- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Yeşil çay kürü nedir, işe yarıyor mu?iyi akşamlar kızlar, sizin yediklerinizi görünce bi an ''Eyvah, ne cok yemişim !''dedim
sabah: bir haşlanmış yumurta,
bir yemek kaşığı kaymak
bir dilim ekmek
öğlen: bir porsiyon türlü
yeşil mevsim salatası
ara öğün:süt ve yanına püsküüütlü lokum(sütüme tarçın koyacaktım ama regl olunca kesmedi )
akşam:bir kase yoğurt
bir porsiyon bezelye
ve şimdi de kahvemi içtim
ayrıca yeşil çay kürüne devam ediyorum bir haftadır. haa bir de 2 lt de su içtim.(20 dk kadar da sıkılasma için hareket yaptım)
ayy ne çok yazmışım(çok yiyince yaz yaz bitmiyo)
Bana karın yağlarını yakan egzersizler önerir misiniz? :)
Evet bir cumartesinin sonuna geldik.
Sabah Kahvaltısı
1 dilim buğday ekmeği
2 parça sucuk
1 çay kaşığı ev yapımı reçel
1kk peynir
Ara öğün
1 kahve (sütsüz ve şekersiz )
Öğlen
Izgara sebze
Yoğurt
Ara öğün
1 bardak ayran
Akşam yemeği
Salata peynirli bol cevizli
Bugün eşimle neredeyse 4-5 saat yürüdük.
Çıktık bir yola
60'ı görene kadar durmak yok.
hemen bırakıyorum diyeti
Yeşil çay kürü nedir, işe yarıyor mu?
maşallah arkadaşım böyle giderse çok yakında görürsün 60'ı:) yalnız egzersiz çeşitliliği sağlıyor musun bilmiyorum.bakamadım önceki mesajlarına?
keşke ben de bu kadar yürüyebilsem
inşallah canım, geçmiş olsun.rabbim saglıklı gebelikler ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallah.kesinlikle ben yeniyim acayip motive oluyorum.zamanla daha da çok yaparsın tatlım,yediklerimize dikkat etmek bile fark ettiriyor:)Elimden geleni yapıyorum valla çok istekliyim
İnşallah hepimiz varırız hedefimize
Burada olmakta etkiliyor beni olumlu yönde
İyiki gelmişim
Egzersizde yeni yeni yapmaya başlıyorum
Yürümeyle başladım
Sorunlu bir dış gebelik geçirdim hareket çok kısıtlı yapabiliyorum
Nasıl yapıyorsunuz kürü, aç karnına tok karnına? Sabah, akşam? :)farkediyor canım,en azından ben de farketti ama günde bi ölçüyü bitirip ikincisini de yapıyorum.gece yatmadan içiyorum,sabah kalkar kalkmaz içiyorum.gün içerisinde yine içiyorum.
p4p nin karın egzersizlerini yapıyorum iki gündür.tavsiye ederim normal mekiğe göre daha yapılabilir geliyor bana.sonuçlarını yazarım yine:)
Sabah akşam aç iciyorum ,yatmadan ve kalkinca.gün içerisinde yemekten sonra bi saat geçmesini bekliyorum,tok icmiyorum.okuduğum yerde saati yazıyordu gün içinde diyordu,ben de hatırladıkça iciyorumNasıl yapıyorsunuz kürü, aç karnına tok karnına? Sabah, akşam? :)
Ilık su ile limon özellikle sabah aç karna iyi geliyor diye biliyorum ama ikisi ust uste mideni yormasin?acaba biberliyi akşam yatmadan ılık su ile olani da sabah kalkınca mi icseniz?Kendimce bir şey deniyorum bakalım faydasını görecek miyim...
Yarım limonu çay bardağına sıktım, üstüne ılık su koyup içtim.
Sonra diğer yarısını tekrar sıkıp üstüne pul biber döktüm ve karıştırıp içtim yine.
afiyet olsunnn..ic baklali enginar???anaammm ne cesit yemekler var yaaa:)elhamdulillahBugünkü menüm
Sabah: 2 kk peynir, 1 sb süt, 1 dlm ekmek, 1 tk reçel
Ara: yok
Öğlen: 1 tabak iç baklalı enginar yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı
Ara: 2 kaşık yulaflı müsli ve süt
Akşam : 1 kase tarhana çorbası, 2 tane etli kabak dolma, 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 avuç erik, 3 kaşık yoğurt
yarım lt suya 2 tatlı kaşıgı yeşil çayı demleyip 10 dk sonra süzüyoruz.süzdüğümüz çayın içine yarım limonu sıkıp kabuğunu da atıyoruz ve en son bi şişe maden suyu ekliyoruz.gün içinde oda sıcaklığında tüketiyoruz.benim kilo verişim durmuştu bu çay sayesinde bu hafta bi kilo verdim:))
Teswkkurler tebrikler
evet kesinlikle kahvaltı olmadan bağırsaklarım çalışmıyo benim
cok gecmis olsun Allah acil sifalarini nasip etsin insKimyager ben takımdan çıkmak istiyorum istemiyorum ama kızımdan dolayı ,bugün düştü üstelik moralim çok bozuk en iyisi başka zaman kilo vermeyi denemek..grubumuzuda çok sevmiştim hepiniz kendinize iyi bakın .Allaha ısmarladık..
dünkü menü
sabah
az peynir, 1 dilim tb ekmek
öğle
1 kase mercimek çorbası, 3 yk spagetti
akşam
tavuk döner, kola, arkadaşla dışarıdaydık
2 saat yürüyüş, 2,5 lt su[/QUOTEkola :'((
supersinnn en onemlisi sigatayi bu kadar kisa surede bu kadar azaltman tebriklerrrr:)Günaydın kilodaşlar
Dünkü menüm
Sabah 1 simit
Öğle 1 tb ıspanak yemeği
Karışık salata. Yoğurt
Ara 1 ad y.elma
Akşam . 1 kase şehriye çorbası
1 ad haşlanmış patates
1 kase çilek
Gün içinde 1.5 lt su
Çok azda sporumu yaptım.
Ben birde günde yaklaşık 12 tane civari sigara iciyordum. bir kaç gün öncesine kadar. Şimdi günde biraz zor oluyor ama 3 en fazla 4 tane iciyorum. İlerleyen zamanlarda dahada azalticam inşallah. Sigarayı azaltmama rağmen fena değil girişim. Bu diyet olmasaydı şayet. Ben sigarayı azaltiyorum diye daha fazla abur cubur a saldiracaktim. Her şer de vardır bir hayır derler. Benim hayrim. Bu diyet oldu . teşekkür ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?