Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünkü menüm;
sabah kalkınca 2 bardak limonlu su,

kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, domates, kaşarlı tost , 1 bardak süt

ara; 1 büyük bardak kefir, 2 ceviz, 2 hurma

akşam; 1 kase tavuk suyuna şehriyeli çorba, 4-5 kaşık beşamel soslu fırında ıspanak, 3 yemek kaşığı tavuk sote, 2 lokma ekmek

ara; çay ve 1 tane elmalı milföy tatlısı

su; 2 lt limonlu su

canım evet bugünlerde hiç birşey hazırlayasım gelmiyor sadece beni tutacak birkaç bir şey yiyorum evde..öğle yemeği yemekhaneden ldugu için bir o öğün besleyici gidiyor..eskiden iyi kahvaltı yapardım aslında tekrar dönmem gerekiyor o zamanlara

Dün arkadaşıma masaj yaptırdım iyi geldi canım ama yine başladı ya şirkette bi yerden soğuk geliyor anlamadım direk omuzlarımı etkiliyor.

selam kızlarrrrrr

selam canım

bence güzel bi menü :) hiç aşermen olmadı mı tatlım :)

bugünkü kahvaltım; 1 domates, 1 salata, 7 zeytin, 1 kk peynir, 2 parça kaşar, 3 dilim ekmek, 2 tane yağda sucuklu yumurta, 1 bardak süt

afiyet olsun canım

canım omuzlarına şal falan alsan sıcak tutar. yok canım yaaaa hiç aşermedim şimdiye kadar , kocamı gece kaldırıp ben şunu istiyorum diyemedim yazık eşimde hergün arayıp bişey istiyor musun diye soruyor

evet canım kahvaltıyı atlama,öğlende yemekhane de yersen akşam hafif geçse de sıkıntı olmaz. ama beslenme dikkat et ki sağlığın etkilenmesin

Aynen kimyager1508 kilo anlatayım derken bebisi unutma haftada iki kez balık ve günlük et tuket lütfen tatlım hayırlı olsun karnen tatlım
Süper menü bir sen bir masalımsı bide kimyager mezun ama dikkat etmeye devam
hem börek hem waffle diyetisyen kontrollü ne zaman

Afiyet olsun guzel
Geçmiş olsun cnm dikkat et
Güzel cozutmamissun hastayım diye
günaydın :)

sabah: 1 elma

ara : 1 elma
Canım böyle olmaz bu şekilde kilo veremezsin vücudun direnir
Afiyet olsun
azcik naz yap bu masalimsii tam nine gibi benim kardeşte öyle

aynen yaaa bu yaşta kulunç mu tutulur masalimsii
canım balığı normalde çok severim ama hamilelikten dolayı hiiiçççç canım istemiyor. şimdiye kadar 3 kez falan ancak yemişimdir ama haftada ikişer kez et ve tavuk yemeye çalışıyorum ama tabi porsiyonlarım biraz az oluyor

ah ah ben olsam nasıl nazlar yapardım kimbilir

kulunçun yaşı mı olurmuş be :d hassas bi insanım ben demekki

Ben de hamileyken tavuktan soğumuştum, iyi de oldu, tavuklara çok güvenmiyorum açıkçası. Kasapta hindi varsa alıyorum arada pazarda köy tavuğu bulursam alıyorum onun dışında tavuklarla aram iyi değil :)))
Balık ve kırmızı et daha çok seviyorum.
Hamileliğin son üç ayı bebeğin beyin ve göz gelişimi için omega üç çok önemli, eğer balık yiyemiyorsan doktorunun önereceği bi balık yağını kullan derim hatta sonra emzirme döneminde de kullan, omega 3 kullanan kadınlarda lohusalık daha rahat geçiyormuş. Bir de tahin çok besleyici; gebeliğin son aylarında ve emzirirken tüketebilirsin.

Selamlar arkadaslar,
Bu sabah kahvaltida kaendimede yumurta hasladim ,ama yiyemedim ,baharatta koydum uzerine ama oyla agir geldi ve yemedim.
Kahvaltida,
İki fincan cay
Biraz ceri domates salatalik
Dort yesil,bir siyah zeytin
Bir dilim kizarmis ekmek
Bir catal marmelat
Ara,
İki parca kabak tatlisi
Bir fincan sutlu kahve
Oglen,
Bir dilim kizarmis ekmek
Az peynir
Ara,
Elma cayi
Aksam,
Dort kofte
Uc kasik yogurtlu biber
Bir dilim ekmek

Bende tavuğu çok seviyorum , hergün olsa yerim o derecede :/

genel olarak güzel geldi menün canım ama biber kızartmaysa çok yağ çekmiştir diye düşündüm

sağol canım, dikkat etmeye çalışıyorum; emeklerim boşa gitmesin istiyorum. Darısı sana artık, bir an önce mezun olup korumayı birlikte yaparız

Tesekkur ederim canim.insallah yarina guzel etkisini de gorurum,zira haftalar gectikce sitres yapmaya basladim.
Yok yok gozun kotkmasin.ben biraz canimin kiymetini bilmiyorum,biraz ondan zor oluyor islwerim.halilari yikamaya verip biraz kayinvalidami cagirsaydim kizimla ilgilenirdi bende daha rahat yapardim islerimi ama yok ,illa zoru yasatiyorum kendime.senaile binasindasin daha da kolay buyur minigin.onlarin cani sag olsun ,onemli olan bu,gerisi teferruat.

Bende tavuğu çok seviyorum , hergün olsa yerim o derecede :/

genel olarak güzel geldi menün canım ama biber kızartmaysa çok yağ çekmiştir diye düşündüm
Ben de hamilelik dışındaki dönemlerimde tavuğu seviyorum ama yetiştirilme sırasında hormon veriliyor mu emin olamıyorum. Köy tavuğunu da çok pahalı satıyo bizim pazardaki teyzeler:))) onu alacağıma kuzu eti yerim daha iyi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…