Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yeşil çay kürü nedir, işe yarıyor mu?

Evet bir cumartesinin sonuna geldik.

Sabah Kahvaltısı
1 dilim buğday ekmeği
2 parça sucuk
1 çay kaşığı ev yapımı reçel
1kk peynir

Ara öğün
1 kahve (sütsüz ve şekersiz )

Öğlen
Izgara sebze
Yoğurt

Ara öğün
1 bardak ayran

Akşam yemeği
Salata peynirli bol cevizli

Bugün eşimle neredeyse 4-5 saat yürüdük.
Çıktık bir yola
60'ı görene kadar durmak yok.

İyi akşamlar kızlar. 23 nisanımız kutlu olsun:)) biz bugün çocukları gezdirip bazı etkinliklere katıldık. Sabahtan beri dışardaydık ne yedin içtin diye sormayın çok fena neyse bugün bayram diye böyle oldu yarın telafi edeceğim. Görüşmek üzere

iyi akşamlar kızlar, sabah okulda program vardı sonrasında da dışardaydık, annemler burda da ama bir dilim revani ve börek dışında masumum,1450 kalori ile tamamladım günü:)Gelelim yediklerime:

sabah : evde yapılan mayalı ekmekten(şu el kadar olan)tost ama sadece çeyrek:)
açık şekersiz çay

öğledavetliydim )
mercimek ç.
iki kaşık pirinç p.
üç tane fırın köfte patates

ara:revani ve bir dilim peynirli börek
bir iki tane çilek.

2lt su.akşam su ve yeşil çay küründen içiyorum:) yarım saat de egzersiz:)

maşallah arkadaşım böyle giderse çok yakında görürsün 60'ı:) yalnız egzersiz çeşitliliği sağlıyor musun bilmiyorum.bakamadım önceki mesajlarına?
keşke ben de bu kadar yürüyebilsem

Yeşil çay kürü nedir, işe yarıyor mu?

farkediyor canım,en azından ben de farketti ama günde bi ölçüyü bitirip ikincisini de yapıyorum.gece yatmadan içiyorum,sabah kalkar kalkmaz içiyorum.gün içerisinde yine içiyorum.

p4p nin karın egzersizlerini yapıyorum iki gündür.tavsiye ederim normal mekiğe göre daha yapılabilir geliyor bana.sonuçlarını yazarım yine:)

maşallah arkadaşım böyle giderse çok yakında görürsün 60'ı:) yalnız egzersiz çeşitliliği sağlıyor musun bilmiyorum.bakamadım önceki mesajlarına?
keşke ben de bu kadar yürüyebilsem

Elimden geleni yapıyorum valla çok istekliyim
İnşallah hepimiz varırız hedefimize
Burada olmakta etkiliyor beni olumlu yönde
İyiki gelmişim
Egzersizde yeni yeni yapmaya başlıyorum
Yürümeyle başladım
Sorunlu bir dış gebelik geçirdim hareket çok kısıtlı yapabiliyorum

inşallah canım, geçmiş olsun.rabbim saglıklı gebelikler ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah.kesinlikle ben yeniyim acayip motive oluyorum.zamanla daha da çok yaparsın tatlım,yediklerimize dikkat etmek bile fark ettiriyor:)

Nasıl yapıyorsunuz kürü, aç karnına tok karnına? Sabah, akşam? :)

Nasıl yapıyorsunuz kürü, aç karnına tok karnına? Sabah, akşam? :)
Sabah akşam aç iciyorum ,yatmadan ve kalkinca.gün içerisinde yemekten sonra bi saat geçmesini bekliyorum,tok icmiyorum.okuduğum yerde saati yazıyordu gün içinde diyordu,ben de hatırladıkça iciyorum yarım lt suya iki tatlı kaşığı yeşil çayı on dk demleyip susuyorum.yarım limonu içine sıkıp sonra içine atiyorum kabuğunu. En son da maden suyu bekliyorum.

Ilık su ile limon özellikle sabah aç karna iyi geliyor diye biliyorum ama ikisi ust uste mideni yormasin?acaba biberliyi akşam yatmadan ılık su ile olani da sabah kalkınca mi icseniz?

afiyet olsunnn..ic baklali enginar???anaammm ne cesit yemekler var yaaa:)elhamdulillah

cok gecmis olsun Allah acil sifalarini nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…