- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Kimyager ben takımdan çıkmak istiyorum istemiyorum ama kızımdan dolayı ,bugün düştü üstelik moralim çok bozuk en iyisi başka zaman kilo vermeyi denemek..grubumuzuda çok sevmiştim hepiniz kendinize iyi bakın .Allaha ısmarladık..
günaydın kızlar, demekki başarılı olmak için takım olarak çaba sarfetmek gerekiyormuş, bireysel büyük başarıların bi önemi yokmuş.
kaç yıllık çalışma hayatı içindeyim ama hiç resmi tatil göremedik, özel sektörün çoğunda yok malesef , olanıda bana nasip olmuyor
bende merak ettim sarı kartımız silindi mi acaba
Günaydın kilodaşlar
Dünkü menüm
Sabah 1 simit
Öğle 1 tb ıspanak yemeği
Karışık salata. Yoğurt
Ara 1 ad y.elma
Akşam . 1 kase şehriye çorbası
1 ad haşlanmış patates
1 kase çilek
Gün içinde 1.5 lt su
Çok azda sporumu yaptım.
Ben birde günde yaklaşık 12 tane civari sigara iciyordum. bir kaç gün öncesine kadar. Şimdi günde biraz zor oluyor ama 3 en fazla 4 tane iciyorum. İlerleyen zamanlarda dahada azalticam inşallah. Sigarayı azaltmama rağmen fena değil girişim. Bu diyet olmasaydı şayet. Ben sigarayı azaltiyorum diye daha fazla abur cubur a saldiracaktim. Her şer de vardır bir hayır derler. Benim hayrim. Bu diyet oldu . teşekkür ler
İnşallah sigarayı dahada azaltırsın
En önemlisi o.
3-4 E kadar düşürmüşsün tebrik ederim
Biraz Zaman geçsin Bırakırsın umarım
valla ben çok istikrarlı gidiyorum kendimle guru duyuyorummhuhuuuuuuu çıtırlarrrrr naber????????? h.sonu diye cozutmak yok değil miiiii
valla ben çok istikrarlı gidiyorum kendimle guru duyuyorummbirazdan bi saat hızlı yürüş yapıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?