- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Kızlarrrrrrrrrr neredesiniz
Ben burda olmaya çalışıyorum, internet fitil etti beni; lodos da olunca hepten gitti. Sayfa üç saatte açılıyor, yazdıklarım gidiyor biyerlere ama yine de buradayım :))
Cok buyuk bi fark olmiyo canmcanım bana en iyi öylesi geliyor yoksa tutamıyorum kendimi stres oluyorum versemde vermesem de :)
birde evdeki tartın ile diyetisyenin tartısı arasında kilo farkı oluyor mu sende ?
Banada sabah yulaf lapasi vermsti dyetsyen ama hic denemdmakşam : yulaf lapası yaptım canım yemek yapmak istemedi
ara : belki havuç yerim
2.5 lt su 35 dk yürüyüş
.gecmis olsun canimmmFaranjit canim,ilac tedavisine basladik,
Sagol canimmmm.
Tesekkurler canimmm.
yok kaptan,nette sorun var.ustteki mesajlkari kac saat
suprizzz
Supersin superGunaydin hanimlar
Dunki menumu yazmamisim. Hemen yaziyorum
Sabah: krem beyaz peynir, zeytin ezmesi, yumurta ve domates salatalikli tb ekmegine sandvic yedim.
ogle: yarim kase tarhana corbasi, bir mandalina, 1but(firinda) 1dilim tb ekmegi
aksam: yarim lavasa bir cay kasigi nutella surdum yarim kucuk muz dogradim ustune. Sardim yedim, canim cok tatli istedi
Ustune de bir saat kadar egzersiz yaptim. Mekik, basen ve bacak hareketleri filan. Tam saatini bilmiyorum, bir saati gecmis de olabilirim.
Canim benim cook cok gecmis olsun listede olmasanda aramzda kalmni cok isterm canim brakma Allah acil sifalarini nasip eylesn insgünaydın hanımlar nasılsınız eski mesajları okudum maşallah herkes sporda
oglumu sormuş kaptan yarın amaliyatımız var dualarınızı beklerim
yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum sanırım sıkıntıdan devamlı uykulu ve yorgun haldeyim
Maydonoz kuru gbi etkilimi acaba olabilir:)Eki Görüntüle 1801538 1bag maydonoz 1limon suyu findik kadar zencefil 1meyve 1lt kaynamis suda 15dk kaynat
sen bilirsin başlayıpta yarım bıraktıgım tekşey bu olcak heralde hayırlısı
Foto nerde fotooooo:)eeee ne var ne yok bakayımmmmm??? dün odamız geldiiiiiiama çok fena kokuyor, 2-3 hafta havalansa anca çıkar kokusu ondan sonra yıkayıp yerleştirme işine girişirim.
bugün sabah erken kalktım saat 5'te sonra 8 gibi kahvaltı yaptım. sonra uyumuşum 2-3 saat daha. sonra kalktım yürüyüş yaptım 1 saat kadar. az önce eve geldim.
Canimmmm dikislermden bahsetmstmya oglum yaklask 16 aylik sezeryan yerimn bi bolumnde pantolon feln gydgmde yara oluydu eve geldgmde kan kurums oluydu bu her gydgmde oluyo nerdeyse yurumemi bile zorlstryo dojtra gttm dikislerm icten tamamn iyilesms doktr endometrioz dan suphelenyrm arastr dedi bikac seyden bahsetti bende arastrdm ama tam anlyamdm krem verdi bi hafta kulln dedi ikinci sezeryannda orayi kesckler zaten dedi bu koni hakknda bilgin varmi canim senn bokumn degil bilyrm ama belki bilgisahibi olblrsn dye sormk istedm ayyyy cok uzun olduuuEvet diş hekimiyim:)
Sağol canım, neşeli ve enerjik olmaya çalışıyorum yoksa çekilmez bu dünya; her tarafta kötülükler almış başını yürümüş
Anneyle yaşamak da ayrı bi güzellik, iş bölümü yapmanız çok güzel :) benim bazı tanıdıklarım var çslıştığı için herşeyi anneden bekliyor ama bence sizinki daha güzel :))))
Çok geçmiş olsun canım. Kurufasülyeyi akşamdan ıslatıp suyunu birkaç kez değiştirtirsen ve suya azıcık karbonat koyup öyle ıslatırsan pişince hiç gaz yapmıyor aklında bulunsun
Çok güzel menü her zamanki gibi()
Akşam çok az yemişsin, bari iki tane but yeseydin; karnın doydu mu?
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin oğluna.
Gülecek inşallah :)))))
Aslında Bebek odalarını özel kokusuz boya ile üretiyorlar niye o kadar koktu acaba? Kızımın odası hiç kokmamıştı, geldiği gün yerleştirmiştik içini.
selamlarrr
bugun
sabaha 15dk leslie ile baslangıc
kahvaltı: 2 dilim ekmek,2 dilim peynir, 3 zeytin, 2 cherry domates, 1 yumurta, 1 ceviz, 1 bardak süt
ara: 1 elma
öğlen: 1 kase yesil mercimek yemegi, 1 kase yogurt, 2-3 kaşık patlıcan yemegi
ara: 1 bardak süt, 1 muz, 1,5 ceviz
birazdan gücüm yeterse 2 mil leslie( şimdiye kadar 1 milden yukarı cıkamadımm) + hemen arkasına 30dk bisiklet
tamam :) ben haftada 1kg den fazla vermek istiyorum yaa. temmuza kadar yeniden doğmuş olmak istiyorum.Çok güzel... Bence sporu bu akşam fazla yapma. Spor da ödem tutturabiliyor. Yapabildiğini yap fazlası kalsın.
Cok buyuk bi fark olmiyo canm
Banada sabah yulaf lapasi vermsti dyetsyen ama hic denemdm
.gecmis olsun canimmm
Supersin super
Canim benim cook cok gecmis olsun listede olmasanda aramzda kalmni cok isterm canim brakma Allah acil sifalarini nasip eylesn ins
Maydonoz kuru gbi etkilimi acaba olabilir:)
Foto nerde fotooooo:)
Canimmmm dikislermden bahsetmstmya oglum yaklask 16 aylik sezeryan yerimn bi bolumnde pantolon feln gydgmde yara oluydu eve geldgmde kan kurums oluydu bu her gydgmde oluyo nerdeyse yurumemi bile zorlstryo dojtra gttm dikislerm icten tamamn iyilesms doktr endometrioz dan suphelenyrm arastr dedi bikac seyden bahsetti bende arastrdm ama tam anlyamdm krem verdi bi hafta kulln dedi ikinci sezeryannda orayi kesckler zaten dedi bu koni hakknda bilgin varmi canim senn bokumn degil bilyrm ama belki bilgisahibi olblrsn dye sormk istedm ayyyy cok uzun olduuupardon:'
selamlarrr
bugun
sabaha 15dk leslie ile baslangıc
kahvaltı: 2 dilim ekmek,2 dilim peynir, 3 zeytin, 2 cherry domates, 1 yumurta, 1 ceviz, 1 bardak süt
ara: 1 elma
öğlen: 1 kase yesil mercimek yemegi, 1 kase yogurt, 2-3 kaşık patlıcan yemegi
ara: 1 bardak süt, 1 muz, 1,5 ceviz
birazdan gücüm yeterse 2 mil leslie( şimdiye kadar 1 milden yukarı cıkamadımm) + hemen arkasına 30dk bisiklet
tüm dileklerine içten kocaman bir Amiiinnnnn diyorummmmbu arada hastalara şifa, bebiş bekleyenlere de saglıkla ve kolaylıkla dogurmak diliyorum :)
Allah olmayanlara da versin
haftasonu evde spor yapmıcam. dısarı çıkıp hep ctesi hem pazar ikişer üçer saat yürücem. diye plan yapıyorum bakalım kısmet. hava baya bozdu
merhaba kızlar :)
sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
yeşil çay
ara: portakal
öğle: bir yumurtadan domatesli omlet biraz yoğurt
1 dilim ekmek
1 etimek + 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
ara: bir avuç leblebi + kuru üzüm karışımı
akşam : yulaf lapası
ara: havuç
2.5 lt su 40 dk yürüyüş
Geçmiş olsun canım. Dikişlerinin bu şekilde iyileşmemiş olması kötü bir durum eğer yakın zamanda ikinciyi düşünüyorsan bu şekilde idare edebilirsin ama uzun süre böyle kanama yaparsa iltihaplanma riski de var yada hamilelikte gerilme ile çok daha rahatsız edici olabilir ; başka bir doktora daha görün istersen belki küçük bir operasyonla sadece o bölge temizlenip estetik dikiş atılabilir, en azından ikinci doğuma kadar rahat edersin.Cok buyuk bi fark olmiyo canm
.gecmis olsun canimmm
Supersin super
Canim benim cook cok gecmis olsun listede olmasanda aramzda kalmni cok isterm canim brakma Allah acil sifalarini nasip eylesn ins
Canimmmm dikislermden bahsetmstmya oglum yaklask 16 aylik sezeryan yerimn bi bolumnde pantolon feln gydgmde yara oluydu eve geldgmde kan kurums oluydu bu her gydgmde oluyo nerdeyse yurumemi bile zorlstryo dojtra gttm dikislerm icten tamamn iyilesms doktr endometrioz dan suphelenyrm arastr dedi bikac seyden bahsetti bende arastrdm ama tam anlyamdm krem verdi bi hafta kulln dedi ikinci sezeryannda orayi kesckler zaten dedi bu koni hakknda bilgin varmi canim senn bokumn degil bilyrm ama belki bilgisahibi olblrsn dye sormk istedm ayyyy cok uzun olduuupardon:'
Geçmiş olsun canım. Dikişlerinin bu şekilde iyileşmemiş olması kötü bir durum eğer yakın zamanda ikinciyi düşünüyorsan bu şekilde idare edebilirsin ama uzun süre böyle kanama yaparsa iltihaplanma riski de var yada hamilelikte gerilme ile çok daha rahatsız edici olabilir ; başka bir doktora daha görün istersen belki küçük bir operasyonla sadece o bölge temizlenip estetik dikiş atılabilir, en azından ikinci doğuma kadar rahat edersin.Cok buyuk bi fark olmiyo canm
.gecmis olsun canimmm
Supersin super
haftasonu evde spor yapmıcam. dısarı çıkıp hep ctesi hem pazar ikişer üçer saat yürücem. diye plan yapıyorum bakalım kısmet. hava baya bozdu
merhaba kızlar :)
sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
yeşil çay
ara: portakal
öğle: bir yumurtadan domatesli omlet biraz yoğurt
1 dilim ekmek
1 etimek + 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
ara: bir avuç leblebi + kuru üzüm karışımı
akşam : yulaf lapası
ara: havuç
2.5 lt su 40 dk yürüyüş
süperrrrrr, tebriklerrr
tüm dileklerine içten kocaman bir Amiiinnnnn diyorummmm
sorma yaaaa bende h.sonu hava bozuk olunca sinir oluyorum. zaten bütün hafta h.sonu olsunda eşimle gezelim diye bekliyorum. pöööfffffff
waaaoowww kahvaltı iyi gidiyorama şu fıstık ezmeside bi bitseydi
Ben de sinir oldum; geçen hafta nevruz diye çıkmadık bu hafta da hava soğuyacak yine evde geçecek haftasonumuzsüperrrrrr, tebriklerrr
tüm dileklerine içten kocaman bir Amiiinnnnn diyorummmm
sorma yaaaa bende h.sonu hava bozuk olunca sinir oluyorum. zaten bütün hafta h.sonu olsunda eşimle gezelim diye bekliyorum. pöööfffffff
waaaoowww kahvaltı iyi gidiyorama şu fıstık ezmeside bi bitseydi
teşekkürler ezme çok mu kötü diyet için :/ bundan sonra yemiyim o zamanHava kötü olacakmış sen evde dizini aç bisiklette takıl bütün gün
Güzel menü... Tebrikler. Sadece ah şu ezmeler yok mu
canım 1 tk fıstık ezmesi yaklaşık 35-40 kaloriymiş. eğer tatlı isteği için yiyorsan 1 kare bitter çikolata falan yiyebilirsin. yada hurmayı tavsiye ederim. ama kalorinin yanında yağ oranı yüksek. onun için çok tavsiye etmem.teşekkür ederim böyle devam etcek inşallahfıstık ezmesini azalttım daha da sınırlı tutmak istiyorum bende ama günde 1 tk fıstık ezmesi diyette yenilebilir die biliyorum
tamam canım teşekkür ederim dikkatli olucam bundan sonracanım 1 tk fıstık ezmesi yaklaşık 35-40 kaloriymiş. eğer tatlı isteği için yiyorsan 1 kare bitter çikolata falan yiyebilirsin. yada hurmayı tavsiye ederim. ama kalorinin yanında yağ oranı yüksek. onun için çok tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?