Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Neyse afiyet olsun
Pazar günü nasılsa
Biraz hareket daha edersin gün kapanmadan
Yakarsın

Ay gerçekten mi, çok memnun olurum etrafımda kimse yok İspanyolca yazabileceğim.. Yerken sizi anarım :)

Hoşgeldin canimm. Derya ben. 1. sayfada kurallarimiz yaziyor okumani tavsiye ederim. Birde yarin sabah tartilip baslangic kilonu ve hedef kilonu bildirirsin. Birazda kendinden bahsederken super olur :)) şimdiden basarilar tatlim
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım yarından itibaren diyete tekrar başlıyorum ilk hedef 1 Hazirana kadar 6-10 kilo arası :)

ohh misss, afiyet olsun:)

bence girersiniz,menünüz gayet iyi:)

Yoğurda karıştırmak yerine böyle denedim ama haklısınız böleceğim sanırım..
denedikçe sonuçları ve düşüncelerinizi paylaşın bizimle:)metabolizmanızı hızlandıracağını düşünüyorum:)

Allaaah beeee:) ne iyi etmişsiniz...
Değil mi..
Hem tadayım hem dağıtayım.
Sizlere de göndereyim hatta
ağzınızdan bal damlıyor

Neyse afiyet olsun
Pazar günü nasılsa
Biraz hareket daha edersin gün kapanmadan
Yakarsın
yakmışımdır inşallah her gün farkediyor tartıda bakalım sabah ne olacak:) (ben dayanamayıp her gün tartılıyorm da :) )

Hoşgeldin canimm. Derya ben. 1. sayfada kurallarimiz yaziyor okumani tavsiye ederim. Birde yarin sabah tartilip baslangic kilonu ve hedef kilonu bildirirsin. Birazda kendinden bahsederken super olur :)) şimdiden basarilar tatlim
Tekrardan merhabalar bende Nihal kimya bölümü ikinci sınıf öğrencisiyim meslektaş sayılırız Yaklasık olarak bi 3 Senedir ciddi zayıflama programları hazırladım 94ten 67ye indim ama dönem dönem geri aldığım için yine bir toparlanmam lazım diye her yolu denedim ama o kadar uğraşımca insan sıkılıp tükeniyor ama bu sefer iddia koyduk ortaya ve kazanmam lazım hem iddiayı hemde irademi anlayacağınız baya bi kilolarımla takıntılı haldeyim umarım bu sefer son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…