Yoğurda karıştırmak yerine böyle denedim ama haklısınız böleceğim sanırım..Ilık su ile limon özellikle sabah aç karna iyi geliyor diye biliyorum ama ikisi ust uste mideni yormasin?acaba biberliyi akşam yatmadan ılık su ile olani da sabah kalkınca mi icseniz?
Afiyet olsunBugün muhteşem bir kahvaltı yaptım boğazda :)
4 cherry domates
3 tane yeşil biber
1 katı yumurta sarısı
3 dilim beyaz peynir (küçük kesilmiş)
1/3 dilim tam tahıllı ekmek
Patates salatası
1 dilim sucuk, 1 dilim ev yapımı sosis (Kendi elleriyle hazırlıyorlar katkı maddesi, gıda boyası, kimyasal vs yok)
2 dilim füme hindi jambon (Nadiren yiyorum sucuk, jambon vs)
3 tane zeytin
1 sebzeli tuzsuz omlet
1 sade Türk kahvesi
1 bardak taze sıkma portakal suyu
Brunch olarak yediğim için tüm güne yetecek kadar nefis bir kahvaltı yaptım. Proteini sebzesi vitamini karbonhidratı aldım. Katkı maddesi kullanmadan hazırladıkları kendi ev yapımı tatlılarından da biraz yedim, onun sporunu da yarın gidip yapacağım.
Tabii hepsini 3 saate yaya yaya yedim, bir anda yemedim hepsini :)
Bugün muhteşem bir kahvaltı yaptım boğazda :)
4 cherry domates
3 tane yeşil biber
1 katı yumurta sarısı
3 dilim beyaz peynir (küçük kesilmiş)
1/3 dilim tam tahıllı ekmek
Patates salatası
1 dilim sucuk, 1 dilim ev yapımı sosis (Kendi elleriyle hazırlıyorlar katkı maddesi, gıda boyası, kimyasal vs yok)
2 dilim füme hindi jambon (Nadiren yiyorum sucuk, jambon vs)
3 tane zeytin
1 sebzeli tuzsuz omlet
1 sade Türk kahvesi
1 bardak taze sıkma portakal suyu
Brunch olarak yediğim için tüm güne yetecek kadar nefis bir kahvaltı yaptım. Proteini sebzesi vitamini karbonhidratı aldım. Katkı maddesi kullanmadan hazırladıkları kendi ev yapımı tatlılarından da biraz yedim, onun sporunu da yarın gidip yapacağım.
Tabii hepsini 3 saate yaya yaya yedim, bir anda yemedim hepsini :)
Afiyet olsun
Benim de bugün böyle bir kahvaltı oldu ayrıntılı yazmıyorum herşeyden az az yedim. Akşam üstü bir kase yoğurt yedim belki birazdan meyve ile kapanışı yaparım.
Teşekkürler... Özlemişim valla uzun uzun kahvaltı yapmayı..Afiyet olsun Canım çok güzel.
Asıl haftaya ne yapacağımı düşünüyorum, İsviçre'ye gidiyorum çikolata cennetineArtık bavula atıp ödül zamanlarıma saklayacağım sanırım. Eşe dosta dağıtacağım.
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım yarından itibaren diyete tekrar başlıyorum ilk hedef 1 Hazirana kadar 6-10 kilo arası :)
Değil mi..Artık azar azar tadına bakarsın
İsviçre'ye gidip çikolata yememek olmaz
Biraz da getirirsin yavaş yavaş yersin
hedefine ulaşır inşallahhosgeldin canim
dogru yerdesin
Değil mi..
Hem tadayım hem dağıtayım.
Sizlere de göndereyim hatta
Hiii, Barcelona'da mısınız... İspanyolca öğreniyorum çok istiyorum gelmeyiben hayir demem hic hatta sen cikolatalari al gel Barcelonada geze geze yiyelim
Isvicreye ne icin gidiyorsun? gezmek icin mi?
off ya cikolata dedin ucakta bile verdikleri cikolatalar mukemmeldi hatirliyorum
Hiii, Barcelona'da mısınız... İspanyolca öğreniyorum çok istiyorum gelmeyi
İsviçrede kuzenim var, onun yanına gidiyorum görmeyeli yıllar olmuştu, hafta sonu kaçamağı olsun dedim atlayıp gideceğim çikolata cennetine
Sabah 1 yumurtadan sucuklu omlet biraz fırında patates 1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara türk kahvesi + iki bitter
Ara. 2 porsiyon meyve
Akşam 1 tabak kıymalı mantar sote + yoğurt + 1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara süt + bir avuç leblebi
1 saat yürüyüş 15 dk pilates
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?