Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

haklısın canımm. haftaya gittiğimde doktoruma özellikle belirtirim ve tavsiye ilaç yazdırırım. senin kullandığın bi laç var mı?

canım aslında haftalar geçtikçe insan alışıyor bakma. stres yapma keyif almaya bak yoksa zorlanırsın.
canım bitmiş sayılır zaten işlerin ama çokta yorma kendini. ufak ufak yardım alabilirsin. mesela ben hiç halı yıkamam anca yolluklarımı 2-3 ayda bir silerim açık renk diye

evet canım uyku düzenim yemek düzenim bozuldu hep yarın güzel bir kahvaltı ile başlıcam güne

Aynen canim,tavugu mecburen marketten aliyorum,ben de yumurtayi koydengetirtiyorum,hey gidi cocuklugum,evimiz bahceli idi,her sene kirk elli civciv alip onlari yetistirip bol bol tavuk tuketirdik,tavuklar da bildigin kuzu gibi olurdu,yem bol,yesillik bol tabi.ama simdi malesef oyle firsatim yok,yogurdu bile gunluk sutle mayaliyorum.

İste onu bir basarsam,stres kalmayacak ta,onu basaramiyorum,sebebide ,yuruyuslerime baslayamadim ondan.her ne kadar gun boyu hareketli olsam da ,egzersiz sart.gecen hafta duzenli leslie yurudum ama devami gelemedi,hassas bunyem hemen sifayi kapiyorum,ama acik havada doyasiya yurumeye bayiliyorum.mis gibi deniz havasi da ayri keyif veriyor.
Aslinda ben de yikatiyorum,ama yeni degistirdim halilari,dedigin gibi acik renk bu sefer aldiklarim.bebek sampuani ile siliyorum,yumusacik piril piril oluyor

valla sorma hormonlu hormonlu yiyoruz canım . ay şuan bile canım çekti

Tesekkurler canim.yok kzartma degil,firinda koftenin yaninda pisecek

o zaman süper canım :)

bebek şampuanı mı??? aaa ilk defa duydummm, ben hep kosla ile silerim, yılda 1 de yıkatmaya veririm.

valla sorma hormonlu hormonlu yiyoruz canım . ay şuan bile canım çekti

o zaman süper canım :)
Sagol canim,kizartma cok cok ozlemexigiz surece yapmiyorum.kucuk bir tuyo vereyim mesela,belki sizde yapiyorsunuzdur ama,ben patlicani karniyarigi cok severim,ya bir corba kasigi zeytin yaginla haslarim yada firinda kozlerim,tabi kizartilmis tadi olmuyor ama zamanla alisiyor ve de lezzetli geliyor,

bebek şampuanı mı??? aaa ilk defa duydummm, ben hep kosla ile silerim, yılda 1 de yıkatmaya veririm.
Bir dene canim,ben camlari da bebek sampuanli suyla siliyorum,kesinlikle memnun kalacaksin,hem digerlerine gore zararsiz hem de cok guzel temizliyor,mis gibi de bebek bebek kokuyor ev

İyi olmana sevindim edacım, dikkat et kendine :)

menün güzel gayet

bide whatsappa bakarsan daha mükemmel olcak

Yaa ben buraya yazıp sonra uyumuştum :)
Ondan geç yazdım :))

Kaptan ağzıma lokma koyasım gelmiyor zorluyorum kendimi yiyeyim diye. Evde neler yook ki ooo cozutmak isteyene seçenek bol ben uslu uslu takılıyorum :)

sağol canım, dikkat etmeye çalışıyorum; emeklerim boşa gitmesin istiyorum. Darısı sana artık, bir an önce mezun olup korumayı birlikte yaparız
Daha ben mezun olacağım benim mezuniyetimi görmeden gitmeyeceksin dimi

Menümün gidişatı

Sabah
2 dilim k.ekmek
Yumurta
1 kk peynir

Ara yok

Uyumuşum

Uyandım ara 1 muz

Öğle: ( az önce)
1 avuç içi kadar ızgara et
1 kase tarhana çorbası

Ben Ocean kapsül kıllanmıştım, kokusu hiç yok ve mideyi rahatsız etmiyor. Doktoruna danışıp kullanabilirsin.

Eski tavuklar nerde şimdiki tavuklar nerde değil mi ama:)))))
Biz de köylere yakın olmanın avantajını kullanıyoruz. Haftalık sütümüz ve yumurtalarımız bakkalımıza geliyo da gönül rahatlığı ile tüketiyoruz. Sen Bursa'da yaşıyorsun değil mi? İtimatın sütleri Bursa'dan geliyo arada kullanıyorum, yoğurt yaptığımda da güzel tutuyor.

Ben de karnıyarığı yağlı suda haşlayarak yapıyorum, eşim hiç anlamıyo:))) fırında közleyince anlıyo da haşlamayı anlamıyo:))))

Bir dene canim,ben camlari da bebek sampuanli suyla siliyorum,kesinlikle memnun kalacaksin,hem digerlerine gore zararsiz hem de cok guzel temizliyor,mis gibi de bebek bebek kokuyor ev
Çok mantıklı, zararlı kimyasallarla temizlik yapmaya o kadar alışmışız ki, böyle şeyler temizlemez gibi geliyor ilk bakışta ama çocuklarımızın yaşadığı ortamlar için bu çok iyi fikir. Ben de sprey şişesine sirkeli su koydum her tarafa sıkıyorum; toz alırken, aynaları silerken, mutfak tezgahına... Pırıl pırıl yapıyo. Bulaşık makinasına parlatıcı yerine ve çamaşır makinasına yumuşatıcı gözüne de beyaz sirke kullanıyorum:)))

Ben buraya kazık çaktım, sence gitmeye niyetim var mı:))))

yağlı suda haşlayarak nasıl yapıyorsun? tarif verebilir misin canım? bende sırf kızartma yapmamak için aylardır karnıyarık, oturtma falan yapmıyorumm

selamlar
menüm
sabah: 2 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
6-7 zeytin
yeşil çay
öğlen: bulgurlu patates yemegi
ara: elma, 1-2 ceviz

akşam patlıcanlı köfteli yemek

Bugün eşim erken geldi. dolayısıyla yeme işi erkenden bitti. menüm;

sabah kalkınca büyük bardak limonlu su,

kahvaltım; 1 domates, 1 salata, 7 zeytin, 1 kk peynir, 2 parça kaşar, 3 dilim ekmek, 2 tane yağda sucuklu yumurta, 1 bardak süt

ara; 1 tane dondurma (dışarı çıkmıştım. görünce canım istedi)

akşam; 1 tane gözleme, domates, salata, 9-10 zeytin, 1/2 kk peynir, 2 ufak parça kaşar, şekersiz çay.

daha yemek yemem, acıkırsam yoğurt, ceviz, hurma, erik falan yerim.

su; 1-1.5 lt oldu, 2lt'ye tamamlarım..

Öğle
Bir buçuk kepçe sulu patates yemeği
Ayran iki lokma ekmek

Ara.
Biraz leblebi kuru üzüm bir gün kurusu bir ceviz
Yarım etimek

Akşam.
Peynirli tost
Bir ev kurabiyesi
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Ara. Sadece süt düşünüyorum

2,5 lt su tamamlanır bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…