilmiyorum.
Dun yediklerimse; Sabah tb ekmegine tost. Oglen; mercimek corbasi, 1dilim tb ekmegi, 1 portakal. Aksam; muzlu sut, iki tane altinbasak biskuviyle tahin pekmez
(agrilardan dolayi aksam yemegi yiyemedim.)
Güzel cozutmamissun hastayım diyeSelam kızlar:)
Bugünde evdeyim biraz daha iyiyim.
Dünkü menüm
Sabah 2 dilim k.ekmek
1 haş yumurta
1 kkpeynir
Ara 1 muz
Ara az sütlü nescafe
Arada uyumuşum öğle yemeği yemedim.
Akşam
Salata
Önceki günden kalan patlıcan yemeği 3 yk
Su2 litre
Spor maalesef yok
Canım böyle olmaz bu şekilde kilo veremezsin vücudun direnirgünaydın :)
sabah: 1 elma
ara : 1 elma
Afiyet olsundünkü menüm;
sabah kalkınca 2 bardak limonlu su,
kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, domates, kaşarlı tost , 1 bardak süt
ara; 1 büyük bardak kefir, 2 ceviz, 2 hurma
akşam; 1 kase tavuk suyuna şehriyeli çorba, 4-5 kaşık beşamel soslu fırında ıspanak, 3 yemek kaşığı tavuk sote, 2 lokma ekmek
ara; çay ve 1 tane elmalı milföy tatlısı
su; 2 lt limonlu su
azcik naz yapcanım omuzlarına şal falan alsan sıcak tutar. yok canım yaaaa hiç aşermedim şimdiye kadar , kocamı gece kaldırıp ben şunu istiyorum diyemedimyazık eşimde hergün arayıp bişey istiyor musun diye soruyor
aynen yaaa bu yaşta kulunç mu tutulurAynenkimyager1508 kilo anlatayım derken bebisi unutma haftada iki kez balık ve günlük et tuket lütfen tatlım hayırlı olsun karnen tatlım
Süper menü bir sen bir masalımsı bide kimyager mezun ama dikkat etmeye devam
hem börek hem waffle diyetisyen kontrollü ne zaman
Afiyet olsun guzel
Geçmiş olsun cnm dikkat et
Güzel cozutmamissun hastayım diye
Canım böyle olmaz bu şekilde kilo veremezsin vücudun direnir
Afiyet olsun
azcik naz yapbu masalimsii tam nine gibi benim kardeşte öyle
canım omuzlarına şal falan alsan sıcak tutar. yok canım yaaaa hiç aşermedim şimdiye kadar , kocamı gece kaldırıp ben şunu istiyorum diyemedimyazık eşimde hergün arayıp bişey istiyor musun diye soruyor
Aynenkimyager1508 kilo anlatayım derken bebisi unutma haftada iki kez balık ve günlük et tuket lütfen tatlım hayırlı olsun karnen tatlım
Afiyet olsun guzel
Afiyet olsun
aynen yaaa bu yaşta kulunç mu tutulurmasalimsii
canım balığı normalde çok severim ama hamilelikten dolayı hiiiçççç canım istemiyor. şimdiye kadar 3 kez falan ancak yemişimdirama haftada ikişer kez et ve tavuk yemeye çalışıyorum ama tabi porsiyonlarım biraz az oluyor
Ben de hamileyken tavuktan soğumuştum, iyi de oldu, tavuklara çok güvenmiyorum açıkçası. Kasapta hindi varsa alıyorum arada pazarda köy tavuğu bulursam alıyorum onun dışında tavuklarla aram iyi değil :)))aynen yaaa bu yaşta kulunç mu tutulurmasalimsii
canım balığı normalde çok severim ama hamilelikten dolayı hiiiçççç canım istemiyor. şimdiye kadar 3 kez falan ancak yemişimdirama haftada ikişer kez et ve tavuk yemeye çalışıyorum ama tabi porsiyonlarım biraz az oluyor
Ben de hamileyken tavuktan soğumuştum, iyi de oldu, tavuklara çok güvenmiyorum açıkçası. Kasapta hindi varsa alıyorum arada pazarda köy tavuğu bulursam alıyorum onun dışında tavuklarla aram iyi değil :)))
Balık ve kırmızı et daha çok seviyorum.
Hamileliğin son üç ayı bebeğin beyin ve göz gelişimi için omega üç çok önemli, eğer balık yiyemiyorsan doktorunun önereceği bi balık yağını kullan derim hatta sonra emzirme döneminde de kullan, omega 3 kullanan kadınlarda lohusalık daha rahat geçiyormuş. Bir de tahin çok besleyici; gebeliğin son aylarında ve emzirirken tüketebilirsin.
Selamlar arkadaslar,
Bu sabah kahvaltida kaendimede yumurta hasladim ,ama yiyemedim ,baharatta koydum uzerine ama oyla agir geldi ve yemedim.
Kahvaltida,
İki fincan cay
Biraz ceri domates salatalik
Dort yesil,bir siyah zeytin
Bir dilim kizarmis ekmek
Bir catal marmelat
Ara,
İki parca kabak tatlisi
Bir fincan sutlu kahve
Oglen,
Bir dilim kizarmis ekmek
Az peynir
Ara,
Elma cayi
Aksam,
Dort kofte
Uc kasik yogurtlu biber
Bir dilim ekmek
sağol canım, dikkat etmeye çalışıyorum; emeklerim boşa gitmesin istiyorum. Darısı sana artık, bir an önce mezun olup korumayı birlikte yaparızAynenkimyager1508 kilo anlatayım derken bebisi unutma haftada iki kez balık ve günlük et tuket lütfen tatlım hayırlı olsun karnen tatlım
Afiyet olsun guzel
Afiyet olsun
Tesekkur ederim canim.insallah yarina guzel etkisini de gorurum,zira haftalar gectikce sitres yapmaya basladim.geçmiş olsun canımm. nasıl oldun?
süpersinnnnnnn
yok yok etkilemezzz
süperrrr
Ben de hamilelik dışındaki dönemlerimde tavuğu seviyorum ama yetiştirilme sırasında hormon veriliyor mu emin olamıyorum. Köy tavuğunu da çok pahalı satıyo bizim pazardaki teyzeler:))) onu alacağıma kuzu eti yerim daha iyi:))Bende tavuğu çok seviyorum , hergün olsa yerim o derecede :/
genel olarak güzel geldi menün canım ama biber kızartmaysa çok yağ çekmiştir diye düşündüm
Tesekkurler canim.yok kzartma degil,firinda koftenin yaninda pisecekBende tavuğu çok seviyorum , hergün olsa yerim o derecede :/
genel olarak güzel geldi menün canım ama biber kızartmaysa çok yağ çekmiştir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?