- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
canım geçen haftaya göre + çıktığın için seni bu hafta listeye almıyorum. haftaya girersin olur mu?kızlar geç kaldım ya dışardaydım yeni geldim işe.
sabah tartındım 65,300 kg çıktım
KARSlıyım :) şu an yüzük oynuyo parmağımda belki yarın hafif çıkarım tartıda bugün kısmet böyleymiş napalımm
Aaaa hemseri ciktik. Kiz ben de karsliyim
pazartesi girebilirim ama dimi.canım geçen haftaya göre + çıktığın için seni bu hafta listeye almıyorum. haftaya girersin olur mu?
canım aramızdasın ama listede değilsin. eğer haftaya cuma 65.3 kg'ın altında olursan asıl listeye giriyorsun. şuan hala deneme süresindekiler listesindesin.pazartesi girebilirim ama dimi.
utandım valla birbirimizi hiç tanımıyoruz ama inanın öyle bir sorumluluk yarattınız ki bende gerçekten çok utandım kilo veremediğim için. öncelikle kendime olan saygımda artık kendime çeki düzen vermem lazım.
bu hafta sonu zararlı yiyecekleri hayatımdan çıkararak işe başlıyorum.
neresindensin, ben merkez köylerinden :)Aaaa hemseri ciktik. Kiz ben de karsliyim
annemde ardahanlı sonuçta Kars'ın bir parçası :)benim eşimde karslı :)) daha doğrusu ardahanlı
canım aramızdasın ama listede değilsin. eğer haftaya cuma 65.3 kg'ın altında olursan asıl listeye giriyorsun. şuan hala deneme süresindekiler listesindesin.
bence de bi çeki düzen ver canım. bunu kendin için yapman lazım. benim yada diğer arkadaşlar için değişen bişey yok. sonuçta burası sanal ortam ama dediğim gibi kendin için bişeyleri değiştirmen lazım. biz sadece sana yardımcı olabiliriz. 4 hafta oldu yarışmaya katılalı ama hem katılımın düşük hemde istikrarlı değilsin.
hadi ozaman bugün başlangıç olsun, yarından itibaren herşey düzelsin.
sağol arkadaşım inşallah.
umarım haftanın birincisi olarak yorumlar yaparım bende umarım sağlıcakla kilo veririm.
Merhaba canim tesekkurler dusuncen icin katilim konusunda haklisin kalirsam dikkat etmeye daha da fazla calisirim fakat sirf eski uyeyim diye beni idare ediyosan yada ne bileyim mezun olmami bekliyosan ben bu kadar zorlamak istemem kimseyi.sanirim bu haftaki eksili yuzdem boyle konusturdu seni boyle olmasini elbette bende istemem saat 1 e kadar bildirim yapmam gerektigi icin ne cikarsam onu soluyrm fakat sabah ilk kalktigimda vucudum sis kalkiyrm genelde ole oluyoki yemek yedikten sonra daha ileriki saatlerde bile daha az cikabiliyrm ama saatinde bildirin tapmam gerekti ve boyle ciktim menulerimide son haftalarda duzenli tutmaya calsyrm ki iki haftadirda kilo veryrm bu hafta bole oldu elvette beninde hatalarim vardir bu kadar idare edilecek durumda olmak istemem acikcasi grubu genek olarak kotu etkiledigimi dusunmuyrm ole bi durum varsa ben kendimde ayrilirim sonucta sennde bi sorumlulugun var kaptan olarak onu da anlayabilirim.tesekkurler.elfkkk canım kendinw çeki düzen ver bi dikiş tutamadım bi al bi ver katılımın dusuk inan eski uyesin mezun ol diye idare ediyorum
Anaaa, e sen de bizim gelinsin bundan sonrabenim eşimde karslı :)) daha doğrusu ardahanlı
neresindensin, ben merkez köylerinden :)
annemde ardahanlı sonuçta Kars'ın bir parçası :)
Anaaa, e sen de bizim gelinsin bundan sonra
Biz de merkez koyunden
Benim anne tarafi da ardahanli. Ay akraba cikicaz nerdeyse
Ama ben karsi hic gormedim..
evet canım açık söylüyorum yeni bir üyenin katılımı bu kadar az olsa inan hiç bekletmem .Sorun bu hafta kilo veremeyen değil iki hafta verip bi hafta verdiğini alman az kaldı vermen gereken kilo diyetisyenede gidiyorsun daha öncede konuştuk eğer cumalari sis olduğunu dusunuyorsun perşembe tartil sis olmadığını bir saatte demiştim yine hatırlıyorumMerhaba canim tesekkurler dusuncen icin katilim konusunda haklisin kalirsam dikkat etmeye daha da fazla calisirim fakat sirf eski uyeyim diye beni idare ediyosan yada ne bileyim mezun olmami bekliyosan ben bu kadar zorlamak istemem kimseyi.sanirim bu haftaki eksili yuzdem boyle konusturdu seni boyle olmasini elbette bende istemem saat 1 e kadar bildirim yapmam gerektigi icin ne cikarsam onu soluyrm fakat sabah ilk kalktigimda vucudum sis kalkiyrm genelde ole oluyoki yemek yedikten sonra daha ileriki saatlerde bile daha az cikabiliyrm ama saatinde bildirin tapmam gerekti ve boyle ciktim menulerimide son haftalarda duzenli tutmaya calsyrm ki iki haftadirda kilo veryrm bu hafta bole oldu elvette beninde hatalarim vardir bu kadar idare edilecek durumda olmak istemem acikcasi grubu genek olarak kotu etkiledigimi dusunmuyrm ole bi durum varsa ben kendimde ayrilirim sonucta sennde bi sorumlulugun var kaptan olarak onu da anlayabilirim.tesekkurler.
evet canım açık söylüyorum yeni bir üyenin katılımı bu kadar az olsa inan hiç bekletmem .Sorun bu hafta kilo veremeyen değil iki hafta verip bi hafta verdiğini alman az kaldı vermen gereken kilo diyetisyenede gidiyorsun daha öncede konuştuk eğer cumalari sis olduğunu dusunuyorsun perşembe tartil sis olmadığını bir saatte demiştim yine hatırlıyorum
Bu kadar emek verdin iyi yada kötü giden kilon var ama al sapkani kendin bir düşün ne kadar zamandir burdasin ne yaptın
Öz eleştiri mide yapiyom ben çok mu iyi kilo veriyorum hayır kaplumbağa modunda ilerliyorum bunuda biraz inusilune borçluyum fakat bahanem olamaz
Ama başından beri katılım konusunda sorun yaşıyoruz seninle yorgunum diyorsun inan tatildeyim sözde ama günde uç öğün yemek çorba salata cacığı ayrı ayrı yapıyorum kuzeyle ilgileniyorim ve burası boş kalmasın kendimi salmayim diye izne ayrılıyorum sağolsun deryada bu konuda yukumu çok hafifletiyor
Dün biri günde 5 msj yazamam demiş
4 kişinin menusune yorum birde kendi menun 5 eder bunu ben çoğu zaman kuzeyi uyutunca yapıyorum gece 5 dk ayırmak kafi telden gidiyorum hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?